返回列表 發帖
希望祖兒打頭陣

睇完可以熄電視
。Kaykay。Taytay。Kelly。

首新歌

Aga 接Gin gin 就正

Aga 今晚發力喎

小巧今晚把聲

件雅diu打全部人喎

希望會唱原諒/遺書

究竟youtube啲人_完hana唱劇集歌然後J胡鴻鈞到此一遊係咩玩法
kingsfacheung 發表於 2019-3-12 22:10

不停問張敬軒出場未

首歌個旋律又唔差喎

利申第一次聽

Eman好好聽

wa ding

@ J 會員

Kay:完全冇聲呀

正常返!

Gingin 表示

個setting全晚最令

gingin 係 close up 先肥姐 遠睇依然正

其實今日謝安琪食咗隻好大嘅死貓
你完全聽得出佢嗰種無助,一開唱已經ear mon 無聲,
指手畫腳極都冇人整, ...
阿薯 發表於 2019-3-13 00:32

其實真心覺得Shallow係佢自己想唱
佢最鍾意呢啲外國英文歌

好期待佢個ahhhhh~~可以拉幾耐
點知不負眾望 一半已經斷氣
JasOh103 發表於 2019-3-13 01:33

唔夠氣夾硬必上去一定又係耳機問題!!!!

Jun. 發表於 2019-3-13 07:29

記者: 但係呢頭先響後台聽你唱Shallow呢 唱得好好呀

個記者使唔使驗耳

羅生門個黑面演繹其實好唔錯!整下左邊耳機再整下右邊耳機,代表緊佢內心好矛盾,
之後決定除曬兩邊耳機 ...
stephybest 發表於 2019-3-13 18:48

希望The Album Part 2會係心姐黑面毆打Juno

希望Kay Kay再下隻碟好似Tay Tay咁
寫歌唱d疑似寸佢既歌手 同埋堆變哂節既fans
反正佢而家都走 ...
HOTMAN 發表於 2019-3-13 20:35

想聽Kay Kay 唱 I Did Something Bad/LWYMMD

出面嘅評論大部分都係正面? 01個page 8成都鬧佢走音囉
咁如果你剩係睇連登就當全 ...
cathay1996 發表於 2019-3-14 16:48

希望佢睇到

等佢唔好再以為自己可以攞正牌災難Live