返回列表 發帖

聽咗好多次後,聽得出Gin把聲變化都幾多下

日日都想唱:「 I I Don’t need your need your love」

MV 出爐 https://youtu.be/bY1ZpuCub6Q

好似hea hea 哋

評分人數

I I don't need need your love~

首歌咁型 expect 個mv會郁多啲 跳下舞
而家呢個真心Hea...... 唔中意

利申 煎粉 日日聽風靡幾次
鬥命長    多出街
怪物來    不必見怪
無論鐵路會崩壞    方向未會被活埋

首歌咁型 expect 個mv會郁多啲 跳下舞
而家呢個真心Hea...... 唔中意

利申 煎粉 日日聽風靡幾次 ...
hehemamama 發表於 2018-12-21 19:29

係! Expect多d跳舞, 可能年尾又無budget又無時間掛!?

I I dont need your love
好正

MV 出爐

好似hea hea 哋
Alex_H 發表於 2018-12-21 18:11

會唔會快咗少少
琴日先出新聞話拍緊
又法國靚仔又古董車
今日就出到街
二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

風靡個MV咩事......
初段唔岩嘴型
開頭Focus左去後面個男人 (連Gin個表情都好似未訓醒咁,特登?)
之後跟住架車橫推果段 Gin都唔係唱緊果段嘅 (雞蛋裡挑骨頭)
2:26隔離有架貨車經過
最後影佢行果段又無啦啦crop前......
最後「wow」果下...完全唔wow

會唔會快咗少少
琴日先出新聞話拍緊
又法國靚仔又古董車
今日就出到街  ...
616.1314 發表於 2018-12-21 21:15

通常都係拍完好耐差唔多出街先放風架啦
好多電台錄音訪問都係咁
明明錄左好耐但出左街先話咩「日前接受訪問」
叱咤樂壇女歌手金獎 謝安琪!!!
至尊唱片大獎 the album
叱咤唯一大滿貫女歌手

MV 出爐

好似hea hea 哋
Alex_H 發表於 2018-12-21 18:11

完全八婆格 唔係好想睇佢
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 15
1. 無答案 2. 念 3. 現任榮譽顧問

Gin Lee好靚
但小心揸車呀
SSN Chart (29 Mar)  冠軍: 回復原廠設定 - SADJAY  |  亞軍: Control Freak - 小塵埃

通常都係拍完好耐差唔多出街先放風架啦
好多電台錄音訪問都係咁
明明錄左好耐但出左街先話咩「日前接受訪 ...
kaytse 發表於 2018-12-21 21:23

環球通常會出MV前一日預告
信 都係咁
SSN Chart (29 Mar)  冠軍: 回復原廠設定 - SADJAY  |  亞軍: Control Freak - 小塵埃

MV真係好肉酸

個MV睇到好老尷

個MV睇完 完全無型既感覺
感覺好cheap 連最基本啱嘴型都做唔到 (又唔係一鏡到底對嘴型應該無難度)

聽咗好多次後,聽得出Gin把聲變化都幾多下
Nathan 發表於 2018-12-19 23:48

真係好正
佢唱腔好多變

其實煎煎做戲幾屎 趕條仔落車個part睇到好老尷

帥小寶` 發表於 2018-12-23 16:08

同很堅持d喊戲一樣睇到人好尷尬

係咪侘寂個mv洗哂budget

個MV睇到好尷尬
寧願聽返霏霏D自戀快歌

個MV睇到好尷尬
寧願聽返霏霏D自戀快歌
kenvincy.cn 發表於 2018-12-23 16:16

好明顯首歌同MV唔夾個人 好似無左靈魂

如果個MV係美霏拍一定勁好睇

同林奕匡容祖兒一樣唔適合演戲 只適合做歌手!

失望 平時同AGA扮friend戲好好多
可能對住女仔識做戲啲
Jason's Playlist 2024
Week 15 拯救我自己 - 陳慧敏

好明顯首歌同MV唔夾個人 好似無左靈魂

如果個MV係美霏拍一定勁好睇 ...
kayzzz 發表於 2018-12-23 16:20

開頭以為個三個女模係keeva, aga 同美霏
睇credit先知唔係

失望 平時同AGA扮friend戲好好多
可能對住女仔識做戲啲
JasOh103 發表於 2018-12-23 16:32

Gin Lee明明想抱緊條仔
但就要扮趕走佢

同很堅持d喊戲一樣睇到人好尷尬
kayzzz 發表於 2018-12-23 16:11

其實很堅強個mv既畫面都幾深刻 一講首歌就會諗起場石梯喊戲

Gin Lee明明想抱緊條仔
但就要扮趕走佢
John 發表於 2018-12-23 16:37

睇佢個姣樣就知佢想食法國甜品
Jason's Playlist 2024
Week 15 拯救我自己 - 陳慧敏

睇佢個姣樣就知佢想食法國甜品
JasOh103 發表於 2018-12-23 16:41

唔知拍完有冇下文
希望gin gin快D出pool 唔好再唱I dont need your love

其實很堅強個mv既畫面都幾深刻 一講首歌就會諗起場石梯喊戲
HOTMAN 發表於 2018-12-23 16:41

兩個MV都好符合 粗製濫造 依個特色

兩個MV都好符合 粗製濫造 依個特色
kayzzz 發表於 2018-12-23 16:59

建議你望下你偶像咁多年黎既mv
其實都冇邊幾個見得人架咋

環球女歌手mv特色
經常都洗唔少錢
然後收返黎一般貨色
侘寂係異數
反而唔多錢公司唔理既hea plug個d會有驚喜

建議你望下你偶像咁多年黎既mv
其實都冇邊幾個見得人架咋

環球女歌手mv特色
經常都洗唔少錢
...
HOTMAN 發表於 2018-12-23 17:19

我偶像(即係你以前個偶像)以前d MV直情不堪入目 貌似都係低成本製作 我都成日彈
但Gin 攞到既資源唔少喎講真

我偶像以前d MV真情不堪入目 貌似都係低成本製作 我都成日彈
但Gin 攞到既資源唔少喎講真{:1_115 ...
kayzzz 發表於 2018-12-23 17:24

所以咪話唔關資源事
係環球特色
霏姐算係比較好 但都有幾首歌奶哂野
至於點解環球成日中招就不得而知

Btw 風靡導演=空姐導演

Gin Lee身材好好
完咗演唱會成半年都仲keep到

所以咪話唔關資源事
係環球特色
至於點解環球成日中招就不 ...
HOTMAN 發表於 2018-12-23 17:29

霏姐完勝
豔羨>>>>>風靡
我本人(我婆婆)>>>>>>>>>很堅持

我偶像(即係你以前個偶像)以前d MV直情不堪入目 貌似都係低成本製作 我都成日彈
但Gin 攞到既資 ...
kayzzz 發表於 2018-12-23 17:24

祝英台嗰個真係世界級
反OT:盲投5分支持堅姐
二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

Gin Lee身材好好
完咗演唱會成半年都仲keep到
hehehaha 發表於 2018-12-23 17:38

天生唔恨得咁多

所以咪話唔關資源事
係環球特色
至於點解環球成日中招就不 ...
HOTMAN 發表於 2018-12-23 17:29

但我覺得Gin有budget既MV好睇d喎,有心思d
例如:
有budget高質: 侘寂 自我感覺還好 雙雙 etc
無budget低質: 很想要吧  隨風 天地一沙鷗 etc

欣澳個part老舞都好嘔
聽番欣澳別戀算

MV抵質到喊
最愛很想要吧MV
走音系人性嚟㗎嘛要擁抱瑕疵嘎
世界與你無關 以正義去唾駡人 道德撚

今年女金又爭唔到
大碟又變EP
依家MV又cut budget
死得
下年真係似放逐返馬拉

請珍惜Gin Lee

今年女金又爭唔到
大碟又變EP
依家MV又cut budget
死得
下年真係似放逐返馬拉

請珍惜Gin Lee ...
hehehaha 發表於 2018-12-24 21:25

期待雨霏強勢回歸

風靡比今年gin派嘅其他歌都好聽好多呀
就係嗰MV真係難以形容……

風靡比今年gin派嘅其他歌都好聽好多呀
就係嗰MV真係難以形容……
JasonKong 發表於 2018-12-30 14:26

如果其他歌都5分
呢首簡直6分

唔好咁啦
個MV 好趕住拍...好明顯係拿拿臨年尾出多隻歌 整埋個MV爭獎LA
唔通你想好似_ _咁又出隻歌之後N個月先出MV咩
Gin Lee 呢排忙到日日都唔夠訓..拍得唔好體諒下

拍到咁 HEA
仲要唔戴安全帶做司機車 3 條女
係咪告得?

唔好咁啦
個MV 好趕住拍...好明顯係拿拿臨年尾出多隻歌 整埋個MV爭獎LA
唔通你想好似_ _咁又出隻歌之後N個 ...
thomas199028 發表於 2018-12-30 19:45

我都係鍾意聽歌多過睇MV
反正歌先係主菜
MV加到分就加 加唔到就算

拍到咁 HEA
仲要唔戴安全帶做司機車 3 條女
係咪告得?
hissorhk 發表於 2018-12-30 22:28

Gin真係要小心交通安全
香港唔係大馬呀...

唔好咁啦
唔通你想好似_ _咁又出隻歌之後N個 ...
thomas199028 發表於 2018-12-30 19:45

真係寧願佢唔好出住

MV好趕

好想聽牙煎唱大肆慶祝
跳自信舞
47. Bring Him Home
week16
1 . 林芊瑩 Let Go