返回列表 發帖
Lock 實kay 個女金出隻碟黎做咩?
擺明係截數前報名至尊碟
放空 發表於 2018-12-8 14:59

出碟除咗找數話今年出碟之外,最大原因應該係下張碟可以重新計plug數,沐春風已經第6plug,之後七八九十就可能好難播得多
雖然我都好憎咁樣整法,但好肯定幻國對女金嘅緊張程度絕對優先過至尊碟

隻碟一張相片都無,又無MV,仲要賣咁貴,擺買
我等我在 發表於 2018-12-8 14:55

一張相片都冇,但係可能有一大本書呢

擺明今年穩住Kay個女金捨棄至尊碟
可能Juno下年先出Part 2(真大碟)爭至尊
睇黎下年真係Kay同美祖再次 ...
kenvincy.cn 發表於 2018-12-8 19:16

幾乎好肯定已經傾掂曬數,下年一定火力全開戰早早
雖然早早個女金已經提前入咗袋,但903都唔想太過一面倒,想畀人睇到一個戰情好緊湊嘅假象

講歌曲質素呢隻碟堆歌都真係高
最大問題係少咗兩首歌
其實我理解寂寞乜乜應該係發生起未同董折離婚之前so ...
aussie2013 發表於 2018-12-9 10:28

或者呢隻少两首歌,下隻會多返兩首呢
目前只不過上半部,只要Part Two出完之後成個故事係完整咁就OK
我更關心嘅係隻碟嘅精緻度,聽講一張相片都冇就真係嚇親。假如真係賣得咁貴,文案咁長起碼唔好印錯字,同埋至少有個能夠將兩隻碟收納一齊嘅盒或架

聽完全碟
覺得Kay演繹得最好同自己最中意都係沐春風

暴烈34高音真係好難頂
難道唔可以降key嗎?
唱得辛苦 ...
kenvincy.cn 發表於 2018-12-13 11:52

三個八度重可以點樣降key?低音部分已經唱得好辛苦,再降冇辦法唱

分三隻碟?
kayzzz 發表於 2018-12-13 14:31

可能part two係真真真大碟呢

又未必係專登
唔買的人亦都唔會因為隻碟搶手而去買
咁樣出法,隨時想買的都唔會買
咁重會影響銷量

有機會 ...
SPD 發表於 2018-12-15 11:15

有心買嘅點都會買,唔會因為咁樣出法就唔買
持觀望態度嘅可能會睇睇各種途徑post出嚟嘅實物同口碑再決定買唔買
唔會買嘅人你貼錢畀佢都未必會要
炒家就一定會買買買買