返回列表 發帖
未開

係咪想試探我係咪真粉
JasOh103 發表於 2018-12-15 17:25

唔使試探都知你唔係

唔使試探都知你唔係
kayzzz 發表於 2018-12-15 17:33

未買碟就去買啦 偽粉

上cm嘈
Jason's Playlist 2024
Week 12 白髮齊眉 - 鄧小巧

未買碟就去買啦 偽粉

上cm嘈
JasOh103 發表於 2018-12-15 17:38

叫左個friend幫我買喇 所以先得閒上嚟狙擊你
講真 kay都唔知唱得多幾多年 可能唱多幾年又收山湊女
2014年之後都無出過碟
未來都唔知仲會出幾多隻碟
依家買得好買喇

嘩正 必賺item 即刻買左隻 會唔會比0138更保值

入面有幾張寫真圖?
我等我在 發表於 2018-12-15 17:15

6張postcards
1 poster (雙面)

6張postcards
1 poster (雙面)
hehehaha 發表於 2018-12-15 21:28

張poster好 _ 大
成個package228其實ok抵

張poster好 _ 大
成個package228其實ok抵
kayzzz 發表於 2018-12-15 21:31

我都係見到有咁多嘢
先覺得抵番少少
雖然啲嘢完全唔實際

想要多張poster
我有位痴兩張poster
想一面Kay一面Juno
DM多仔多到覆唔哂

隻碟係咪又斷咗市?定已經返咗貨?

隻碟係咪又斷咗市?定已經返咗貨?
Serendipity 發表於 2018-12-15 22:18

今日市面好多喎好似

小道消息
請自行判斷可信性
hinz 發表於 2018-12-15 16:31

係咪要申報利益
閣下有冇持有以上股票及任何影音產品???

其實呢隻碟中文名叫答案之書都ok
nicknicknick 發表於 2018-12-15 23:03

你又講得幾啱喎 個design又成本書咁 又隱藏好多答案
到最尾我勝利 我得到你
為何又害怕一世一生對住你
尚要百般遷就你

其實呢隻碟中文名叫答案之書都ok
nicknicknick 發表於 2018-12-15 23:03

搭漢G書

分三隻碟?
kayzzz 發表於 2018-12-13 14:31

咁反而Make semse
話說Sammi 都有信望愛三部曲啦

又未必係專登
唔買的人亦都唔會因為隻碟搶手而去買
咁樣出法,隨時想買的都唔會買
咁重會影響銷量

有機會 ...
SPD 發表於 2018-12-15 11:15

有心買嘅點都會買,唔會因為咁樣出法就唔買
持觀望態度嘅可能會睇睇各種途徑post出嚟嘅實物同口碑再決定買唔買
唔會買嘅人你貼錢畀佢都未必會要
炒家就一定會買買買買

終於都買到隻
係街度見到有人拎住卷poster添,應該入返好多貨了

PART 1:
勇捍17(相見1986.4.25)→困獸28(入世1997.1.18)→暴烈34(戰敗2003.7.17)→一個女人和浴室( ...
kenvincy.cn 發表於 2018-12-15 16:57

睇文案勇悍17 之前仲有幾十頁冇咗
人妻同沐春風之間又係

寧願要多幾張淫心postcard都唔要戒指lo

睇文案勇悍17 之前仲有幾十頁冇咗
人妻同沐春風之間又係
hehehaha 發表於 2018-12-16 01:49

包往成舊野張紙條上面人妻同沐春風中間又係隔左一個空位 下隻碟應該有首歌攝係個位?

包往成舊野張紙條上面人妻同沐春風中間又係隔左一個空位 下隻碟應該有首歌攝係個位? ...
kayzzz 發表於 2018-12-16 01:55

似,我會咁估:

(part 2 歌 - Kay)
勇悍 17
(part 2 歌 - Juno)
浴室
男浴室
人妻
(Part 2 歌 - Kay)
(Part 2 歌 - 古天樂/ 其他角色)
沐春風
(Part 2 歌 - Kay)

寧願要多幾張淫心postcard都唔要戒指lo
JasOh103 發表於 2018-12-16 01:50

寧願要多幾首淫心主唱歌曲好過

終於都買到

簽名被屏蔽

本身二百幾咁貴你想炒到幾多,炒燶就好笑
iamsingingwong 發表於 2018-12-16 15:52

FYI Addendum deluxe version
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

同先屯門Cd warehouse見到一對中年夫婦買呢隻碟......雖然唔代表咩,但真心頭幾日又多D開箱文同炒賣新聞真係做到下野......

同先屯門Cd warehouse見到一對中年夫婦買呢隻碟......雖然唔代表咩,但真心頭幾日又多D開箱文同炒賣新聞真 ...
klihm 發表於 2018-12-16 18:18

代表佢地婚姻生活好唔幸福?

同先屯門Cd warehouse見到一對中年夫婦買呢隻碟......雖然唔代表咩,但真心頭幾日又多D開箱文同炒賣新聞真 ...
聽到《暴烈‧34》可能嚇到離婚

聽到《暴烈‧34》可能嚇到離婚
nicholashin 發表於 2018-12-16 18:28

有冇開箱文LINK睇吓?
[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

代表佢地婚姻生活好唔幸福?
HOTMAN 發表於 2018-12-16 18:26

要分一半耳機聽完暴烈34首歌然後離婚

回復 389# JasOh103

然後表演吞戒指.....

尤其是董折暪妻子在《困獸.28》與半裸紋身女bar tender「小心」躲在酒吧更衣室半小時;後來患有躁鬱症又失婚的他,在人生最壞時候遇上女警「戴慈欣」;甚至藍定凌後來為浦銘心跑了去學冰島語,難道是在願如期團聚於冰島某地方?值得期待Juno在part two解畫。

真係好x想一次過知道曬故事發展
我祈求美雅拎女銅一定要發生

H0TMAN飾演Kay
咁下首歌可以搵我去代Juno做訪問 已經開始識背佢d points

1. 個Project會有好多唔同角色加入,因為透過唔同人講故事,方式都不同
2. 董折系列歌曲全部頂真,全部林夕 x CC
3. 個Project橫跨兩年,下年繼續不停派歌
4. 除咗音樂文字之外仲有其他一系列events同products
5. 好多謝阿Kay
6. 做專輯原來可以咁有追看性
7. 堅持出實體碟

人妻的偽術好似唔同左編曲?

人妻的偽術好似唔同左編曲?
edwardngwy 發表於 2018-12-18 17:08

重新mix過
認到有某d聲效大聲左

尤其是董折暪妻子在《困獸.28》與半裸紋身女bar tender「小心」躲在酒吧更衣室半小時;後來患有躁鬱症又失 ...
787491313 發表於 2018-12-16 20:07

個故唔係膠到會trace back返去羅生門同addendum呀化...

我都係見到有咁多嘢
先覺得抵番少少
雖然啲嘢完全唔實際

想要多張poster
我有位痴兩張poster
...
mosesming 發表於 2018-12-15 21:53

痴喺企缸個(加裝)玻璃門度,咁樣沖涼可以j 一個。去廁所又可以j另外一個

Cm可唔可以玩 競猜角色嘅加分遊戲
大家覺得韓玲會係邊個?
側田:嚐過勾結醜惡的世間 了解到何謂卑鄙

H0TMAN飾演Kay
咁下首歌可以搵我去代Juno做訪問 已經開始識背佢d points

1. 個Project會有好多唔同角色加 ...
hehehaha 發表於 2018-12-17 22:23

原來你想同 H0TMAN 開房
然後搞大佢個肚
然後再家暴佢

二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

笑死
連登仔講到$228以隻碟既班底同質素係對得住咁既價錢,認為貴有貴買
而以個人聽歌取向高尚有品味自居既 ...
Lewis 發表於 2018-12-14 09:06

當小說+CD就抵

咁美軒13首歌應該賣450
eggsteven 發表於 2018-12-14 11:05

咁真係要Marketing上諗諗佢呢隻咁嘅半製成品都可以賣咁貴重要搶

咁反而Make semse
話說Sammi 都有信望愛三部曲啦
kenneth 發表於 2018-12-16 00:15

應該跟上半場下半場總決賽

Cm可唔可以玩 競猜角色嘅加分遊戲
大家覺得韓玲會係邊個?
liebe 發表於 2018-12-19 13:34

美長應該有角色雖然新聞話唔入幻國
但傾成大半年點都覺得應該有啲project會合作

韓玲可能系美祖

唔知點解 我覺得韓玲可能係林嘉欣
側田:嚐過勾結醜惡的世間 了解到何謂卑鄙

唔知點解 我覺得韓玲可能係林嘉欣
liebe 發表於 2018-12-19 14:47

梁洛施有無機?

原來張瞻有聽人妻的偽術

原來張瞻有聽人妻的偽術
HOTMAN 發表於 2018-12-20 12:59

希望佢無睇過個MV

希望佢無睇過個MV
kayzzz 發表於 2018-12-20 13:03

好彩佢唔識讀個歌名

好彩佢唔識讀個歌名
HOTMAN 發表於 2018-12-20 13:08

瞻讀國際學校應該唔多識中文
估唔到佢個list居然都有一首kay歌,印象中佢係追kpop