返回列表 發帖
但佢真係差得幾過分
尤其美淫都出道十幾年
如果壞耳mon或者除耳機就差到咁其實好唔應該
美吹嗰 ...
JayantL 發表於 2019-3-13 01:27

天后wor 入行十幾年得去過幾次珠三角做大型演唱會
經驗少係咁上下啦
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

讚好完依然唔俾錢買飛有乜用
JayantL 發表於 2019-3-13 01:34

其實Gin Lee已經慢慢擴大緊 拎到KKBOX十大風雲歌手同MOOV全年女歌手No1已經唔易
我諗佢做多幾次街客live show應該對佢下次開紅館有幫助嘅
肥婆馬上收皮

其實耳機無聲同聾左差唔多
佢一路唱一路追D聲
聽唔到BAND LEADER 聽唔到BAND音樂
你唱到曉飛都無用
除耳 ...
艾石仔 發表於 2019-3-13 01:36

其實唔係得佢一個試過耳機冇聲嘅
我見識少 真係未聽過一個歌手耳機冇聲可以甩beat 瘋狂走音 爆咪樣樣齊
呢個女人究竟有幾耐冇練過歌
肥婆馬上收皮

小巧:上到舞台,無論病定咩原因都好,都唔係藉口。雖然盡全力,但下次一定要做得更好! ...
HOTMAN 發表於 2019-3-13 20:16

Laughed
Gin 巧 人妖禮 齊狙擊Kay
肥婆馬上收皮

Gin Lee performance 上咗YouTube熱門 贏哂
肥婆馬上收皮

Gin 今次首Falling 真係好多人討論,同埋係呢d 街客show 唱得勁真係會加分。
幾時都話 講咩都講 Live 唱得 ...
victor1991415 發表於 2019-3-14 00:33

佢條路有d似A-Lin 希望會越行越遠!最重要係多d表現機會!
其實香港近年都偏向實力派,偶像派弱雞 碎雅果d 兩三年就玩完
肥婆馬上收皮

堅堅叻叻 熱門升上第十
肥婆馬上收皮

連登有人講

其實音速都係得340m/s,而人耳可以開始分辨到35ms(0.035s)嘅聲音差距,即係有人喺十米距離大 ...
艾石仔 發表於 2019-3-14 13:04

都係個句啦,佢d音全部flat哂,好明顯係無練歌
上次叱咤唱一個女人和浴室同港台表演已經不停走音 又唔夠氣同震哂
今次只係耳機有問題 甩哂beat 全部問題放大哂
如果今次純粹係現場技術問題導致表演失誤 我諗大家唔會咁大反應囉 連同行都要串埋佢一份
肥婆馬上收皮

MOOV LIVE: 陳潔儀 x GIN LEE x AGA
7 月 會展
4 月 30 號 press con
星勤 發表於 2019-4-26 18:22

OMG 兩個女人又同台明爭暗鬥
肥婆馬上收皮

兩組歌手但得華納一個Logo有無咩特別意思
Frankiekiekie 發表於 2019-5-31 00:12

薛凱琪依家係獨立歌手 無簽任何公司
肥婆馬上收皮

聽過唔少人話佢係圈中好唔受歡迎,鏡頭前後2個人,對人又差
所以咁無人想簽佢? 

想當年都幾 ...
愛我別走 發表於 2019-5-31 11:17

Laughed 唔少人係邊個
佢圈中多fd到一個點wor
肥婆馬上收皮

聽講係美國果邊鬼佬唔肯續佢。
Ching2015 發表於 2019-5-31 12:32

係啊 總公司有policy改變 突然煞停續約
肥婆馬上收皮

總公司政策你都知?你係入面做?
stephybest 發表於 2019-5-31 15:54

Lol 其實好多人都知
肥婆馬上收皮

Opening 懂得快樂 Wonder Woman 靈感床 熱血青年
Miriam Solo 我係我 一個人的童話 好不容易遇見愛
Supper Solo 尋回一碗湯 點滴 一二三,三二一 少女的祈禱
Miriam Solo 大丈夫 勇 洋蔥 最後的歌
Supper Solo 最後晚餐 撼動 258km/h
合唱 搖滾老母 talking 滾 幸福之歌 FixYou 全世界暫停 end
肥婆馬上收皮