返回列表 發帖
今晚有pakho 正~

Diva!!!

Tim 唱左: 電子化 做愛吧
l00540 發表於 2019-3-16 21:32

我都聽到 笑咗~

今晚阿tim 真係 fxck 咗好多次 haha

可能聽晚
BTW有無人有買碟
艾石仔 發表於 2019-3-16 23:52

散場嗰陣買咗碟~

我願意俾佢fxxk
Lewis 發表於 2019-3-16 23:37

so do I~ haha fxxking love him. He is so hot tonight!

然後 「棄」械了吧
l00540 發表於 2019-3-16 23:35

wakakaka~ 械已繳

咁啱我今次有mark

Happy Sharing

有入場的朋友歡迎賜正

===========================================================

316 Rundown

開場時間: 20:40

1. 無憾的生存

2. 也許我不會活多一歲

3. 經過一些秋與冬

4. 別說話

5. 只知感覺失了蹤

6. 永遠飛行模式

7. Rising Star

Video and Changing Time

8. 天光 (周柏豪合唱)

9. (周柏豪合唱)

10. Can’t Help Falling in Love/終點的擁抱 (Howie – In the Memories of His Mother)

11. 深化危機

12. 寧願當初不相見

13. edley: 放大假/一百萬人的故事/男兒當打交/戰狼三國

14. 沒有你的假期/第一個 (Jackal)

15. Yellow Fever

16. 身體語言

Changing Time and Video: Sol #4

17. 到此為止

18. 無可避免

19. 哪裏只得我共你

20. 心之科學 (容祖兒合唱)

21. 牆紙(容祖兒合唱)

22. 煞科(Nice)

23. 越難越愛(Howie)

24. 失憶週末(Jackal)

25. (海闊天空Intro Melody)男朋友 26. 咖啡因眼淚

27. 一去不返

Credits

28. 遠征

Encore:

29. 不許你注定一人

30. 二十年後的歌

完場大合照+Ending Video Clip

完場時間: 23:30

13medley 應該仲有一百萬人的故事
c276hk 發表於 2019-3-17 11:00

已改~Thanks
嗰下以為係戰狼三國 後尾完咗Medley先知唔係 但已經搵唔返

咁多tim fans都無rundown?
hehehaha 發表於 2019-3-17 04:08

啱啱Po咗 #92

有冇tracklist 睇睇
hehehaha 發表於 2019-3-17 00:33

基本上演唱會唱晒
新曲碟就係之前派台未出碟嗰部份咯
賣208, 加12蚊連演唱會海報
封面幾靚

Disc One – Infinity (新曲)

身體語言

永遠飛行模式

寧願當初不相見

深化危機

無憾的生存

全也活過來

也許我不會活多一歲

Keep住你團火

終點的擁抱

Sol #4

寧願當初不相見(Acoustic)

Disc Two – Eternity (精選)

哪裏只得我共你

到此為止

羽毛鱗刺

草戒指

Yellow Fever

只知感覺失了蹤

無可避免

Rising Star

一去不返

遠征

咖啡因眼淚

經過一些秋與冬

最後一次

Goodbye

不許你注定一人

現場有冇紀念品買除左隻精選之外
stephybest 發表於 2019-3-17 10:37

有黑白兩Tee 同黑色毛巾  我覺得係靚  仲有免費貼紙 登記後會有(不過小弟無去攞 唔知登記咩)
    小弟遲到 開場嗰陣好似得返白Tee  但係可以預購順豐送貨 聽聞話4月底會陸續送出

回復 97# samxdxd

我想聽全也 七百萬 同 約翰與洋子 都無 TT
    不過有遠征 開心

想要howie bb著過嘅tee
艾石仔 發表於 2019-3-17 11:28

咁重口味

其實我想要Nice 着過嗰件多啲 XD
   因為係半件黑半件白Tee 幾型~

Hahaha

朋友識貨喎,七百萬 同約翰 我搵到知音
pooh1460 發表於 2019-3-17 11:32

Yeah~ Give me five~~~~

Jackal part 沒有你的假期+第一個
pooh1460 發表於 2019-3-17 12:36

已改 Thanks

琴晚睇完,整體覺得只係合格
一開始唱既6 7首歌無乜連貫性,visual上除左後面啲LED燈之外亦都無乜變化,有啲嘥 ...
samw2 發表於 2019-3-17 18:32

係呀 咖啡因之後接羽毛或者stand up 好好多啦

真係好忙
究竟我應該j Sunny, Tim定係0鏗?
kio0909 發表於 2019-3-17 21:22

why not all?

又唱咗電子化做愛吧?

我唔記得首歌其餘嘅部份
不過唔緊要
因為你哋好多都唔記得
kwanie 發表於 2019-3-17 22:24

by Howie bb?

yesyes
kwanie 發表於 2019-3-17 22:29

笑死 haha

有無今晚GE Rundown?

I actually thought the show was mostly very good. Just a very fun experience. I never knew how much  ...
kin888 發表於 2019-3-18 23:13

I agree. 呢次演唱會氣氛好 佢哋對夾band嘅真誠感受到 唱功....睇band嘅演唱會就唔太計較唱功 選歌都okay (有啲我想聽嘅無揀...可惜) 最大嘅問題係rundown排位 個flow排得有啲奇怪
不過以第一次紅館嚟講 算幾好啦 期待佢哋第二次紅館