返回列表 發帖
走晒音啦 淫k
2024年最幸運,最幸福嘅,幸定就是李~!

近年最柒音樂演出
恭喜謝安琪

堅堅塊面比人打腫左?

如果咁都唔叫差 你驗一驗耳

羅生門已經係首本名曲 本應倒轉都識唱 起碼要練到係smooth既live 佢有邊次唱 ...
kayzzz 發表於 2019-3-12 23:32

你好公道

仲唔出謝安琪條片?幫佢tune音?

有哂心理準備重睇一次,羅生門係甩beat 同埋同6號把聲唔夾,但就無點走音
Shallow 單純唔係佢個range同styl ...
阿薯 發表於 2019-3-13 16:00

無點走音都講得出

耳機有問題唔會引致走音?耳機有問題→心情情緒有影響,緊張,又要分哂心諗下點樣可以搞返好→走音
你講得 ...
cmho 發表於 2019-3-13 17:18

謝安琪走音真係多多借口
十年前係咁,十年後都係咁

其實呢首關 Kay 乜事??
之前好似都睇過人講
bagfgfcde 發表於 2019-3-13 20:50

呢首ivana 寫黎串kay 麻!

Source?
z6yhk159 發表於 2019-3-13 23:28

你自己搵下佢地十年前有咩恩怨拉!

其實Kay因禍得福啦,出面嘅評論大部分都係正面,話佢專業,KKBOX仲要出post道歉,而且好好彩係同sm合唱,基 ...
Crooks 發表於 2019-3-14 15:40

出面嘅評論大部分都係正面? 01個page 8成都鬧佢走音囉
咁如果你剩係睇連登就當全世界都無辦法既

嘩 原來堅堅上到 #5 Trending
段片有57k點擊 陳伯38k AGA軒仔23k
好彩樂迷仲識聽歌 最高都係成晚唱 ...
JasOh103 發表於 2019-3-15 02:07

感受新天后氣勢

薛凱琪依家係獨立歌手 無簽任何公司
fifty1205 發表於 2019-5-31 01:41

好慘 無公司簽