返回列表 發帖
好嘔心,得6.5隻學人賣咁貴,juno 你有病睇醫生啦
叱咤樂壇女歌手金獎 謝安琪!!!
至尊唱片大獎 the album
叱咤唯一大滿貫女歌手

如果j&k 今年咁嘅成績表想拎大獎
女金/至尊碟2揀1
Juno 一定冇十大
最歌都唔好諗
今次真係好失望,諗住9首歌都會有掛。。。

仲要賣228,銷量即刻跌一半
咩marketing 嚟,juno 你想點?
叱咤唯一大滿貫女歌手

可能同美長傾緊數
faithshun 發表於 2018-12-8 16:52

唔係一早話傾唔掂咩
叱咤唯一大滿貫女歌手

搵笨之作
明明有寂莫乜乜乜唔收錄埋
Lewis 發表於 2018-12-8 18:01

我決定唔即刻買
嚴重懷疑會有第二版 會加歌
叱咤唯一大滿貫女歌手

啱啱講係全碟收錄十首歌曲,另有三首純音樂
source: hins ig
WZA111 發表於 2018-12-8 18:35

Kay 讓賽讓到咁 lol
叱咤唯一大滿貫女歌手

我覺得咁樣出幾好啊,唔會嘥咗啲歌,
你睇下許廷鏗呢兩年出嘅專輯,
如果唔係佢fans嘅樂迷真係唔會聽入面嘅 ...
若葉之年 發表於 2018-12-9 10:08

唔知你曲線定咩
6首都有十大質素? 認真咩?
不過如果加多首變8首, 變做所謂大碟, 成件事會好睇好多
叱咤唯一大滿貫女歌手

其實track-list冇錯......個故事係咁

1. 麥浚龍 勇悍・17  
2. 麥浚龍 困獸・28
3. 麥浚龍 暴烈・34

以 ...
klihm 發表於 2018-12-9 11:59

唔知會唔會有首類似《明年今日》咁既題材呢
「但願能認得出你的子女 臨別亦聽得到你講 再見」
叱咤唯一大滿貫女歌手

THe Album 咁都呃到銷量榜1 week no.1, 多謝eason
叱咤唯一大滿貫女歌手

希望各位用鈔票表態 絕不含淚
b01091018 發表於 2018-12-10 23:01

都含咗泛民咁耐 唔爭在啦D 港豬
叱咤唯一大滿貫女歌手

Cm 又輸。。。隻嘢賣到斷晒貨…chi sin

利申 有份燈…
叱咤唯一大滿貫女歌手

老老實實
我有賣二手CD
BINARY 第一版我賣緊80
第二版100
hinz 發表於 2018-12-11 20:51

周奕瑋bb
可唔可以賣比我。。。想買binary同slowness!!!

有意請pm!!
叱咤唯一大滿貫女歌手