返回列表 發帖

今晚9點索尼香港youtube會直播
另外易賞錢fb 8:15pm會直播頭三首
剩係奇袋美框唱我這樣愛你同美祖啲歌,希望唔係8:30pm至9pm果段時間唱

賞聽. 給我愛過的廣東歌音樂會 歌單
(facebook)
Opening VCR
甜蜜如軟糖 (陳秀雯) - 小塵埃  
VCR
搖擺口紅 (林憶蓮) - 林二汶
愛情蝙蝠俠 (郭小霖) - 陳柏宇、林奕匡

???

(youtube)
滴汗 (林憶蓮) - 葉巧琳
絕對空虛 (蔡楓華) - 林奕匡 (吹色士風)
VCR
笑容迷路了 - 黃妍
一雙手 - 林奕匡
高山低谷 - 林奕匡
VCR
再度孤獨 (甄妮) - 黃妍
無可奉告 (何嘉麗、鄭丹瑞) - 黃妍、陳柏宇
愛情是一種法國甜品 - 林二汶
VCR
迷惘 (郭小霖) - 小塵埃
仙樂處處飄 (袁鳳瑛) - 小塵埃
今天天氣呵呵呵 (甄楚倩) - 小塵埃、林二汶
攝石人 (林志美) - 小塵埃、林二汶
VCR
從不知 (郭小霖) - 林二汶
深夜港灣 (甄楚倩) - 林二汶
長街的一角 (林憶蓮) - 林二汶
好心分手 (盧巧音) - 陳柏宇
VCR
下雨天 (藍戰士、林憶蓮) - 林二汶、陳柏宇
住家男人 (林憶蓮) - 陳柏宇、林奕匡
VCR
你瞞我瞞 - 陳柏宇
別來無恙 - 陳柏宇
金草莓 - 陳柏宇
VCR
Medley: 七級半地震 (甄妮) + 愛不是遊戲 (蔡楓華) + 灰色 (林憶蓮) + 全日愛 (黎明) - All
給我愛過的男孩們 (彭羚) - All

??? 個十幾分鐘係咪Mischa Solo, 無理由佢剩係唱完一首臨尾再出嚟大合唱

周國賢紅館演唱會
2020年4月

Source: 蘋果日報

基於安全及交通問題考量,原定延期至 12月19日宇宙人[再陪我玩十年]香港站演唱會確定取消

Source: 相音fb

Karen絕色香港站是咪開唔成
新出果件巡唱全場次Tee無香港
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

Mirror演唱會
2020年年中
九展

Source: 叱咤樂壇訪問

Karen 正式宣佈取消左
星勤 發表於 2019-12-6 13:34

連續三次香港站公佈咗日期最尾開唔成

RubberBand係2020年3月會配合新專輯開Show