返回列表 發帖
《裝死的情人》入Chrous好想接「我是一個西伯利亞人冬天的冠軍」
johnny0113 發表於 2018-12-14 11:51

邊度有得聽?
梁詠琪 《時間遇上我們- 澳門站(23/3)台北小巨蛋(13/4》 獨一無二·專屬台灣的全國語rundown

但唱得好聽過派台果 d,mixing 入面佢把聲都無派台果幾首放得咁出,夾返個音樂
就算高音都唔會覺得好刺耳 ...
星勤 發表於 2018-12-22 22:29

有同感,所以我不喜歡《缺》
梁詠琪 《時間遇上我們- 澳門站(23/3)台北小巨蛋(13/4》 獨一無二·專屬台灣的全國語rundown

今次個個都讚軒公新碟《Senses inherited》入面d相好J,露腿又露毛,究竟因咩驅使佢要拍依輯相呢?
Source: FB

啲相有咁重口味

你冇買碟?佢入面啲相著超短褲影㗎lol
Serendipity 發表於 2019-1-7 03:41

我買左但未拆

因為白色封面好易潮/ 發黃
所以未拆⋯⋯⋯
Kelly上張廣東碟已發黃了

為左谷銷量之前佢仲話印刷廠新年放假~賣哂要等加印~但一路都無斷過
wewa1001 發表於 2019-3-6 13:37

好似話賣咗15000隻

首批印刷應該無15000啩~~~~
所以應該加印左

之前電台訪問話形影不離肯定唔會唱live 因為無信心做到well performance ...
fifty1205 發表於 2019-3-6 14:46

之前都話唔唱《潛水》