返回列表 發帖
啲人呆晒

係咪太難聽cut咗佢寧願講得獎感受
Jayant Music Chart 2018 頒獎禮
Jayant Music Chart 2019 Week 12
1.陳蕾 - 當我迷失時聽著的歌 (1 Week No.1)
2.Serrini - 成為/Becoming
3.謝安琪 - 其實寂寞

無反應
個場冷到一個點

個場靜哂
以初心 對抗暴雪
不怕在低温中氣喘
願望無懼否決

點解個個新人要行薛小姐路線
fifty1205 發表於 12/3/2019 21:12
你肯定要攞黎比?
唔關你呢條垃圾事 :D
Music Awards 多謝支持
Music Picks Week 12 (23/03/2019)
1. 守破離 - 林二汶  2. 寂寞就如 - 麥浚龍  3. 無憾的生存 - Dear Jane  4. 如若我 - Pandora  5. Ride Along - 黎曉陽

泡菜
可以去多次廁所
Jayant Music Chart 2019 Week 12
1.陳蕾 - 當我迷失時聽著的歌 (1 Week No.1)

沖完涼出嚟見到hana同曾樂彤都唱完開心
Long's Music Picks WK11
1. 當我迷失時聽著的歌
2. Ride Along
3. 白雲會告訴我

二汶叫曾樂彤返去休息下先啲掌聲大到

我決定睇番YouTube
可以skip真樂曈
~Moses Idle in a Narrow Garden~
http://mosesming.blogspot.com/

最受歡迎女歌星唱成咁嘅

第一次聽HANA唱LIVE, 唔算差, 但冇驚喜, 鍾意連詩雅多D, 把聲較有感情

kingsfacheung 發表於 12/3/2019 21:16
好odd雖然
唔關你呢條垃圾事 :D
Music Awards 多謝支持
Music Picks Week 12 (23/03/2019)
1. 守破離 - 林二汶  2. 寂寞就如 - 麥浚龍  3. 無憾的生存 - Dear Jane  4. 如若我 - Pandora  5. Ride Along - 黎曉陽

kingsfacheung 發表於 2019-3-12 21:16

我即刻拍掌

連cm都靜左

好悶啊救命

六號巧令囝
~Moses Idle in a Narrow Garden~
http://mosesming.blogspot.com/

呢條泡仔冇人識
廁所位長到屙核彈都得

六號巧令囝
mosesming 發表於 2019-3-12 21:19

叱咤定係今晚令囝啲
3. 白雲會告訴我

陰公
我娘親話憎樂曈好靚女

呢條泡仔冇人識
廁所位長到屙核彈都得
hlyung 發表於 2019-3-12 21:21

希望唔好接胡鴻鈞
仲有兩個鐘
唔想佢唱完一陣冇得去廁所

叱咤定係今晚令囝啲
WZA111 發表於 2019-3-12 21:22

肯定叱咤

高質edm 泡菜仔
Infinity & Eternity

叱咤定係今晚令囝啲
WZA111 發表於 2019-3-12 21:22

叱咤西裝look冇得輸

究竟Kay 定 祖祖 壓軸?
謝安琪唯一叱吒樂壇大滿貫女歌手!

無啦啦廣告
CLS

白河喜來登 發表於 2019-3-12 21:25

合唱談情說愛

見到TLT真係馬上mute咗佢
btw今日啲歌手都唱得幾差
坑腩今日都唱到咁樣樣

合唱談情說愛
艾石仔 發表於 2019-3-12 21:27

可唔可以俾美荃華麗壓軸?

見到TLT真係馬上mute咗佢
btw今日啲歌手都唱得幾差
坑腩今日都唱到咁樣樣
Frankiekiekie 發表於 2019-3-12 21:27

覺得收音幾差

白河喜來登 發表於 2019-3-12 21:25

肯定袓祖啦
看得自己偶像那麼高
恭喜Kay成為2010年代第一位雙料女金 (女金 最女)(亦係2004年之後都未出現過既雙料女金)
亦都恭喜Kay成為叱咤史上首位大滿貫女歌手
再恭喜Kay首奪最優秀流行女歌手大獎!

希望佢唱好啲
3. 白雲會告訴我

AGA咁多尖叫聲

我竟然覺得AGA係暫時唱得最好

Aga backing vocal 咁大聲lol

叱咤西裝look冇得輸
mosesming 發表於 2019-3-12 21:24

我反而中意佢今日做MC嗰種呆 J死我

本年度見過最劇烈既舞蹈

AGA!!!!!!
天后!!!!!

肯定袓祖啦
看得自己偶像那麼高
kayzzz 發表於 2019-3-12 21:31
可能係兩位金曲獎大獎得主其中一個呢

KITSTON 發表於 2019-3-12 21:32

一陣GIN 出場,你就會收返你講過的說話
2019 Follow MI
我風光因你起,准我仍然擁護你,准我能陪你飛。
還像最初,還像最初,一千年與你步過。

Aga 接Gin gin 就正
。Kaykay。Taytay。Kelly。

我反而中意佢今日做MC嗰種呆 J死我
cmho 發表於 2019-3-12 21:32

CM幾時開番個六號fan club?

Aga 接Gin gin 就正
nicknicknick 發表於 2019-3-12 21:35

獨一無二

KITSTON 發表於 2019-3-12 21:32

同叱吒首無期差好遠 叱吒首無期仲歷歷在目

ga姐唱得唔錯啵
我祈求美雅拎女銅一定要發生

Aga今日唱得仲好過自己show
鄭秀文 陳慧琳 楊千嬅 容祖兒
薛凱琪 衛蘭 王菀之 謝安琪
Gin Lee AGA 鄧小巧 林欣彤

音樂kam曬AGA把聲

AGA跳得好有自信
3. 白雲會告訴我

CM幾時開番個六號fan club?
mosesming 發表於 2019-3-12 21:35

點解j得落?你做1定0?
冠軍歌 致旅途中的我 - Nowhere Boys (38)
亞軍歌 無憾的生存 - Dear Jane (36)
季軍歌 偽人 - 許廷鏗 (27) [ week 12 ]

幾正喎Aga 睇得出好比心機
以初心 對抗暴雪
不怕在低温中氣喘
願望無懼否決

wowww aga今晚好FIT!