返回列表 發帖
寂寞乜乜乜 同 偷情manner 都唔收入碟係咩玩法
期待度大減
kayzzz 發表於 2018-12-8 02:40 PM

明顯收錄系part two
唔系點繼續玩
PS得7首歌認真失望空歡喜一場
以為有多啲新歌聽
搞咁耐原來系兩人EP一齊當大碟出
但TrackList咁排又幾正即刻明曬
一種永遠 19>X>05>02>01 AP73
Pretty Crazy 10>4>2 AP65*

照咁睇浦銘心疑似雙性偷吃

雙cd單碟價就聽過,單cd雙碟價就真係好過份!!!
所有歌曲已曝光(得34未出),完全冇任何驚喜,
編排曲目 ...
stephybest 發表於 2018-12-8 03:45 PM

又唔洗咁勞嘈
拋開所有嘢其實都OK
就無咁過癮囉要分開曬無咁完整
其他真系都還好
最后祝距揮贏蛋記揮贏皇上啦

TrackList:
CD
1. 麥浚龍 勇悍・17  
2. 謝安琪 人妻的偽術
3. 麥浚龍 困獸・28
4. 謝安琪 沐春風
5. 麥浚龍 暴烈・34
6. 謝安琪 一個女人 和浴室
7. 古天樂 謝安琪 一個男人 一個女人 和浴室

其實正常系咪應該咁排呢

其實你明唔明個story
hehehaha 發表於 2018-12-9 02:00 AM

咁以你理解應該點排
其實無論明唔明都唔會排得啱

淘寶已經有實物但po唔到上嚟
好似本書咁賣198RMB唔包運費

搵唔到 好想睇下實物 1日都等唔切
eason 發表於 2018-12-11 08:03 PM

搜謝安琪the album

唔知點解都搵唔到 手機問題?
eason 發表於 2018-12-11 08:13 PM

咁你問題啦
可以去微博

果d舊碟有得你買咩
kayzzz 發表於 2018-12-11 08:22 PM

淘寶有但好貴炒起曬

其實暴烈34還好就系唔一定要假音唱囉

聽哂七首
完全唔知個tracklist表達到啲咩
mosesming 發表於 2018-12-12 12:38 AM

重點系Kay part太破碎啦
自己排list聽會好啲
其實可以加埋耿耿於懷/念念不忘/羅生門一齊聽

唔怪得kay話爭輸歌
Juno 3首都澤日生
Stanley 發表於 2018-12-12 01:53 AM

好彩Kay宜家啲歌都唔差
算距有良心豪俾距又點話啫睇下距宜家唱成點
鬼哭狼嚎咁無眼睇

唉搞到零零碎碎真係好可惜
帥小寶` 發表於 2018-12-12 01:55 AM

Kay倒序應該系人妻的偽術/一個男人/一個女人和浴室/沐春風咁先啱