返回列表 發帖

希望佢無睇過個MV
kayzzz 發表於 2018-12-20 13:03

可能佢覺得自己老母咁樣好正呢
決定大個咗都要J追呢type
DM多仔多到覆唔哂

人妻個text tag左冰島
其實個故仔係咪Addendum前傳

timeline:

勇悍.17
困獸.28
暴烈.34
耿耿於懷

(離婚)

耿耿
念念不忘
一個女人和浴室
睡前服
瑕疵

(一個男人) 一個女人和浴室
人妻的偽術 (古天樂學冰島文)

羅生門 (重遇)
單魚座

沐春風
雷克雅未克

人妻個text tag左冰島
其實個故仔係咪Addendum前傳

timeline:

勇悍.17
困獸.28
暴烈.34
耿耿 ...
hehehaha 發表於 2018-12-20 22:48

等睇個廿首歌入面原來包埋addendum隻碟

可能佢覺得自己老母咁樣好正呢
決定大個咗都要J追呢type
mosesming 發表於 2018-12-20 14:08

好彩原來佢連老母有新歌都唔知 應該唔會哂時間搵個MV睇
有時d野唔知好過知

好彩原來佢連老母有新歌都唔知 應該唔會哂時間搵個MV睇
有時d野唔知好過知 ...
kayzzz 發表於 2018-12-20 23:15

10歲應該未識諗呢d

等睇個廿首歌入面原來包埋addendum隻碟
HOTMAN 發表於 2018-12-20 23:07

the Album part 2:

1. 耿耿於懷
2. 念念不忘
3. 睡前服
4. 寂寞就如
5. 其實寂寞
6. 瑕疵
7. 羅生門
8. 單魚座
9. 偷情的禮儀
10. 雷克雅未克

話時話唔會一個電台訪問+ 一個簽名會就完左隻碟嘅宣傳啊

二百幾蚊買隻碟唔係問題
但我覺得隻碟入面D野唔值囉草戒指都唔知做乜9
係個design幾型既, 當係支持呢對姦夫淫婦同高質班底算

二百幾蚊買隻碟唔係問題
係個design幾型既, 當係支持 ...
Lewis 發表於 2018-12-21 21:54

寄返隻草戒指比silly thing可以退返$100

寄返隻草戒指比silly thing可以退返$100
hehehaha 發表於 2018-12-21 21:56

個$100點退返?
btw 隻碟連美淫既全相都無張, 面又無身又無, 蝕到喊

二百幾蚊買隻碟唔係問題
係個design幾型既, 當係支持 ...
Lewis 發表於 2018-12-21 21:54

其實問題係$200仍然有人買

信和就黎沽曬,唔知仲會唔會出呢?
FIGHT for 陳柏宇

D post card 儲齊應該係Juno 同kay 嘅藝術寫真照

希望快d出 part 2

個$100點退返?
btw 隻碟連美淫既全相都無張, 面又無身又無, 蝕到喊
Lewis 發表於 2018-12-21 22:00

張poster我已經日日j
Jason's Playlist 2024
Week 12 白髮齊眉 - 鄧小巧

《The Album Part One》,只係第一集,預計至少有第二集。

作為樂迷,係時候適應一下新玩法。能夠突破時間同空間,以文字、音樂、影像去講一對戀人的故事,由17歲講到70歲,還未計那件有紅線的特別Tee,簡直是一個有趣的「企劃」,有好強追看性。

至於價錢,$228,捧一本特別的書回家,我就覺得好值啦!慢慢去品嚐董折同浦銘心的故仔。

話時話,兩位主角來到2018年,應該係49歲啦!

不認不認還需認
啲歌真係好高質 但真係好散
希望part two tracklist可以全集出曬賣600蚊 同Eason同價
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 12 冠軍歌:林宥嘉 / 林家謙 - 瑪莉晚安了

應該買2本 一本用黎聽 一本用黎儲
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 12
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

應該買2本 一本用黎聽 一本用黎儲
帥小寶` 發表於 2019-1-11 02:06

好驚變黃,特別入面啲內頁
另外要搵包書膠包一包個封面

Juno: 2019年12月12日 《the album...》就這樣 約定
你快樂過生活 我著襪浸溫泉

Juno: 2019年12月12日 《the album...》就這樣 約定
hehe 發表於 2019-1-12 17:49

啫係謝安琪演唱會係12月頭

啫係謝安琪演唱會係12月頭
HOTMAN 發表於 2019-1-12 17:55

個名會唔會係 The Album好多謝安琪演唱會

叫The Concert
nicknicknick 發表於 2019-1-12 18:18

The Live算啦
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 12 冠軍歌:林宥嘉 / 林家謙 - 瑪莉晚安了

hehe 發表於 2019-1-12 17:49

會唔會得7首歌

The Live算啦
JayantL 發表於 2019-1-12 18:27

The Show
【This is MC】澳門見

The Show
lemontea1069 發表於 2019-1-12 19:34

The Wife and Her Bathroom

newguy 發表於 2019-1-12 20:11

The Moment

newguy 發表於 2019-1-12 20:11

可能叫 浦銘心Let's Get Wet演唱會

The Kay

又全城斷貨啦....  星期一想買一直斷貨, 去左好多間都賣晒...話斷貨

又全城斷貨啦....  星期一想買一直斷貨, 去左好多間都賣晒...話斷貨
kevin1982 發表於 2019-1-12 20:46

我個fd喺Giordano買到XD

邊個叫你咁遲買?

點解個個星期都上到銷量榜

我仲未買

第二隻

The Kay
HOTMAN 發表於 2019-1-12 20:35

The Key feat. Eason
[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

回復 445# 阿mark

今次第二次斷貨!星期一開始斷!下星期應該先落榜!再返貨有機再上no 1

The Album - 麥浚龍 x 謝安琪 (EP)

請問幾時會再返貨?問過幾間都斷貨...
現在又冇 HMV...... 好難買碟...
讓我美麗 有甚麼可以阻我
尤物要走過 才不要問你許可

回復 431# hehe

希望早plug歌多出幾首歌
舞來舞去 不日內開始錄音。

現在又冇 HMV...... 好難買碟... ...
carlghost 發表於 2019-1-15 16:20

之前又話印埋上一轉就真係唔會再翻?
聖誕嗰陣仲有好多

現在又冇 HMV...... 好難買碟... ...
carlghost 發表於 2019-1-15 16:20

有三間指定GIORDANO分店有碟賣,可以去問下:
旺角西洋菜街14-24號榮華大廈地下
佐敦彌敦道192-194號協成行九龍中心地下
尖沙咀彌敦道74-78號文遜大廈地下

之前周圍去碟鋪 都係斷哂貨無得買
係咪真係印埋上次唔再翻貨?

april再翻貨

april再翻貨
timgoi 發表於 2019-2-28 22:14

會唔會個包裝變普通CD盒size
冇咗本書

會唔會個包裝變普通CD盒size
冇咗本書
hehehaha 發表於 2019-2-28 22:24

咁買黎都無意思..

不過又會無端端加印嘅? 重有好多人想買又未買?

april再翻貨
timgoi 發表於 2019-2-28 22:14

翻印都要搞咁耐………原裝package定新package呀……

翻印都要搞咁耐………原裝package定新package呀……
stephybest 發表於 2019-3-9 21:39

似原裝
其實逐頁Cut啲紙係咪哂好多時間
又要入隻戒指

似原裝
其實逐頁Cut啲紙係咪哂好多時間
又要入隻戒指
hehehaha 發表於 2019-3-9 21:42

用人手cut紙咁煩。。。機器一chop落去咪仲快。。空心書姐

用人手cut紙咁煩。。。機器一chop落去咪仲快。。空心書姐
stephybest 發表於 2019-3-9 21:44

d紙順序放
係咪都可以用機器一野轟落去?

d紙順序放
係咪都可以用機器一野轟落去?
hehehaha 發表於 2019-3-9 22:20

咁啲紙順序印左出黎先,再cut空心書,再擺翻啲紙同周邊物品入去咪得囉……
唔係咁咩……

咁啲紙順序印左出黎先,再cut空心書,再擺翻啲紙同周邊物品入去咪得囉……
唔係咁咩…… ...
stephybest 發表於 2019-3-9 22:32

但d紙少左一半
d頁數專登唔齊