返回列表 發帖

雙cd單碟價就聽過,單cd雙碟價就真係好過份!!!
所有歌曲已曝光(得34未出),完全冇任何驚喜,
編排曲目亦都好hea,幾首juno幾首kay咁想點,
佢啲package夠皮未,下下都黑麻麻,一係就白色抹地布
「Juno更執筆為每一首歌撰寫如劇本般的千字文案,令故事好比小說般添上強烈的追看性」
呢個千字文都非常難頂,索性出小說啦,洗咩格硬每首歌都作故事,本身好期待點串聯起咁多首高質單曲,而家全毀了

2個人一齊夾埋出一隻EP 強搶至尊碟。
如果唔分part 2,下年點繼續搶。
可能
2018出part 1,
2019出part 2,  
...
dom 發表於 2018-12-8 16:14

之後歌手唔洗再出個人碟啦,間間公司出合輯咪得囉,
英皇出返英皇盛世2018,
環球出環球高歌2018,
華納出華納精選2018………etc
睇下邊間播得多咪拎至尊囉

七首歌我勉強接收到
但條時間線可唔可以整返好佢
冇理由沐春風放起人妻後面 ...
aussie2013 發表於 2018-12-8 23:09

蒲銘心第一任係董折(勇悍17),第二任係藍定凌(浴室),
之後又再沐春風偷情??可能紋身女係第三任

點解係一張張分開既紙,而唔係一本書

又話出貨,成區搵左幾間都冇囉
好心咪扮限量版,分batch出做乜勁,一係索性講明出貨數量,咪等樂迷撲空啦

大佬, 答案之書銷量榜幾週no.1 wor...
家下咁樣賣法, 我諗入到頭十都偷笑 ...
Lewis 發表於 2018-12-15 09:59

商人唔care銷量,只care錢,隻碟賣成228蚊一隻啵,Juno賣一隻等於美祖賣兩隻

終於都買到隻
係街度見到有人拎住卷poster添,應該入返好多貨了

april再翻貨
timgoi 發表於 2019-2-28 22:14

翻印都要搞咁耐………原裝package定新package呀……

似原裝
其實逐頁Cut啲紙係咪哂好多時間
又要入隻戒指
hehehaha 發表於 2019-3-9 21:42

用人手cut紙咁煩。。。機器一chop落去咪仲快。。空心書姐

d紙順序放
係咪都可以用機器一野轟落去?
hehehaha 發表於 2019-3-9 22:20

咁啲紙順序印左出黎先,再cut空心書,再擺翻啲紙同周邊物品入去咪得囉……
唔係咁咩……

等緊《The Album And The Rest Of It》