返回列表 發帖
4大天王又黎……

【今日直擊】陳慧琳(Kelly)今日出席商場活動,透露今年將會積極做音樂,計劃明年舉行入行25周年紅館演唱 ...
Jacz 發表於 2019-1-21 03:23

上次九場三面台都唔知幾多特價飛,仲有咩可能11,2場

佢係咪唔知自己喺香港flop到咩程度
gooloo 發表於 2019-1-21 07:56

男版基仔

唔好吹到咁大啦
邊有幾多特價飛呀
最多原價
lemontea1069 發表於 2019-1-23 11:16

雅蘭床墊唔知送佐幾多飛,反正100蚊可以入場

美祖生日紅館都唔俾期反而俾側田
說好的體育賽事呢???
紅館你呃人嘅正大話精!!! ...
Qmen 發表於 2019-1-30 05:51

唔同檔次,側田兩場,容祖兒至少15場。六月成个月檔期又唔系比側田

回復  阻住

我收到既消息係紅館搞,3月賣,ftlife sponsor
joshua 發表於 2019-2-6 20:29

頂,真系年年都黎霸住紅館個五月期

呀王 舞林密碼安可場 2019年12月
老黎 / Kay 2020年(如果攞咗期應該係1月)
紅館

華仔上次申請今年12月檔 ...
阻住 發表於 2019-2-17 13:34

郭富城今日以大使身份到亞洲博覽館出席「香港馬術大師賽」,已經是第六次為活動擔任頒獎嘉賓的他,大讚活動規模又再提升,現場亦增設更多親子玩意。

....是否為遷就太太預產期而安排香港站演唱會於十二月舉行?阿城說:「未落實,首要先完成了手頭(已定下)的巡迴,我覺得(香港站)有機會是明年。」

林宥嘉
pooh1460 發表於 2019-2-23 20:02

12,14,17,19點解佢可以成日開紅館嘅?有冇甘紅吖

謝安琪 係生日gathering 講 今年紅館見。係冬天搞喎
pooh1460 發表於 2019-3-23 01:36

2020年新歷1月,可能佢講就係舊曆嘅2019

Sammi同joey之間仲有無其他歌手開紅館?如果冇嘅話,估計Sammi可能加場

提到華仔早前終於公佈成功申請明年2月紅館檔期,他表示:「畀我靜一陣,遲啲再同大家講,因為有4、5萬張 ...
KLY 發表於 2019-3-28 20:17

唔休息?即係未驚過,仲霖住連住開10場以上?華仔好大勇氣吖

譚詠麟環球群星大派對
2019年6月8日(星期六)
會展Hall 5BC

Source: kkbox fb

如果有型人道live既話想去 ...
阻住 發表於 2019-5-31 00:02

有   rundown?

Eason跨年已confirm

Source: 富衛
hinz 發表於 2019-7-3 17:02

日期呢?

新巡唱定名為 嘉年華

慶祝20周年!周杰倫「嘉年華」世界巡迴演唱會即將登場!

歷時三年的周杰倫「地 ...
阻住 發表於 2019-7-24 14:37

周杰倫d巡演開得好密,岩岩結束就開始新主題,其實佢d show係咪準備時間只需半年就得?

關智斌(Kenny)受BOYZ拍檔張致恒桃色醜聞連累,令BOYZ原定9月首踏紅館的演唱會擱置,Kenny早前回應事件時 ...
mychart- 發表於 2019-8-2 20:18

關智斌條矛利,當初自己拋棄史提芬獨立發展,而家有機會開紅館,有粘翻史提芬,而家史提芬拋棄你,扯平

阮兆祥今日以歌手身份,去到觀塘舉行記者會,宣佈「阮兆祥King of Dreams演唱會」將於10月25至27日假旺角麥 ...
mychart- 發表於 2019-8-6 21:13

嘉賓王祖藍,李思捷?三場有人睇嗎

想睇EASON難到呢...
szemanada 發表於 2019-8-31 14:49

有錢就唔難喇

謝霆鋒入紙咗三次紅館,紅館大會兩次批咗檔期俾佢,一次四月份,另一次七月底八月初,甘兩次佢都放棄,睇黎佢真係冇心機開紅館囖