返回列表 發帖
點解j得落?你做1定0?
Lewis 發表於 2019-3-12 21:37

吾準你咁話六號
~Moses Idle in a Narrow Garden~
http://mosesming.blogspot.com/

13 14 呢兩年本地樂壇真係好勁
唔關你呢條垃圾事 :D
Music Awards 多謝支持
Music Picks Week 12 (23/03/2019)
1. 守破離 - 林二汶  2. 寂寞就如 - 麥浚龍  3. 無憾的生存 - Dear Jane  4. 如若我 - Pandora  5. Ride Along - 黎曉陽

鄭秀文 陳慧琳 楊千嬅 容祖兒
薛凱琪 衛蘭 王菀之 謝安琪
Gin Lee AGA 鄧小巧 林欣彤

會唔會心姐唱到12點,班歌手集體出來為心姐慶生
我祈求美雅拎女銅一定要發生

Aga頭先兩首好正喎 都叫壓到台

幾好

Aga今日合格啦,雖然跳完舞之後睇到佢無曬氣XP

AGA依家首一都好正

AGA今日似病咗
把聲好沙
Jayant Music Chart 2018 頒獎禮
Jayant Music Chart 2019 Week 12
1.陳蕾 - 當我迷失時聽著的歌 (1 Week No.1)
2.Serrini - 成為/Becoming
3.謝安琪 - 其實寂寞

AGA今次幾好
~Moses Idle in a Narrow Garden~
http://mosesming.blogspot.com/

會唔會心姐唱到12點,班歌手集體出來為心姐慶生
787491313 發表於 2019-3-12 21:39

所以 今晚Kay 先係主角
謝安琪唯一叱吒樂壇大滿貫女歌手!

原來6號換咗新眼鏡 都幾CHArM
~*恭喜容祖兒首奪叱咤至尊歌*~
20周年強勢主打:一種永遠
闊別兩年 2019 不容錯失 重奪叱咤女金指數: 73*

今次 一 唱得幾好

希望你哋鍾意 一
Jayant Music Chart 2019 Week 12
1.陳蕾 - 當我迷失時聽著的歌 (1 Week No.1)

Aga 今晚發力喎
。Kaykay。Taytay。Kelly。

原來6號換咗新眼鏡 都幾CHArM
hehehaha 發表於 2019-3-12 21:42

香港威廉召喚

AGA終於洗走14叱咤污名

等睇 很堅強 風靡

cm女金系列
Music Picks Week 12 (23/03/2019)
1. 守破離 - 林二汶  2. 寂寞就如 - 麥浚龍  3. 無憾的生存 - Dear Jane  4. 如若我 - Pandora  5. Ride Along - 黎曉陽

小巧
Long's Music Picks WK11
1. 當我迷失時聽著的歌
2. Ride Along
3. 白雲會告訴我

小問題新版本好正
恭喜楊千嬅成為新增影后巨星手印壓扁膠kayz2z
及奪得最高銷量女歌手大獎
叱吒大滿貫無人認同好可憐

AGA終於洗走14叱咤污名
fifty1205 發表於 2019-3-12 21:43

但上年無期好一般

AGA live超越左Hins、CAS

小問題LIVE 好悶

四大發明呢

點解小巧咁多人去廁所:(

小巧歡呼聲勁過菊花喬

如果aga唱埋能說不的秘密

6號好似瘦左喎 好_正

小巧唱太疊馬 眼淚會淤塞 來年日月

希望有四大發明

但上年無期好一般
hehehaha 發表於 2019-3-12 21:44

仲記得嗰時有人話唱到好似大悲咒咁

小問題

小巧live 好好聽
Jim's Music Selection 2019
WK 12: 我要給世界最悠長的濕吻 / 寂寞就如 / 其實寂寞

小巧今次超水準啵

小巧竟然做咗廁所位
香港人冇得救啦

發完燒都唱得咁好咁有氣
2019 Follow MI
我風光因你起,准我仍然擁護你,准我能陪你飛。
還像最初,還像最初,一千年與你步過。

小巧竟然做咗廁所位
香港人冇得救啦
JayantL 發表於 2019-3-12 21:47

香港人taste.......
冠軍歌 致旅途中的我 - Nowhere Boys (38)
亞軍歌 無憾的生存 - Dear Jane (36)
季軍歌 偽人 - 許廷鏗 (27) [ week 12 ]

雨溝!!!!

6號好似瘦左喎 好_正
721AXA 發表於 2019-3-12 21:45

Ching sickball!

嘩雨溝

四大發明呢

真係俾我估中跳兩溝

音樂kam曬AGA把聲
JayantL 發表於 2019-3-12 21:37

電視佢把聲夠出喎

呢首LIVE唔得喎

Ching sickball!
hehehaha 發表於 2019-3-12 21:48

六號肥瘦都正

可唔可以小巧唱埋凈低嗰幾個鐘

咁都叫好聽? LOL
好似k房質素
又走音

嘩唱三首

瘋狂走音