返回列表 發帖
預習歌單有Eason、容小姐和千嬅?

代表佢哋會參予
remus 發表於 2019-1-29 13:44

之前記招話十大風雲歌手會出現
    再加外地黎嘅神秘歌手
    已經380期待到時嘅演出
「微笑之中 接受還未有 答案。」

佢把沙比平時差

Any song list?

KKBOX 風雲榜完整名單
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

VIU TV 現場轉播。係咪會CUT走胡鴻均同埋HANA?
lblemon 發表於 2019-3-8 17:30

直播架 得tvb會咁少氣 viu tv一向大方

其實耳機真係好重要 台上冇mon
如果耳機壞左佢聽返出面喇叭嘅聲一定會有delay
就算幾有功力嘅人都會被考起
而且琴晚係首合唱歌 試諗下聽唔到對方把聲真係好難唱
特別係羅生門尾段兩個人要唱唔同嘢
其實大會見到佢係咁指住耳仔應該儘快睇下佢咩事
我係現場feel 到佢好無助 利申唔係Kay粉

「KKBOX LIVE: MAKING OF...PAKHO」音樂會6月9日登場!
想入場睇PAKHO嘅另一面?4月26日(五)早上10點記得準時上KKTIX搶購門票組合啦
KKBOX LIVE: MAKING OF...PAKHO (SmarTone全力支持)
日期:2019年6月9日 (日)
時間:8:15PM
地點:香港會議展覽中心HALL 5FG
公開發售:4月26日 (五) 10AM @KKTIX (https://kkbox.fm/N1E6sW)

Wonders 發表於 2019-8-27 19:22

一入到就冇晒 第一次買唔到rb嘅飛

Wonders 發表於 2019-8-27 19:22

有冇人有飛多呀?