返回列表 發帖
搵笨之作
明明有寂莫乜乜乜唔收錄埋

我講咩關你x事咩,做咩呀,Kay攞硬女金你嬲呀?

我上面已經答左,一向以為大碟先可以爭至尊,唔知咁少歌 ...
Crooks 發表於 2018-12-8 17:44

咁嬲做乜
仲要打咁多字應隻on_國泰
條友日日喺cm幫key曲線宣傳

收左係呢隻碟咪蝕左啲ap
商人點會唔識計呢啲婆媽數
Wing1211 發表於 2018-12-8 18:07

仲要好似話成個concept係有18首歌
家下先得7隻歌,我當你分上下集都唔夠9隻
分3 part出更加唔會,唔通7+7+4咩?
所以隻碟真係好on_

好心啦
真係出一碟18歌就型啦
連埋隻隻歌都有mv,到時貴到$500我諗都大把人肯買
家下7隻歌一隻咁出簡直不倫不類

暴烈34都幾唔好聽下
無共鳴

笑死
連登仔講到$228以隻碟既班底同質素係對得住咁既價錢,認為貴有貴買
而以個人聽歌取向高尚有品味自居既CM人就將$228同得7首歌踩到一文不值

又話出貨,成區搵左幾間都冇囉
好心咪扮限量版,分batch出做乜勁,一係索性講明出貨數量,咪等樂 ...
stephybest 發表於 2018-12-14 19:08

賣CD都要飢餓行銷係咩玩法

跟足佢老豆做商人,要搶搶下吊高好黎賣。
營造斷市炒價的攻略。咁出貨法銷量榜應該唔高得去邊。
分分鐘仲低 ...
dom 發表於 2018-12-15 08:27

大佬, 答案之書銷量榜幾週no.1 wor...
家下咁樣賣法, 我諗入到頭十都偷笑

尤其是董折暪妻子在《困獸.28》與半裸紋身女bar tender「小心」躲在酒吧更衣室半小時;後來患有躁鬱症又失 ...
787491313 發表於 2018-12-16 20:07

個故唔係膠到會trace back返去羅生門同addendum呀化...

二百幾蚊買隻碟唔係問題
但我覺得隻碟入面D野唔值囉草戒指都唔知做乜9
係個design幾型既, 當係支持呢對姦夫淫婦同高質班底算

寄返隻草戒指比silly thing可以退返$100
hehehaha 發表於 2018-12-21 21:56

個$100點退返?
btw 隻碟連美淫既全相都無張, 面又無身又無, 蝕到喊