返回列表 發帖
想留翻出年繼續 Plug 掛
可能擔心依家入埋
出年 903 會當第四第五主打咁 Hea 播 ...
616.1314 發表於 2018-12-8 15:22

如果係咁 希望下隻碟起碼有十首歌啦

另外個價錢真係好趕客

寂寞乜乜乜 同 偷情manner 都唔收入碟係咩玩法
期待度大減
kayzzz 發表於 2018-12-8 14:40

2018推出《the album part one》首回,2019年緊接續下回。
Top 3
1.3AM - AGA
2.天敵  - 衛蘭
3.他狠過你(Live Version) - 容祖兒
3.
</strong>

又唔係喎 如果真係想截數前趕報名至尊碟 都可以收埋果兩隻寂寞同偷情架姐 ...
kayzzz 發表於 2018-12-8 15:20

想留翻出年繼續 Plug 掛
可能擔心依家入埋
出年 903 會當第四第五主打咁 Hea 播
二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

今年呢幾首夠拎女金 可能特登留呢2首下年黎打容e Juno識玩
Wonders 發表於 2018-12-8 14:46

又同美祖正面交鋒?

2018年拉闊同肥y原來已經劇透左兩首下年隻碟既歌

Lock 實kay 個女金出隻碟黎做咩?
擺明係截數前報名至尊碟
放空 發表於 2018-12-8 14:59

又唔係喎 如果真係想截數前趕報名至尊碟 都可以收埋果兩隻寂寞同偷情架姐

嘩,原來呢隻就係傳說中嘅至尊碟,期待值大減,唔會買。
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

咁Juno都憑《Addendum》拎過至尊碟嘅
nicholashin 發表於 2018-12-8 14:58

係喎,乜原來冇8首都可以叫大碟,真係唔知

咁有啲唱片公司仲做8-10首歌、有幾首side tracks嘅碟真係好儍

今年呢幾首夠拎女金 可能特登留呢2首下年黎打容e Juno識玩
Wonders 發表於 2018-12-8 14:46

咁入多兩隻side tracks充下數都好啊
$228 7隻歌真係...要去簽名會仲要買埋件tee

利申:照買

應該都唔會買。一早講左麥生係商人唔係音樂人。

7首歌唔會至尊碟掛
可能係啱啱相反
放棄至尊碟lock實kay個女金
Crooks 發表於 2018-12-8 14:56

Lock 實kay 個女金出隻碟黎做咩?
擺明係截數前報名至尊碟

7首歌唔會至尊碟掛
可能係啱啱相反
Crooks 發表於 2018-12-8 14:56
咁Juno都憑《Addendum》拎過至尊碟嘅

呢隻碟整出黎係咪淨係為咗想拎至尊碟? :0)
仲要收228 得番一首未出過....... 叫人點買

7首歌唔會至尊碟掛
可能係啱啱相反

開頭講到自己個專輯音樂概念幾理想同夢幻
等我地班樂迷一直幾咁期待同驚喜
最後咪又係向現實低頭
為左趕得切20190101拎至尊碟
跟本隻碟就係為出而出

隻碟一張相片都無,又無MV,仲要賣咁貴,擺買
Dear flop Gin Lee,your  songs are very bored&low!>_<

點解可以咁樣突然出碟就呃到至尊碟
毫無成意

笑L 死朕
吹到上外太空結果淫Kay 一首新歌都無
我寧願要返隻數愛
啲咩拾回有夢要想孤嶺花乜乜加埋仲多歌
一刀要兩斷傢俬都要棄掉然後獨處難耐怎麼思念你
想到往日所寫一切篇篇都關於你最後為何離別你

原來係雙人EP

至尊碟似乎有結果了~~
潛水。。。。

期待度大減
kayzzz 發表於 2018-12-8 14:40

我們的總和

期待度大減
kayzzz 發表於 2018-12-8 02:40 PM

明顯收錄系part two
唔系點繼續玩
PS得7首歌認真失望空歡喜一場
以為有多啲新歌聽
搞咁耐原來系兩人EP一齊當大碟出
但TrackList咁排又幾正即刻明曬
走音系人性嚟㗎嘛要擁抱瑕疵嘎
世界與你無關 以正義去唾駡人 道德撚

唉﹗睇嚟要聽KAY個人全新大碟,恐怕最快都係2020年,呢隻碟我不會買啦,對不起美琪姐
任我行 失憶蝴蝶

期待度大減

建議零售價 : $ 228
hinz 發表於 2018-12-8 14:35

佢敢收依個價應該連銷量榜都唔使上

這是一個關於長大的故事。成長需要累積,長大可以在一瞬間,長大也可能一輩子都不會出現。人生,帶着無數種奇妙。數不盡的擦肩而過,忘掉或忘不掉的種種經過,作者盡地相信:人,必先要經過種種邂逅及碰撞,才會產生花火。花火或許會令人愛、令人痛;悲歡離合,散聚有時。只是要在活著之中談悲歌喜宴,一切其實仍是言之尚早。

長大,從來不是年紀問題,而是一瞬間的內心,對自己更了解的一剎⋯

容粉 CONFIRMED

建議零售價 : $ 228  
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而