返回列表 發帖

你的2018年度Spotify總回顧

可於 https://spotifywrapped.com查看2018年年度數據

據官方稱,Spotify 2018年年度回顧之用戶使用數據收集期:2018年1月1日 至 2018年10月31日

我真係好愛Gin...由Gin開始我嘅2018...和2018每天講再見

只想愛Gin

大家一齊Share

評分人數

因為年中狂聽美文d side tracksssss所以推到上冠軍

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

Minutes Listened: 413
Top Genre: Pop
Top Artist: Phil Lam
Top Songs: 生之頌、跳舞的梵谷、困獸‧28、有 無、在家鄉

只想愛ga

愛堅 愛樹 愛膠 愛框 愛巧 愛逆流

如果漸漸換未來見,個list就perfect

I stan a Golden-Globe nominated actor and director
+
Future Grammy nominee
Jason's Playlist 2024
Week 12 白髮齊眉 - 鄧小巧

照咁睇落
Gin Lee真係好紅好受歡迎
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

Starting 2018 with Chin Wah, but my top 5 singers also surprises me. 流行經典50年 has so much impact in this.

舞來舞去 不日內開始錄音。

都有gingin wor

Gin Lee ~~~~~

照咁睇落
Gin Lee真係好紅好受歡迎
John 發表於 2018-12-7 05:23

Spotify 女金confirmed

侵唔侵kkbox玩

我都有堅堅

愛堅 愛樹 愛膠 愛框 愛巧 愛逆流

如果漸漸換未來見,個list就perfect  ...
weiquan 發表於 2018-12-7 01:17

let us go then you and i

Starting 2018 with Chin Wah, but my top 5 singers also surprises me. 流行經典50年 has so much impa ...
黃家正 發表於 2018-12-7 06:18

小雪

Spotify 女金confirmed
hehehaha 發表於 2018-12-7 07:10

https://www.newmobilelife.com/2018/12/04/spotify-2018/
無 Gin Gin
二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

無 Gin Gin
616.1314 發表於 2018-12-7 11:00

最高串流量女歌手
1.       容祖兒
2.       Taylor Swift
3.       Ariana Grande
4.       衛蘭
5.    Camila Cabello

頭兩位好紅

重點:平時聽開KKBOX所以呢個數係唔準嘅
小企鵝推介流行榜.2023Q1季度推介.敬請期待

rah rah bitch

Top 3
1.3AM - AGA
2.天敵  - 衛蘭
3.他狠過你(Live Version) - 容祖兒
3.
</strong>

只想愛ga
ed8671ed 發表於 2018-12-7 01:16

每日聽成五六個鐘歌

呢個只計1月1到10月31
覺得唔夠準
都係等年尾 lastfm 再望望

BTW 用手機睇 所以唔cap圖了

Top artists
蔡健雅
Taylor Swift
Kacey Musgraves
原子邦妮
小宇

Top songs
原來的你
天亮之前
同在
年少的憂愁
說到愛

Top genres (2018wrapped)
Pop
Indie
Cantopop
Mandopop
Country

Top genres (spotify app)
Pop
Indie/alternative
Country
Rock

Minutes listened
122,463

不如開多個post俾kkbox啦
相信呢度有唔少人都係用開kkbox嘅
小企鵝推介流行榜.2023Q1季度推介.敬請期待

不如開多個post俾kkbox啦
相信呢度有唔少人都係用開kkbox嘅
PenguinMusic 發表於 2018-12-7 14:26

我都係用kkbox
岩岩見到自己嘅年度紀錄 有d驚訝
側田:嚐過勾結醜惡的世間 了解到何謂卑鄙

回復 14# Frankiekiekie

睇完流行經典五十年返去煲左一排 「其實我介意」,但係spotify唔畀錢買membership唔得自己鍾意播邊首所以唯有shuffle個歌手,聽左14個鐘。
舞來舞去 不日內開始錄音。

每日聽成五六個鐘歌
stephybest 發表於 2018-12-7 13:38

聽住歌做嘢

有冇last.fm用家?

有冇last.fm用家?
Jacz 發表於 2018-12-9 01:19

不過今年年頭先開
https://www.last.fm/user/bagsaside

Listening report 好玩噶
https://www.last.fm/user/bagsaside/listening-report/week

amy 發表於 2018-12-9 01:35

很特別
btw愛吳尊