返回列表 發帖
新天后 GIN LEE 2018年非共獲獎全紀錄
二〇一八年度全女班音樂流行榜頒獎典禮 — 全女班十大第四位 ...
616.1314 發表於 2019-1-17 23:36

某榜主愛堅愛到傻左
Jason's Playlist 2024
Week 15 拯救我自己 - 陳慧敏

QUAN’s C-CHART 2018年度總選

年度女歌手

《天地一沙鷗》及《侘寂》令Gin力壓舊年金獎得主鄧小巧首次奪 ...
weiquan 發表於 2019-1-18 00:28

好高質
果然係馬來西亞會員最愛歌手

最初諗住一次過頒曬所有獎就算,不過諗諗下都係分批頒好D   

NH TOP 20 AWARDS 2018 年度十大
...
nicholashin 發表於 2019-1-19 15:33

估侘寂第七位

結果拖到呢刻先頒

男歌手銅獎
陳奕迅 (293)
上榜作品: 與你常在 (5), 漸漸 (37), 破壞王 (25),  ...
放空 發表於 2019-1-20 16:04

李幸兒今年霏共成績好好

NH TOP 20 AWARDS 2018 年度十大
第一位 (至尊歌):Serrini - Let Us Go Then You And I (244)
走勢:01>17 ...
nicholashin 發表於 2019-1-20 14:58

開心 估中左
三年兩首十大 好叻

Jayant Music Chart 2018 頒獎禮
現正開始!

整榜已經整咗五年 第一次喺CM頒獎
如果有咩pun結果
希望你哋 ...
JayantL 發表於 2019-1-20 20:54

52首冠軍歌都見唔到阿堅
唯有希望靠量取勝

我話我係祖粉有冇人信
bagfgfcde 發表於 2019-1-21 09:45

我都係祖粉 雖然應該冇人信

新地十大。第五位

單身快樂,祝你快樂。
若然今年太不利談情,咪再等等囉。
沒有花收的日子,樂得自在。 ...
帥小寶` 發表於 2019-2-4 20:10

希望係沐浴巨星

新地十大。第二位

「幸福 既然隨機,你為何心死。」

我們還是要相信愛情。「有個獎係手,總好過拖錯手」
...
帥小寶` 發表於 2019-2-4 21:25

希望一種永遠明年都攞呢個位

瘋狂音樂 狂熱推介(第十位)
追憶半生,原來早已錯過了沒法再追...

瘋狂音樂 狂熱推介(第九位)
人們對身邊 ...
daniel1136 發表於 2019-2-18 21:02

第八位係咪自我都可自high

我最喜愛粵語女歌手銀獎
李幸倪
分數︰807
上榜歌曲︰天地一沙鷗(160)/自我感覺還好(30)/信(145)/風靡(1 ...
harry 發表於 2019-2-19 00:17

Wowww驚喜
幸兒真係攞好多銀獎