返回列表 發帖
《一二三,三二一》一直被非嬅粉嚴重低估 好慘
《Let Us Go Then You And I》又係好歌無好報 {:1 ...
nicholashin 發表於 2018-12-28 20:40

123321 Live好過CD
SSN Chart (10 May)  冠軍: 深閨 - 盧瀚霆  |  亞軍: 逐流 - 逆流

童話話俾我地聽
只係很堅強同信
灰姑娘都可以去舞會
醜小鴨都可以變天鵝
而舊年顏卓靈都用行動話俾我地聽 ...
616.1314 發表於 2018-12-28 20:43

冇得大肆慶祝
SSN Chart (10 May)  冠軍: 深閨 - 盧瀚霆  |  亞軍: 逐流 - 逆流

點樣先算係一個精彩嘅演唱會呢?
呢個演唱會
無華麗嘅舞台
無浮誇嘅服裝
亦都無睇到人拍案叫絕嘅特技
單靠 ...
616.1314 發表於 2018-12-28 21:24

實至名歸

全女班我最喜愛的歌手
容祖兒 (35.7%)

全女班我最喜愛的歌手得票率一覽
第一階段
1. 容祖兒 - 17.1%
1.  ...
616.1314 發表於 2018-12-28 21:39

祖兒

全女班我最喜愛的歌曲
容祖兒 —《心之科學》(470)

全女班我最喜愛的歌曲得票率一覽
...
616.1314 發表於 2018-12-28 21:50

祖兒好勁

捌 — 海棠 · 甄嬛
冬去春來,海棠花開
偶爾一陣罡風
吹落樹上的花瓣

呆呆凝視著碎玉軒
地上的玉鞋
案上 ...
616.1314 發表於 2018-12-28 22:17

好有心機

全女班十大第一位
全女班至尊歌曲大獎
容祖兒 ——《心之科學》(470)
01>04>02>02>02>04>02>01>05>xx>05>0 ...
616.1314 發表於 2018-12-28 23:33

走勢原來咁堅強

十花 · 十人 · 十歌
—— 完。

雖然寫唔切同寫得唔好
不過總算了咗自己一個心願
就係喺自己嘅頒獎禮入 ...
616.1314 發表於 2018-12-28 23:42

千千好慘

全女班歌手金獎
Gin Lee (885)
上榜歌曲:Live (15)、雙雙 (20)、和每天講再見 (20)、水百合 (15)、風靡 (3 ...
616.1314 發表於 2018-12-29 00:05

好感動好堅強

年度至尊歌曲
存在要 未怕死

很好聽很好聽很好聽很好聽
很重要所以要講四次
盼望已久的power ballad 終於 ...
JasOh103 發表於 2018-12-30 23:52

好感動
無懼反Gin

跟據logic 祖粉今年會捧gin
Yan 發表於 2018-12-31 12:48

點解@@

心之科學