返回列表 發帖
笑死
連登仔講到$228以隻碟既班底同質素係對得住咁既價錢,認為貴有貴買
而以個人聽歌取向高尚有品味自居既 ...
Lewis 發表於 2018-12-14 09:06

當小說+CD就抵

咁美軒13首歌應該賣450
eggsteven 發表於 2018-12-14 11:05

咁真係要Marketing上諗諗佢呢隻咁嘅半製成品都可以賣咁貴重要搶

咁反而Make semse
話說Sammi 都有信望愛三部曲啦
kenneth 發表於 2018-12-16 00:15

應該跟上半場下半場總決賽

Cm可唔可以玩 競猜角色嘅加分遊戲
大家覺得韓玲會係邊個?
liebe 發表於 2018-12-19 13:34

美長應該有角色雖然新聞話唔入幻國
但傾成大半年點都覺得應該有啲project會合作

韓玲可能系美祖

唔知點解 我覺得韓玲可能係林嘉欣
側田:嚐過勾結醜惡的世間 了解到何謂卑鄙

唔知點解 我覺得韓玲可能係林嘉欣
liebe 發表於 2018-12-19 14:47

梁洛施有無機?

原來張瞻有聽人妻的偽術

原來張瞻有聽人妻的偽術
HOTMAN 發表於 2018-12-20 12:59

希望佢無睇過個MV
大佬你俾人bam得咁密 我轉唔切簽名呀
你有冇account係超過半年?分身sss ready?

希望佢無睇過個MV
kayzzz 發表於 2018-12-20 13:03

好彩佢唔識讀個歌名

好彩佢唔識讀個歌名
HOTMAN 發表於 2018-12-20 13:08

瞻讀國際學校應該唔多識中文
估唔到佢個list居然都有一首kay歌,印象中佢係追kpop

希望佢無睇過個MV
kayzzz 發表於 2018-12-20 13:03

可能佢覺得自己老母咁樣好正呢
決定大個咗都要J追呢type
~Moses Idle in a Narrow Garden~
http://mosesming.blogspot.com/

人妻個text tag左冰島
其實個故仔係咪Addendum前傳

timeline:

勇悍.17
困獸.28
暴烈.34
耿耿於懷

(離婚)

耿耿
念念不忘
一個女人和浴室
睡前服
瑕疵

(一個男人) 一個女人和浴室
人妻的偽術 (古天樂學冰島文)

羅生門 (重遇)
單魚座

沐春風
雷克雅未克

人妻個text tag左冰島
其實個故仔係咪Addendum前傳

timeline:

勇悍.17
困獸.28
暴烈.34
耿耿 ...
hehehaha 發表於 2018-12-20 22:48

等睇個廿首歌入面原來包埋addendum隻碟

可能佢覺得自己老母咁樣好正呢
決定大個咗都要J追呢type
mosesming 發表於 2018-12-20 14:08

好彩原來佢連老母有新歌都唔知 應該唔會哂時間搵個MV睇
有時d野唔知好過知

好彩原來佢連老母有新歌都唔知 應該唔會哂時間搵個MV睇
有時d野唔知好過知 ...
kayzzz 發表於 2018-12-20 23:15

10歲應該未識諗呢d

等睇個廿首歌入面原來包埋addendum隻碟
HOTMAN 發表於 2018-12-20 23:07

the Album part 2:

1. 耿耿於懷
2. 念念不忘
3. 睡前服
4. 寂寞就如
5. 其實寂寞
6. 瑕疵
7. 羅生門
8. 單魚座
9. 偷情的禮儀
10. 雷克雅未克

話時話唔會一個電台訪問+ 一個簽名會就完左隻碟嘅宣傳啊

二百幾蚊買隻碟唔係問題
但我覺得隻碟入面D野唔值囉草戒指都唔知做乜9
係個design幾型既, 當係支持呢對姦夫淫婦同高質班底算
香港加油

二百幾蚊買隻碟唔係問題
係個design幾型既, 當係支持 ...
Lewis 發表於 2018-12-21 21:54

寄返隻草戒指比silly thing可以退返$100

寄返隻草戒指比silly thing可以退返$100
hehehaha 發表於 2018-12-21 21:56

個$100點退返?
btw 隻碟連美淫既全相都無張, 面又無身又無, 蝕到喊
香港加油

二百幾蚊買隻碟唔係問題
係個design幾型既, 當係支持 ...
Lewis 發表於 2018-12-21 21:54

其實問題係$200仍然有人買

信和就黎沽曬,唔知仲會唔會出呢?
一二三勇往直前,三二一委曲求全

D post card 儲齊應該係Juno 同kay 嘅藝術寫真照

希望快d出 part 2

個$100點退返?
btw 隻碟連美淫既全相都無張, 面又無身又無, 蝕到喊
Lewis 發表於 2018-12-21 22:00

張poster我已經日日j
Jason's Playlist 2019 Week 40
圓謊 - 盧凱彤

《The Album Part One》,只係第一集,預計至少有第二集。

作為樂迷,係時候適應一下新玩法。能夠突破時間同空間,以文字、音樂、影像去講一對戀人的故事,由17歲講到70歲,還未計那件有紅線的特別Tee,簡直是一個有趣的「企劃」,有好強追看性。

至於價錢,$228,捧一本特別的書回家,我就覺得好值啦!慢慢去品嚐董折同浦銘心的故仔。

話時話,兩位主角來到2018年,應該係49歲啦!

不認不認還需認
啲歌真係好高質 但真係好散
希望part two tracklist可以全集出曬賣600蚊 同Eason同價
Jayant Music Chart 2019 Week 42
1.The Hertz - 阿喪 (1 Week No.1)
2.per se - 鬥快
3.盧凱彤 - 圓謊

應該買2本 一本用黎聽 一本用黎儲
鄧 小 巧 女 銅 集 氣 ! 雲 吞 十 大 實 至 名 歸 !

SUNDAY MUSIC CHART WEEK 42

1. 逃生門 2. 香檳女狼 3. 773312

應該買2本 一本用黎聽 一本用黎儲
帥小寶` 發表於 2019-1-11 02:06

好驚變黃,特別入面啲內頁
另外要搵包書膠包一包個封面

Juno: 2019年12月12日 《the album...》就這樣 約定
你快樂過生活 我著襪浸溫泉

Juno: 2019年12月12日 《the album...》就這樣 約定
hehe 發表於 2019-1-12 17:49

啫係謝安琪演唱會係12月頭

啫係謝安琪演唱會係12月頭
HOTMAN 發表於 2019-1-12 17:55

個名會唔會係 The Album好多謝安琪演唱會

個名會唔會係 The Album好多謝安琪演唱會
kayzzz 發表於 2019-1-12 17:58

叫The Concert
。Kaykay。Taytay。Kelly。

叫The Concert
nicknicknick 發表於 2019-1-12 18:18

The Live算啦
Jayant Music Chart 2019 Week 42
1.The Hertz - 阿喪 (1 Week No.1)
3.盧凱彤 - 圓謊

hehe 發表於 2019-1-12 17:49

會唔會得7首歌

The Live算啦
JayantL 發表於 2019-1-12 18:27

The Show
暗中傾慕你也是我有的自由

The Show
lemontea1069 發表於 2019-1-12 19:34

The Wife and Her Bathroom

newguy 發表於 2019-1-12 20:11

The Moment

newguy 發表於 2019-1-12 20:11

可能叫 浦銘心Let's Get Wet演唱會

The Kay

又全城斷貨啦....  星期一想買一直斷貨, 去左好多間都賣晒...話斷貨

又全城斷貨啦....  星期一想買一直斷貨, 去左好多間都賣晒...話斷貨
kevin1982 發表於 2019-1-12 20:46

我個fd喺Giordano買到XD
3.盧凱彤 - 圓謊

邊個叫你咁遲買?

點解個個星期都上到銷量榜

我仲未買

第二隻

The Kay
HOTMAN 發表於 2019-1-12 20:35

The Key feat. Eason
[quote]The most iconic pop singers are for the most part are average on the technical front but all have extremely unique and distinct tonal qualities. This matters more than ever in today’s current industry.[/quote]

回復 445# 阿mark

今次第二次斷貨!星期一開始斷!下星期應該先落榜!再返貨有機再上no 1

The Album - 麥浚龍 x 謝安琪 (EP)

請問幾時會再返貨?問過幾間都斷貨...
現在又冇 HMV...... 好難買碟...
讓我美麗 有甚麼可以阻我
尤物要走過 才不要問你許可

回復 431# hehe

希望早plug歌多出幾首歌
Elio喜歡上別人了