返回列表 發帖
唔鬧住
可能$228 送豪宅一棟, PCCW免費一年或者黑市價bicon
到時大家可以支持地產又可以支持廣東歌 ...
hehehaha 發表於 2018-12-9 00:12

我唔貪心 $228送番謝安琪歷年CD全集就ok

浦銘心離婚前既人生=0

想跟謝安琪、麥浚龍說聲加油 我覺得現在社會真的充滿怨氣,但不只年輕人才不滿現況。自從有網絡的出現,加上社會愈來愈自由,經常有遊行和集會,大家多了表達不滿的途徑。我相對處於一個比較體諒的角色,因為就算有多少不滿也好,你一定要 be honest 的是,你在這個社會一定得到某些benefit,不是每樣事情你都覺得「唔gur」(很不爽)。有時打開報紙,見到有人好激烈地反對某些事,或者從早到晚說謝安琪不值拎女金,the album不值至尊碟,我反而覺得:「嘩!使唔使呀?」

希望隻碟拎到下屆諾貝爾文學獎啦

Ok 你幫我買 我雙倍價錢同你買binary ok?
kayzzz 發表於 2018-12-11 20:31

邊洗啫 唔買呢隻既價錢已經差不多夠買第一版binary啦
上次去信和買二手Luna既時候睇到

唔買就過主啦
kayzzz 發表於 2018-12-11 20:40

咩唔買?
我等緊買謝安琪首張跳樓價唱片架

幾年前寫殭既劇情導讀文筆都好地地 搞咩而家寫野成個鄺仔咁

老老實實
我有賣二手CD
BINARY 第一版我賣緊80
第二版100
hinz 發表於 2018-12-11 20:51

想買

笑死 到底我聽緊咩
呢d歌人唱架?

播完暴烈34 隔離屋個bb醒左不停喊

下首歌可以搵我去代Kay做訪問 已經開始識背佢d points
1. 個故事好浪漫
2. 好享受造歌同錄歌過程 各單位好用心
3. Juno成日錄大段錄音
4. 未試過 新嘗試
5. 有好多小細節xxx(但唔會解釋係咩細節)
6. 不停搵野讚juno

不愛看的不要看
kayzzz 發表於 2018-12-13 20:43

諗住睇謝大媽solo十分鐘
唔斷氣又唔比主持人問問題
然後答非所問
咁樣介紹首歌同碟架嘛

點解原來冇啫

嘩正 必賺item 即刻買左隻 會唔會比0138更保值

同先屯門Cd warehouse見到一對中年夫婦買呢隻碟......雖然唔代表咩,但真心頭幾日又多D開箱文同炒賣新聞真 ...
klihm 發表於 2018-12-16 18:18

代表佢地婚姻生活好唔幸福?

原來張瞻有聽人妻的偽術

希望佢無睇過個MV
kayzzz 發表於 2018-12-20 13:03

好彩佢唔識讀個歌名

人妻個text tag左冰島
其實個故仔係咪Addendum前傳

timeline:

勇悍.17
困獸.28
暴烈.34
耿耿 ...
hehehaha 發表於 2018-12-20 22:48

等睇個廿首歌入面原來包埋addendum隻碟

Juno: 2019年12月12日 《the album...》就這樣 約定
hehe 發表於 2019-1-12 17:49

啫係謝安琪演唱會係12月頭

The Kay

純粹覺得有啲Confused...
其實The Album已經係一張完整嘅專輯啦
咁The Album and the rest of it係乜嘢嚟? ...
若葉之年 發表於 2019-3-18 16:02

係囉 應該叫《The Album: Endgame》