返回列表 發帖
陳蕾愈黎愈正
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 15
1. 無答案 2. 念 3. 現任榮譽顧問

點解無人討論brandYourself演唱會
帥小寶` 發表於 2019-9-27 23:37

家謙好正

點解無人討論brandYourself演唱會

10月2日中午12時起,新登記及現有會員*成功訂購指定商台節目重溫服務計劃,即送《拉闊音樂會 方皓玟 x 陳柏 ...
阻住 發表於 2019-9-23 19:27

好平
可惜冇時間

BTW
Asia Miles都有得換
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 14 冠軍歌:留香瓊 - 半空

10月2日中午12時起,新登記及現有會員*成功訂購指定商台節目重溫服務計劃,即送《拉闊音樂會 方皓玟 x 陳柏宇 The Quote 》門票2張。

拉闊音樂會優惠服務計劃 A
節目重溫18個月服務計劃(550日) 港幣$860
即送 (地面座位)門票2張

拉闊音樂會優惠服務計劃 B
節目重溫12個月服務計劃(365日) 港幣$560
即送 (看台座位)門票2張

https://event-c.881903.com/2019M ... e&utm_term=20190923

拉闊音樂會【方皓玟 X 陳柏宇 The Quote】

11月5日 晚上8時15分
香港會議展覽中心Hall 5BC

新城台慶

許廷鏗
單數
又笨掘又自大的人,即刻消失

...
samxdxd 發表於 2019-8-24 22:08

Ching 又笨拙又自大的人,即刻消失
「笨拙」唔係「笨掘」

11月拉闊

陳柏宇 x 方皓玟

Source: Apple Daily
[已結束] Jayant Replay Awards 2023

新城台慶

許廷鏗
單數
又笨掘又自大的人,即刻消失

洪嘉豪
掉進海的眼淚
我的志願(合唱:鏗)

許廷鏗
我們與愛的距離
面具

林奕匡
安徒生的錯
花灑下的歌

陳健安
一吻穿越四十六億歲
在錯誤的宇宙尋找愛

Mirror
ASAP
破鏡

馮允謙
Full Moon Party
山旮旯

黃妍
寂靜的回聲
Way Back into Love(合唱:匡)

林奕匡
一雙手
高山低谷

梁釗峰
問題青年
若然冬天沒有花

梁釗峰&陳健安
薄情歌
逾越生死

梁釗峰&陳健安&馮允謙
80後時代曲

Mirror
森林
一秒間
華麗舞台

回復 40# JayantL

陳蕾 林家謙 dusty bottle Kiri T

2019年8月24日(星期六)
7:30pm
會展Hall 5BC

Source: watsons water fb

leungmanlai
“叱咤樂壇”九月將會搞一場show叫「Brand Yourself」四個我同 @jessica_903 “點名”嘅演出單位,多謝各單位配合,今日拍攝宣傳相都幾順利,希望到時岀「無格版」嘅時候大家會係呢個樣 :  (禮叔叔真係唔認老都唔得,影同被影嗰個都唔係我,但係完哂之後我攰到散哂!!) @903music #叱咤樂壇BrandYourself

BTW
拉闊係咪等於摺咗啦

叱咤樂壇 林欣彤微醺式體驗發佈會

體驗林欣彤的微醺世界
來一個玫瑰式音樂派對
以愛包圍林欣彤

體驗林欣彤的微醺世界
來一個玫瑰式音樂派對
以愛包圍林欣彤
七月五日 密切留意
.
想入場一齊見證?
密切留意各大平台送飛活動

日期︰七月五日 (五)
時間︰下午4時
地點︰House 1881 户外庭院

Source: 華納fb

之前節目有提過啲霏係用寶麗萊即影即有相整,張張唔同

mr.表演嗰陣音響爛聲
小伙子. 發表於 2019-3-18 01:03

又唔算音響問題,應該係Alan踩到台上mic嘅effect, 工作人員發現後上台㩒返就冇事,不過係發現得遲嘅

mr.表演嗰陣音響爛聲

英皇ALEX叫大家期待下2020年喎

其實都幾odd,一開始jingle又冇,直接rb上台唱,
之後每隊自己上去唱,介紹都冇幾句。。。

其實個show攪得算係咁,只可惜超過9成人都係為睇謝生,完全唔係睇開band show班觀眾,無論台上幾出力,台 ...
jpadvd 發表於 2019-3-17 20:18

咁903根本一開始就已經用霆鋒做成個show賣點

中間啲外語歌完全唔想理,係Pandora陳蕾出黎唱廣東歌先有班人去返聽

叫做好少少,但早出場,現場人數唔多,周爸唱極樂時係咁跳,樓下都冇乜人郁唱咗極樂,塞車,搖滾叛徒,告 ...
jpadvd 發表於 2019-3-17 21:56

我係黑區有跳架 唔計chef le mon最high應該係Mr sstp
「微笑之中 接受還未有 答案。」

叫做好少少,但早出場,現場人數唔多,周爸唱極樂時係咁跳,樓下都冇乜人郁唱咗極樂,塞車,搖滾叛徒,告 ...
jpadvd 發表於 2019-3-17 21:56

搖滾叛徒正

周ba 觀眾都無反應?

hehehaha 發表於 2019-3-17 20:37

叫做好少少,但早出場,現場人數唔多,周爸唱極樂時係咁跳,樓下都冇乜人郁唱咗極樂,塞車,搖滾叛徒,告一段落,14天

cheflemon望落瘦咗好多

其實個show攪得算係咁,只可惜超過9成人都係為睇謝生,完全唔係睇開band show班觀眾,無論台上幾出力,台 ...
jpadvd 發表於 2019-3-17 20:18

周ba 觀眾都無反應?

霹靂的歌托邦悶到抽筋
stephybest 發表於 2019-3-17 15:04

其實個show攪得算係咁,只可惜超過9成人都係為睇謝生,完全唔係睇開band show班觀眾,無論台上幾出力,台下都冇反應,真心冇癮。台前vip區情況更甚,謝生出場全部人都係掛住影影影影影影,完全冇投入氣氛同個演出,本人對班現場觀眾徹底失望。好希望今年wow and flutter 會攪返

歌手lemon好正

hehehaha 發表於 2019-3-17 18:46

除衫都冇咩特別,現場賣屎味既朱古力先低能

Chef Le mon部分

玉蝴蝶
一擊即中
有火
改造人
潛龍勿用(彈電吉他)
壞習慣
青空
塑造(Chef Le Mon除衫再掟落觀眾席)
阻住 發表於 2019-3-17 18:46

Chef Le mon部分

玉蝴蝶
一擊即中
有火
改造人
潛龍勿用(彈電吉他)
壞習慣
青空
塑造(Chef Le Mon除衫再掟去觀眾席)

—百人大樂隊—
不要說謊(前半首打鼓,後半首彈電吉他)
活著Viva(彈電吉他)
———

啱啱係核心外圍買到張黑區霏入場,$40
阻住 發表於 2019-3-17 17:46

分分鐘仲平過交通費

啱啱係核心外圍買到張黑區霏入場,$40

霹靂的歌托邦悶到抽筋

my903 fb直播周爸同高佬換set係咩玩法
---

Chef Le Mon馬來西亞後援會話Chef Le Mon 5:20pm先會出場

個個炒燶晒 係fb買左平飛500兩張

咪係囉
上年啲人睇完kayxjuno 拉闊買嘅account 都未過期啦
都唔知商台點諗野 ...
放空 發表於 2019-3-11 16:42

叫大家瘋狂開新account狙擊某星公司太空卡

3月11日(星期一)中午12時起,881903.com全新會員,成功訂購指定節目重溫計劃,即可獲贈門票1張!

*全新 ...
阻住 發表於 2019-3-7 12:29

咪係囉
上年啲人睇完kayxjuno 拉闊買嘅account 都未過期啦
都唔知商台點諗野

依家先發現新果輪宣傳無咗"謝霆鋒烈日當歌"呢句
咁如果佢真係唱幾首走人都無得投訴

檸檬可能就係壓軸唱幾首
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

想問果200張霏係咪仲未賣哂
上個禮拜又話啲霏炒到2480一張
阻住 發表於 2019-3-11 13:42

因為有班港豬以為個SHOW係謝霆鋒唱晒所以黃牛都照買囉

想問果200張霏係咪仲未賣哂
上個禮拜又話啲霏炒到2480一張

上次買完拉闊今次就買唔到 好反智 邊有咁多個email account
仲要1680得一張 星期日就係 賣唔賣得哂

檸檬個show係咪賣得好差
d宣傳係咁做
2024年最幸運,最幸福嘅,幸定就是李~!

3月11日(星期一)中午12時起,881903.com全新會員,成功訂購指定節目重溫計劃,即可獲贈門票1張!

*全新 ...

1張真係onjj

次次要人開新account真係好麻煩
仲要1680 CLS
JayantL 發表於 2019-3-7 12:39

節目有飛送但例牌打唔通

*全新 ...

次次要人開新account真係好麻煩
仲要1680 CLS

*全新會員是指所有在2019年3月8日中午12時或以後於881903.com成功登記並啟用戶口的全新會員。
**是次優惠活動只適用於上述所指的全新會員,並於過去從未訂購任何服務計劃

霹靂903歌托邦優惠服務計劃
節目重溫 1年服務計劃 (365天 )
港幣$1,680
即送
《AIA呈獻 霹靂903歌托邦》
藍區門票1張

https://event-c.881903.com/2019_ ... w&utm_term=0307

睇座位表應該得一個舞台
我果日去核心外圍企算

Chef le’mon music fest
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

即係唔會跟EASON爭紅館?
四個鐘除咗唱歌重有乜攪呢?
任我行 失憶蝴蝶

903出咗Jingle講呢壇嘢,跟住係ig搵到poster

霹靂903歌托邦 謝霆鋒烈日當歌
2019年3月17日(星期日)
14: ...
阻住 發表於 2018-12-19 13:01

姐係點 lol
吹咗幾年嘅演唱會就係呢個?
二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

903出咗Jingle講呢壇嘢,跟住係ig搵到poster

霹靂903歌托邦 謝霆鋒烈日當歌
2019年3月17日(星期日)
14:00-18:00
亞洲國際博覽館露天廣場