返回列表 發帖
陳蕾愈黎愈正
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 12
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

點解無人討論brandYourself演唱會
帥小寶` 發表於 2019-9-27 23:37

有無rundown啊?

點解無人討論brandYourself演唱會
帥小寶` 發表於 2019-9-27 23:37

4個單位都好正臨時比錢買左張飛都覺得好抵

有無rundown啊?
hehehaha 發表於 2019-9-27 23:51

謙B:
潛水
壞與更壞
Forever Young
下一位前度
Just Carry On(with 陳蕾)

牙豹:
Run Away
妖治時代

熒光

大合唱
Come With Me
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

01. A Sky Full of Star
02. 問世間情是何物
03. Dont You Know
04. Forever Summer
05. You Dont Know Me
06. DB X Kiri T 唔知咩英文歌
07. Castle in the sky
08. Rearview Mirror
09. I Don't Believe in Closures
10. Psycho
11.潛水
12. 壞與更壞
13. Forever Young
14.下一位前度
15. just carry on with 豹
16.Runaway
17. 妖治時代
18.慌
19. 熒光
20. Come With Me (ALL)

聽完林家謙x陳蕾唱CWM 就更加清楚霏姐xAF究竟唱得幾咁好
Jason's Playlist 2024
Week 12 白髮齊眉 - 鄧小巧

01. A Sky Full of Star
02. 問世間情是何物
03. Dont You Know
04. Forever Summer
05. You Dont Know Me ...
艾石仔 發表於 2019-9-28 00:57

06. Just Friends

通常big hit 先會做音樂會最後一首歌

通常big hit 先會做音樂會最後一首歌
hehehaha 發表於 2019-9-28 01:22

搏唔到

903支持光復雨霏

聽完林家謙x陳蕾唱CWM 就更加清楚霏姐xAF究竟唱得幾咁好
JasOh103 發表於 2019-9-28 01:08

曲到完

903支持光復雨霏
帥小寶` 發表於 2019-9-28 08:15

賀下雨霏愛女誕生

阻住 發表於 2019-10-30 12:21

假使世界原來不像你預期
小明個晚唱就啱
再將我相信的如煙火般綻放

聽晚就係喇!期待!

好似入座率頗低

好似入座率頗低
Stanley 發表於 5/11/2019 20:13
都唔算

2019 拉闊音樂會 方皓玟 陳柏宇 The Quote
1. Life is so Beautiful - 方皓玟
2. 讓子彈飛 - 陳柏宇
(Opening)
3. 還要去過生活 - 方皓玟
4. 巴別塔 - 陳柏宇

5. 回眸一笑 - 方皓玟
6. 願 - 方皓玟
7. 望 - 方皓玟

8. 金草莓 - 陳柏宇
9. Dt'z it - 方皓玟
10. 別來無恙 - 陳柏宇
11. 分手總約在雨天 - 方皓玟

12. 霸氣情歌 - 陳柏宇
13. 動物農莊 - 陳柏宇
14. To Haters - 方皓玟
15. Lady Copy - 方皓玟 / 鄧小巧 / 陳蕾 / 章尾而
16. 異流 - 方皓玟 / 鄧小巧 / 陳蕾 / 章尾而

17. Mr. Adult - 陳柏宇 / Nowhere Boys
18. 中佬旅行團 - 陳柏宇 / Nowhere Boys
19. 終於好天氣 - 陳柏宇 / 方皓玟

20. 無人像你 - 陳柏宇
21. (新歌) - 陳柏宇
22. 假使世界原來不像你預期 - 方皓玟
23. 貝多芬與我 (純音樂)
(Talk & Credit)
24. 沒有你,我什麼都不是 - 陳柏宇 / 方皓玟
25. 你是你本身的傳奇 - 方皓玟 / 陳柏宇

巴別塔正嘢

巴別塔正嘢
hehehaha 發表於 5/11/2019 20:34
有埋所多瑪城就齊晒

我reject左個friend無去

小巧!
C.Y. Music Awards 2021 [完, 多謝支持 !]
Cyrus Top 20 2022 [WEEK #17]
01 醫生我無病 / 藍奕邦 (Ft. Matt Force) [2 Weeks No. 1] 02 兩種語言 / 鄧小巧 03 半意識 / Edward.C

鄧小巧隔離個個乜水

鄧小巧隔離個個乜水
賴爽 發表於 2019-11-5 21:18

我都想問
成班垃圾打手俾人BAM極都仲有面死出黎柒

係咪炮同巧個三甲穩啦

鄧小巧隔離個個乜水
賴爽 發表於 2019-11-5 21:18
陳蕾 章尾而
C.Y. Music Awards 2021 [完, 多謝支持 !]
01 醫生我無病 / 藍奕邦 (Ft. Matt Force) [2 Weeks No. 1] 02 兩種語言 / 鄧小巧 03 半意識 / Edward.C

Nowhere boys wor

Mr. Adult!!!!

小巧穩了穩了!

睇rundown 5-12都幾悶下
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 12 冠軍歌:林宥嘉 / 林家謙 - 瑪莉晚安了

睇rundown 5-12都幾悶下
JayantL 發表於 5/11/2019 21:27
正路嘢
不過jason幾首轉咗編曲幾好

小巧穩了穩了!
帥小寶` 發表於 2019-11-5 21:26

仲有Nowhere Boys個組銅

Jason 挑戰 6號個key失敗

Jason 挑戰 6號個key失敗
hin仔 發表於 2019-11-5 21:37

挑戰小明個key都fail

挑戰小明個key都fail
艾石仔 發表於 2019-11-5 21:42

除左chrous好似全部都off off地

悶到爆個 part 來了

呢幾首好悶下

呢part好難頂
練下歌啦陳伯

呢首咩嚟 唔識

假使!
成班垃圾打手俾人BAM極都仲有面死出黎柒

首新歌就咁聽都幾削吓

個key唔得唔好夾硬嚟啦陳伯 =.=

2019 拉闊音樂會 方皓玟 陳柏宇 The Quote
1. Life is so Beautiful - 方皓玟
2. 讓子彈飛 - 陳柏宇
(Openi ...
kwanie 發表於 2019-11-5 20:17

新歌歌名,爸爸的禮物

後半part 陳伯個key off得好難聽

唱完動物農莊之後 陳伯好飄
女歌男唱都好唔得!
音樂一Full d 同埋一合唱就直程聽唔到小明把聲 蓋過晒!

新歌歌名,爸爸的禮物
moxy 發表於 2019-11-5 22:33

救命  娘到震

終於好天氣做乜炒哂車
明明一個月前同黃妍唱都好地地

其實爸爸的禮物歌詞就咁聽都幾touch, feel到好多寄望,
至少有誠意過今年另外兩首
講返個台, 兩個mon咁分拆開真係好差, D人全部斬開曬又唔對位, 好奇怪
P.S. 個show無七折實在太好
FIGHT for 陳柏宇

叱咤樂壇Obsessed with鄧小巧
2019年12月11日(下周三)
- 會唱Obsessions全碟五首歌再加多首驚喜(共六首)
- 不是Full Band, 得一個樂手
- 有嘉賓(不是陳蕾)

下周一二送霏

Source: 叱咤樂壇

叱咤樂壇Obsessed with鄧小巧
2019年12月11日(下周三)
- 會唱Obsessions全碟五首歌再加多首驚喜(共六首 ...
阻住 發表於 2019-12-6 16:51

有興趣

小巧首唱《原罪》!!
梁詠琪 《時間遇上我們- 澳門站(23/3)台北小巨蛋(13/4》 獨一無二·專屬台灣的全國語rundown