返回列表 發帖
核爆都唔割 大家未來見
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 12
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

【KKBOX LIVE: Eman x RubberBand|宣布取消】

這幾天收到很多歌迷inbox,希望今次音樂會不要取消,因此各 ...
nicholashin 發表於 2019-11-17 16:33

希望呢兩個單位下次仲有機會合作 真係好想睇

希望呢兩個單位下次仲有機會合作 真係好想睇
小伙子. 發表於 2019-11-17 16:39

好想睇可唔可以揀個日子再搞

好想睇可唔可以揀個日子再搞
Frankiekiekie 發表於 2019-11-17 20:41

KKBOX話今次個rundown好有力量 好想佢地改期再搞

話時話 美千同SM個Moov Live係咪消失咗
完全冇source嘅
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 12 冠軍歌:林宥嘉 / 林家謙 - 瑪莉晚安了

完全冇source嘅
JayantL 發表於 2019-11-17 21:04

仲係度 不過完全無宣傳姐 ,個d飛好似係網上行換嫁 不過未到到時都唔知咩環境 我諗會展應該會好少少既 陳伯同小明 早上個星期開都無事

完全冇source嘅
JayantL 發表於 2019-11-17 21:04

我都擔心佢哋要取消,真係完全冇聲氣,零宣傳。

美嬋今晚開騷
親親愛的親親我 輕輕抱擁輕撫我
真命是你出現 終等到你飛過

期待千千踏上這無盡旅途
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 12 冠軍歌:林宥嘉 / 林家謙 - 瑪莉晚安了

今晚SM x 美嬋 入座率都有九成

個opening黃到。。。又黑衫又靜默又燭光
唔講以為佢地深黃
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

點解一個人的童話次次都要升key

Sunny唱少女的祈禱好正

Opening 懂得快樂 Wonder Woman 靈感床 熱血青年
Miriam Solo 我係我 一個人的童話 好不容易遇見愛
Supper Solo 尋回一碗湯 點滴 一二三,三二一 少女的祈禱
Miriam Solo 大丈夫 勇 洋蔥 最後的歌
Supper Solo 最後晚餐 撼動 258km/h
合唱 搖滾老母 talking 滾 幸福之歌 FixYou 全世界暫停 end
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

其實最後的歌係發生咩事乜SHOW都會唱呢

kanxd 發表於 2019-12-13 22:10

千千下場沒法知

kanxd 發表於 2019-12-13 22:10

近年唱得多姐,以前好少

近年唱得多姐,以前好少
joshua 發表於 2019-12-13 23:16

係,呢隻其實唔算唱得多,不過近年佢唱live好咗所以可能搵返出嚟唱。

Opening 懂得快樂 Wonder Woman 靈感床 熱血青年
Miriam Solo 我係我 一個人的童話 好不容易遇見愛
Supper  ...
fifty1205 發表於 2019-12-13 22:07

點會無橙海同shallow架
好想聽千千唱

Sunny唱最後晚餐最後一段 d 日文係邊首歌?

仲唱左coldplay首fix you

個opening黃到。。。又黑衫又靜默又燭光
唔講以為佢地深黃
帥小寶` 發表於 2019-12-13 21:40

暗黃都有可能嘅,係冇骨氣同中共割席至變奸妃

Sunny 唱 123321 太正了

美嬋唱大丈夫同幸福之歌 個曲改編改到唔係個種mood 代入唔到

Sunny 唱 123321 太正了
放空 發表於 2019-12-14 07:49

係呀!尋晚現場睇嘅一大驚喜

入座率都接近FULL ... 9成入座 ... 但反應同以往SM既SHOW 差好遠 ...我諗呢獲野佢地真係流失左好多FANS

入座率都接近FULL ... 9成入座 ... 但反應同以往SM既SHOW 差好遠 ...我諗呢獲野佢地真係流失左好多FANS ...
kelvinho726 發表於 2019-12-14 13:58

有一半觀眾是丁太粉絲

濕扒忠粉應該係中/大學生...
梁詠琪 《時間遇上我們- 澳門站(23/3)台北小巨蛋(13/4》 獨一無二·專屬台灣的全國語rundown

有一半觀眾是丁太粉絲

濕扒忠粉應該係中/大學生...
l00540 發表於 2019-12-14 14:21

反應比我預期中仲要熱烈啦
之前我以為唔會坐滿同有大量吉位

不得不提  supper版一二三三二一 太正

美嬋唱大丈夫同幸福之歌 個曲改編改到唔係個種mood 代入唔到
kelvinho726 發表於 2019-12-14 09:30

我覺得改完千嬅唱得好有自己味道,效果唔錯。
不過班合唱團小朋友和唱滾感覺太奇怪,因為歌詞内容唔適合。

一開波懂得快樂 就諗起呢幾個月發生既事,講真d人怪supper沉默唔緊要,但佢地d歌真係hit到我心,我個fd 一聽到懂得快樂喊左

反應比我預期中仲要熱烈啦
之前我以為唔會坐滿同有大量吉位
森姆@結論 發表於 2019-12-14 14:24

我都以為會唔滿 呢個show真係0宣傳 poster都係show嗰晚先第一次見

睇返片D 義氣腔返晒嚟

睇返片D 義氣腔返晒嚟
kwanie 發表於 2019-12-15 18:20

係呀,所以我覺得幾正
Wonder Woman可能巡演唱得多,而家唱得仲好過錄音室版本。