返回列表 發帖
228夠我買五隻艷羨
。Kaykay。Taytay。Kelly。

THe Album 咁都呃到銷量榜1 week no.1, 多謝eason
kaytse 發表於 2018-12-10 17:16

希望十強都無 狠狠懲罰呢啲呃錢碟

Ok 你幫我買 我叫人雙倍價錢同你買binary ok?
kayzzz 發表於 2018-12-11 20:31

買簡約再生版啦
OT: 聽日就有得聽Juno新歌了 好期待

暴烈個MV係咪有董折SM蒲銘心

有無實體望望

張poster大到

Cm 又輸。。。隻嘢賣到斷晒貨…chi sin

利申 有份燈…
kaytse 發表於 2018-12-12 20:34

出貨少製造全城搶購嘅假象
好嘔心

阿姐:為陌生的他㖭汗水
mosesming 發表於 2018-12-12 23:24

其實荃荃個粵劇腔都幾啱唱暴烈34啲高音

諗住睇謝大媽solo十分鐘
唔斷氣又唔比主持人問問題
然後答非所問
咁樣介紹首歌同碟架嘛

點解原 ...
HOTMAN 發表於 2018-12-13 20:50

其實人妻個訪問做得幾好
完全冇爆個劇情既情況之下有深度地Kary成個訪問

其實呢隻碟中文名叫答案之書都ok

尤其是董折暪妻子在《困獸.28》與半裸紋身女bar tender「小心」躲在酒吧更衣室半小時;後來患有躁鬱症又失 ...
787491313 發表於 2018-12-16 20:07

啲名勁似中學DSE聆聽果啲

個名會唔會係 The Album好多謝安琪演唱會
kayzzz 發表於 2019-1-12 17:58

叫The Concert

沐春風好正

依家全城圍插阿key
下個月出第二版會唔會滯銷
hehehaha 發表於 2019-3-15 03:41

隻碟又唔係Live recording 一take 過

沐春風真係好正