返回列表 發帖
心姐派歌啦好嗎
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 12
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

依家全城圍插阿key
下個月出第二版會唔會滯銷

隻碟又唔係Live recording 一take 過
nicknicknick 發表於 2019-3-15 04:24

嚇走哂啲街客

等緊《The Album And The Rest Of It》

簽名被屏蔽

依家全城圍插阿key
hehehaha 發表於 2019-3-15 03:41

如果隻碟叫 The Album - Live In The Moment
咁應該會滯銷

如果隻碟叫 The Album - Live In The Moment
咁應該會滯銷
放空 發表於 2019-3-17 09:15

好想收錄暴烈34 live版
DM多仔多到覆唔哂

咁應該會滯銷
放空 發表於 2019-3-17 09:15

要搵煎煎做心姐

沐春風真係好正
nicknicknick 發表於 2019-3-17 12:32

呢首的確襟聽
份詞值好多分

april再翻貨
timgoi 發表於 2019-2-28 22:14

今次要買!
二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

純粹覺得有啲Confused...
其實The Album已經係一張完整嘅專輯啦
咁The Album and the rest of it係乜嘢嚟?
正確表達係咪應該係:The Album part one and the rest of it 啊?
Be a top star 退貨別要遮瑕
隨便在世界到處也站立
寧願用一身筋骨作收納

回復 476# 若葉之年

我都有諗過呢個問題 LOL 可能係The Album: The rest of it

純粹覺得有啲Confused...
其實The Album已經係一張完整嘅專輯啦
咁The Album and the rest of it係乜嘢嚟? ...
若葉之年 發表於 2019-3-18 16:02

係囉 應該叫《The Album: Endgame》

Part One 今日到貨
論盡音樂 #愛香港樂壇而存在
https://www.facebook.com/stupidmusichk
Follow 埋我 IG 啦
論盡樂迷,敢愛敢恨

唔知點解 我覺得韓玲可能係林嘉欣
liebe 發表於 2018-12-19 14:47

結果到最後戴慈欣先係林嘉欣
成班垃圾打手俾人BAM極都仲有面死出黎柒

簽名被屏蔽

今日開始疑似成隻the album M記都聽得到

結果到最後戴慈欣先係林嘉欣
abcxyz302006 發表於 2019-4-30 01:51

係lor 竟然之後先有佢
總之12月既時候 唔知點解硬係有個感覺呢個project會有林嘉欣
估唔到真係有
側田:嚐過勾結醜惡的世間 了解到何謂卑鄙

RE: [Dec/12/2018] The Album - 麥浚龍 x 謝安琪 (EP)

hehehaha 發表於 2019-5-16 15:03

喺M記播暴裂34會唔會趕客

依家全城圍插阿key
hehehaha 發表於 2019-3-15 03:41

估錯了。一出第二位,一星期後仲上埋冠軍

hehehaha 發表於 2019-5-16 15:03

應該係啦
成班垃圾打手俾人BAM極都仲有面死出黎柒

應該係啦
abcxyz302006 發表於 2019-5-17 23:12

成個project突然由暗黑愛情故事變咗合家歡趣劇
DM多仔多到覆唔哂

成個project突然由暗黑愛情故事變咗合家歡趣劇
mosesming 發表於 2019-5-17 23:30

可能遲啲會有家燕姐、叉燒丙同苑瓊丹
見證心姐董折世紀復合
最後推出跳舞大合唱快歌
Happy Ending

好想快D出part II....要等到12月