返回列表 發帖
好明顯喎 一個歌詞一個歌名
帥小寶` 發表於 2019-8-23 22:24

睇唔明
香港人核爆都唔割

好明顯喎 一個歌詞一個歌名
帥小寶` 發表於 2019-8-23 22:24

Cheers + We're together
剛剛好五個人

Cheers + We're together
剛剛好五個人
艾石仔 發表於 2019-8-23 22:44

瘋瘋癲癲一晚!!!!
鄧 小 巧 女 銅 集 氣 ! 雲 吞 十 大 實 至 名 歸 !

SUNDAY MUSIC CHART WEEK 46

1. 香檳女狼 2. 我們的基因 3. 尋找白金漢

kkbox真係好鍾意呢兩個單位喎
又mc又mini concert
靜。
Music Awards 多謝支持
Music Picks Week 46 (16/11/2019)
1. 二零一九 - LMF  2. 重生 - 陳健安  3. 喘息空間 - 李幸倪  4. 你可能未必不喜歡我 - 許廷鏗  5. 熒光 - 陳蕾

kkbox真係好鍾意呢兩個單位喎
又mc又mini concert
kwanie 發表於 2019-8-23 23:40

咁兩個單位真係值得支持既
鄧 小 巧 女 銅 集 氣 ! 雲 吞 十 大 實 至 名 歸 !

Wonders 發表於 2019-8-27 19:22

正爆

Eman 下次不如搵RB 做一隻碟
應該超正

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

mychart- 發表於 2019-9-22 22:59

登記咗換飛啦 應該幾搶手

去去去 ,出面全城係度怒插sm同千嬅 根本係有佢地講無人講 唯有入場支持

秒殺超勁

mychart- 發表於 2019-9-22 22:59

多功能老婆做台慶劇
千嬅開音樂會又要忙宣傳劇
香港人核爆都唔割

一入到就冇晒 第一次買唔到rb嘅飛
感謝永遠有歌把心境道破

多功能老婆做台慶劇
千嬅開音樂會又要忙宣傳劇
kaman921 發表於 2019-9-25 14:15

佢12月2日仲係加拿大,即係得一個禮拜rehearsal
唔好咁高期望

11月仲有大陸綜藝? X_X

佢12月2日仲係加拿大,即係得一個禮拜rehearsal
唔好咁高期望

11月仲有大陸綜藝? X_X ...
mychart- 發表於 2019-9-25 18:55

其實想睇美瑞一個多啲 好似之前叱咤一千零一個咁
佢一拍埋SM就勁rock  完全唔襯佢

有冇人有飛多呀?
感謝永遠有歌把心境道破

【KKBOX LIVE: Eman x RubberBand 提早於7:15PM開場及退票安排】

再次提提大家,今個星期日舉行的「KKBOX LIVE: Eman x RubberBand」音樂會,將提早一小時於7:15PM開始,請密切留意當日的交通消息,並預留充足時間前往麥花臣場館。

我們明白當日大家可能因交通及其他狀況,未能前來音樂會,現酌情安排退款(只適用於KKTIX上訂購的觀眾),大家請自行衡量及決定。如決定退票,請於11月17日(星期日)3PM前,將購票資料電郵到 kkboxhk@kkbox.com,我們將於稍後進行退款安排,電郵內請列明:
▪️訂單編號
▪️購買時的姓名
▪️電郵地址
▪️購買門票種類及數量

當天如有任何突發狀況需要取消音樂會,KKBOX將於2PM或之前於Facebook及Instagram公布。

感謝大家體諒,希望星期日能與大家見面!
你快樂過生活 我著襪浸溫泉

【KKBOX LIVE: Eman x RubberBand 提早於7:15PM開場及退票安排】

再次提提大家,今個星期日舉行的「KKBOX  ...
hehe 發表於 2019-11-15 22:56

呢個真心想睇 希望唔好取消啦

【KKBOX LIVE: Eman x RubberBand | 現場售票安排】

因為小編收到不少有關現場售票的查詢,故決定將被退回的門票組合,安排明日6:15-7:00PM於場館即場發售。提提大家現場不設找續,請各位自備適量現金,數量有限,先到先得,售完即止。

明日如有任何突發狀況需要取消音樂會,KKBOX將於2PM或之前於Facebook及Instagram公布。

聽日麥花臣,不見不散。
#KKBOXLIVEEMANxRB #20191117
你快樂過生活 我著襪浸溫泉