返回列表 發帖
明天有霏看
梁詠琪 《時間遇上我們- 澳門站(23/3)台北小巨蛋(13/4》 獨一無二·專屬台灣的全國語rundown

希望有fd子可以幫我搶到限量實體版
hehehaha 發表於 2018-12-17 18:00

明天要排隊搶購嗎
梁詠琪 《時間遇上我們- 澳門站(23/3)台北小巨蛋(13/4》 獨一無二·專屬台灣的全國語rundown

原來Kaho係迷天佑嘅

實體碟現場無售~~~~~

今日發佈會唱左咩歌
kklaw 發表於 2018-12-19 23:10

新碟5首 +
地下街
天又藍
吃鯨魚的人
3/8
後台 ( 高唱「但在這裡我是拓哉」

Encore: 半天空檔

現場無300實體碟非賣品?我好想要啊。
timgoi 發表於 2018-12-19 23:32

梁文禮派左三隻咋

原來有三個封面,各限量100張

今晚開頭幾首歌唱得好痴利根
好在中段開始入返狀態
表情符號新arrangement超好un
同埋估唔到呢d showcase都 ...
tungbilly 發表於 2018-12-20 00:45

好心出實體啦
一定好多樂迷會搶晒三個版本

新人都唔比機會佢試下水温出限量/少量實體碟
仲要係國際大公司。
真可悲 ...
dom 發表於 2018-12-20 12:35

或者學Endy公司出預購
Project market demand

華納嘅strategy真係⋯

如果嘉豪出
想要哂3個版
唔好同我爭
hehehaha 發表於 2018-12-25 20:42

如果出三個版+商場簽唱會
賣500隻應該唔成問題啩

出CD我會買
hehehaha 發表於 2019-1-5 19:25

可能見300隻供不應求

釗峰 EP 都係$80

應該$240 可以買晒三個封面

終於擁有簽名實體版
裡面原來仲有靚相
(之前仲以為係拍子簿/ folder之類⋯)

感激朋友送俾我

介唔介意影少少嘉豪個實物
hehehaha 發表於 2019-1-30 22:29

可以啊~~~但我唔識upload
可指教一下嗎?