返回列表 發帖
窮我一生!! 窮我一生!!
John 發表於 5/1/2019 16:16
痴線十大抵到爛
好似大馬煎咁彈出彈入
Wonders 發表於 5/1/2019 16:17
究竟有幾多個名
盡力呼吸
weiquan 發表於 5/1/2019 16:17
唔係啦

SM有十大我應該係眼花

未來見共和亂頒 index: 2
Wonders 發表於 5/1/2019 16:20
明明拎過兩年至尊歌-_-
第一就全球華人都知道係邊首
林仔 發表於 5/1/2019 16:20
係咪橙海 !!!!
係咪首次打入十大就拎至尊?
Kfmusic 發表於 5/1/2019 16:20
無錯
嘩 全世界暫停有十大第二位
nicholashin 發表於 5/1/2019 16:20
呢首好正喎
我發現雖然我地只係撞兩首十大
但兩首都係同樣位置
最重要係
至尊歌係一樣  ...
CunninG 發表於 5/1/2019 16:20
又會咁啱

KWANIE MUSIC AWARDS 2018
年度至尊歌曲

「幾張臉掠過 未留座 只得你 始終也明白最初 是誰能讓我可 在寬廣的未來 無懼的 去唱著歌 無憾的 可做我」

絕對係對得住一年播夠 217 呢個數
唔好問我點解無至尊
太多陰謀論並唔想講太多
只不過見好多DJ 唔知點解臨尾係咁暗中幫呢首歌
就當我阿Q 咁諗佢哋想谷最歌囉。

只得一台嘅冠軍,
都有一百萬嘅MV 點擊率
呢隊 Band 真係令我今年心服口服
第一次十大就有至尊歌
呢首你哋應得嘅。

好澎湃嘅 Outro
好好 Loop 嘅 Chorus
簡單而有層次嘅 Verse
呢種種都堪稱完美啦。

未來見 -  RubberBand (256)
02>03>04>01>02>01>04
(WEEK 39、WEEK 41 冠軍歌)

曲  RubberBand
詞  Tim Lui
編  RubberBand
監  正@RubberBand

月光有人撈起有人瞧不起
林仔 發表於 5/1/2019 16:23
你都黎
希望掃埋組合金
weiquan 發表於 5/1/2019 16:23
stay tuned!
嘩 1-5都好啱口味 雖然10首撞得3首
akk 發表於 5/1/2019 16:25
呢五首都算得上經典啦
上榜7星期就至尊,痴線架!
Kfmusic 發表於 5/1/2019 16:26
高位照計高分好多, 好合理吖

年度歌曲

首二十位排名

01  256  未來見 - RubberBand
02  241  全世界暫停 - Supper Moment
03  240  可一可再 - 陳奕迅
04  240  重光紀念日 - 林欣彤
05  239  愛情是一種法國甜品 - 林二汶
06  239  窮我一生 - 李晧軒
07  236  想創 - 陳柏宇
08  236  和好 - 鄧小巧
XX  235  芭樂 - 鄧小巧
09  234  荒原 - 盧凱彤
10  233  荷光 - Robynn & Kendy
11  232  天地一沙鷗 - 李幸倪
XX  229  漸漸 - 陳奕迅
XX  228  忍 - 林欣彤
12  221  停半分鐘聽一闋歌 - 許廷鏗
13  220  人妻的偽術 - 謝安琪
14  215  盡力呼吸 - 岑寧兒
15  214  寂寞塗鴉 - Fabel
XX  214  認真如初 - 陳柏宇
16  212  飢餓遊戲 - 關楚耀
17  210  無期 - 江海迦
18  210  大不了一代 - Nowhere Boys
XX  203  發麻 - RubberBand
XX  202  城市當代配樂團 - RubberBand
19  201  錢七 - 周國賢
XX  197  未來紀念館 - Robynn & Kendy
XX  191  小問題 - 江海迦
20  185  極夜後 - 何韻詩

好Come on 完之後到唱作人獎。

得獎嘅三位唱作人都係女歌手
三位都係突然潛晒水嘅女歌手
細眼可以返去等消息喇唔該。

年度唱作人
銅獎

產量唔高,一首啱聽都夠攞獎
環遊世界之後唔該今年出返力
儲埋儲埋應該有唔少彈藥嘅。

我就覺得首首都 Co-write 其實都幾難睇
如果無乜靈感嘅咪不如停下
或者直頭就咁收歌囉
好過係咁死霸爛霸個金獎啦係咪。

佢呢上年喺呢度掃咗獎
跟住開咗麥花臣之後就無再出歌啦。
一直都有作,不過作比人啦
上年兩首上榜歌其實都幾好
《離遊記》唔差但年頭太塞無得冠
《沉畎的士高》係水準亦唔錯。

年度唱作人
銅獎

王菀之 (275)
上榜歌曲:離遊記 [92]
冠軍歌曲:沉默的士高 [183]

年度唱作人
銀獎

佢算係樂壇嘅新力量啵
年頭係威係勢架,
之後去咗邊呢?
好在最尾都頂得到。

女金 鄧小巧
女銀 林欣彤
女銅 江海迦
Kfmusic 發表於 5/1/2019 16:30
good guess

點解唔可以兩首一齊攞
林仔 發表於 5/1/2019 16:31
因為要扮叱咤
我同你都算係一齊從瞧不起到撈起佢地既同路人

恭喜 RB 守得雲開

另外全世界暫停都係超正 ...
powerful 發表於 5/1/2019 16:31
新一年一齊撈起啦

呢首個氣魄係正到難以形容

希望叱咤獎能夠令到佢更上一層樓
睇好佢前途好過羅力威架
前年初出茅廬兩首歌
再加埋上年上乘嘅作品
潛力大家都見到有架啦
獨立Label 希望有力走得更遠啦。

年度唱作人
銀獎

陳蕾 (328)
上榜歌曲:慌 [6]
冠軍歌曲:娛樂人生 [162]、Run Away [160]

年度唱作人
金獎

年頭個勢好惡好威好勁
唔知點解要走Tour
明明有力衝得更高架嘛
19 年公司主力會唔會放返落佢度呀?
趁第二個出國碟快啲捧紅佢啦
唔係簽佢返嚟把 _ 咩。

成日co-write嘅林家謙好慘 未出道已經被人話難睇
nicholashin 發表於 5/1/2019 16:34
個樣夠好睇咪得
支持阿迦 阿堅
616.1314 發表於 5/1/2019 16:34
正正子
唱作銀 陳蕾
Kfmusic 發表於 5/1/2019 16:33
牙豹IS GREAT

嘩嘩嘩嘩嘩
阿迦有金 好叻女
616.1314 發表於 5/1/2019 16:36
有請 A G A
kayzzz 發表於 5/1/2019 16:36
AGA又掃獎
Kfmusic 發表於 5/1/2019 16:37
下應份啦

佢都有力喺呢個樂壇企穩架喇
《3AM》、《小問題》都睇得出
喺普通慢歌之外嘅其他可能性
佢絕對值得出多啲歌嘅
點都好,
能夠帶出全年係叻嘅。

年度唱作人
金獎

江海迦 (408)
上榜歌曲:自由 [7]
冠軍歌曲:無期 [210]、小問題 [191]

16:45 男歌手先 !!

其實我唔介意金獎走TOUR, 但可唔可以走番黎HK開番場
CunninG 發表於 5/1/2019 16:38
紅館 !! 紅館 !! 紅館 !! 紅館 !! 紅館 !! 紅館 !!

年度男歌手

2017 年一眾一線男歌手都無出到廣東歌
蜀中無大將之下四台全傾李克勤
幾肉酸呢…

到咗 2018 年情況熱鬧得多
張敬軒、謝霆鋒、陳奕迅、麥浚龍、古巨基都返返嚟
一個出咗隻做足全年嘅大碟
一個出咗做足幾年嘅大碟
一個出咗隻EP,應該有Part 2
一個出咗隻EP,好有電影感,應該有Part 2
一個無出碟,得三首歌,但又幾個包同幾包Shark Shark 粉

當然一班等緊上嘅歌手都繼續有貨交嘅
林奕匡有一隻專輯,不過好似Plug 啲歌麻麻
陳柏宇出咗CD+DVD再加隻全新專輯,不過呢隻碟似走回頭路
許廷鏗出咗同名專輯,同過去做嘅嘢開始有啲唔同
周柏豪轉咗會終於出碟,成隻碟都充滿愛。
側田 17 年尾出咗碟之後今年淨係交出兩首新作,但都唔差。

競爭咁大,邊三位歌手可以拎到三甲?

銅獎得主絕對放慢咗腳步,
而且歌曲水準其實都未盡如人意
唔係有自Plug 其實唔太值三甲。
知道佢都多嘢想表達,
但其實啲歌我覺得可以再做好啲嘅。

個獎係《I》帶落嚟比佢嘅
《PPRESENT》令人感覺好似無乜貨
D 歌聽落開始嫌悶,
呢個情況喺《I》其實都浮現緊出嚟。
係EDWARD 嘅問題,定係 A&R 揀錯方向嚟做歌?
佢靠住基本盤拎到呢個獎
但再咁做落去好似唔係幾撐得住呀下。

年度男歌手
銅獎

陳柏宇 (611)
上榜歌曲:無限大 [51]
冠軍歌曲:閱後即焚 [110]、認真如初 [214]
年度歌曲:想創 [236]

年度男歌手
銀獎

出走之後呢一張專輯其實做得幾好
諗得出佢係諗到自己應該點做
起碼唔洗好似喺舊公司裡面
活起一個人嘅陰影之下
個人諗通咗開朗咗做歌自然好。

呢隻碟其實我滿意嘅,
就算係派台歌起碼都算有板有眼。
擺脫埋僅有得好少嘅星夢味,
下一步就應該點樣做好自己,
點樣利用自己長處之下,再揉合一啲新意同突破。
叱咤樂壇男歌手金獎係咪佢嘅目標?
但需要好大進步同努力先得囉。

年度男歌手
銀獎

許廷鏗 (681)
亞軍歌曲:演員的自我修養 [131]、恐怖情人 [73]、體操 [85]
冠軍歌曲:停半分鐘聽一闋歌 [221]、白紙 [171]

年度男歌手
金獎

其實都掙扎咗幾耐
諗諗下還是覺得佢最好
男歌手齋計唱一定無得輸架啦
只不過係歌詞好似叫做比人拖住後腳咁解囉。

廷半分鐘鏗一闋歌
林仔 發表於 5/1/2019 16:47
銀獎係咪 AlfredBB
616.1314 發表於 5/1/2019 16:49
YES!!!!!!!!!!!!!!!!!
又系你牙陳生
Wonders 發表於 5/1/2019 16:49
_ ASON CHAN ?__?

ckw
Wonders 發表於 5/1/2019 16:51
送嘅呢個銅就

咁相比佢同Alfred,
佢又真係好少少嘅,
就算份詞爛成點,
佢都可以唱到個 Mood 出嚟嘅。
《漸漸》嘅感概
《可一可再》嘅自在
《破壞王》嘅鬼馬同放
《龍舌蘭》嘅情緒轉換
呢啲都係一個 Vocalist 嘅示範嚟
對唔住囉呢個係個關愛座,
但咁又點啫?係幾好丫嘛。

年度男歌手
金獎

陳奕迅 (685)
上榜歌曲:破壞王 [28]
亞軍歌曲:與你常在 [55]、龍舌蘭 [133]
冠軍歌曲:漸漸 [229]
年度歌曲:可一可再 [240]

男歌手第四名 - 438 分 張敬軒
男歌手第五名 - 437 分 周國賢 (真係咁啱)

返嚟之後女歌手!

我個男銅會冰封全場
Wonders 發表於 5/1/2019 16:53
係咪NYK!!
岩岩入場 痴線十大高質到
帥小寶` 發表於 5/1/2019 16:54
我都覺

今年美臣絕對值男金 BTW美軒真慘
帥小寶` 發表於 5/1/2019 16:55
張敬軒竟然無男三甲...
akk 發表於 5/1/2019 16:56
個第四爭好多分下
幾唔滿意佢嘅派台歌

英皇近呢幾年都諗住一二PLUG 求其派
三四PLUG 做返好少少搏你唔BAM
唔PLUG 嗰啲最有心機做

呢種技倆我就絕對反對嘅。
全隻碟都麻麻
帥小寶` 發表於 5/1/2019 16:55
榮肉戰爭幾好丫
由於陳奕迅先生未能出席
獎項由環球代表李幸倪小姐代領
林仔 發表於 5/1/2019 16:56
好啊好啊

其實缺唔差喎
帥小寶` 發表於 5/1/2019 16:58
有冠呀但比天少兒童1999 玩死左

年度女歌手

情人不愛佢嘅美祖今年得三首派台歌,
都唔洗喺我度爭獎啦不嬲都。
雖則話佢至尊歌好似有啲過份,
但實情首歌係聽得過嘅。

謝安琪簽新公司變咗做浦銘心,
聽落去好似無晒靈魂咁,
演繹係好嘅,但無晒個性囉,係失望嘅。

Gin Lee 好勤力,年頭派到年尾,
但始終唔算係好 Touch 得中啦,
全隻碟最好嘅《天地一沙鷗》居然比人擺埋一邊。
《很堅強》好搶耳呀但係都係紅唔起。
嚟緊仲要做國語歌點搞?
AGA 上半年好用心咁做,又做乜無啦啦要走Tour?
環球其實係咪唔識捧紅啲歌手架?

小巧最尾失落叱咤三甲,
用Wyman 好似有啲吃力不討好喎。
啲詞寫到都幾俗吓。

銅獎得主好努力架啦,可惜身體唔爭氣,
打亂晒部署,
不過最緊要身體健康,
無事先可以做世界冠軍架嘛。

全年限米煮限飯,
本身公司都唔係好多錢,
連老細都要返大陸撲水。
《忍》同《重光紀念日》迴響都幾大吓,
就算無Plug 嘅《哪裡只得我共你》都有唔錯嘅反應,
可惜年尾失聲,連 Show 都開唔到。
好在分數上仍然力保不失,保得住個銅。

年度女歌手
銅獎

林欣彤 (540)
上榜歌曲:Da Di Da [72]
冠軍歌曲:忍 [228]
年度歌曲:重光紀念日 [240]

年度女歌手
銀獎

真係好高調,好少見女歌手一年可以有咁多Plug,
見佢IG 又錄緊歌喇。
希望佢夠力打得贏雙十年祖啦
事關咁多個銀真係會幾洩氣,
如果見唔對路真係唔該停一停,
唔係又無啦啦灰心又想放低嘅就盞搞啦。

第二段J榜主應該會表示有共鳴
Wonders 發表於 5/1/2019 17:01
MORE MORE MORE

其實我覺得係得1985差D 其餘三首派台都係水準之作wor
反而佢隻碟咁聽真係好悶下 要逐首loop 不過應該幾襟 ...
akk 發表於 5/1/2019 17:02
作為慢歌愛好者其實堆慢歌幾好聽LOL
銀獎仲唔係亞亞亞
林仔 發表於 5/1/2019 17:02
馬來西亞亞亞??

連續兩年都係下半年作品比較吸引,
例如係《隨風而來 隨風而去》、跨年嘅《曌》啦
上年嘅《侘寂》同《風靡》
都係唔係一啲大路嘅 K 歌。
《今天終於一人回家》係成功,
但係環球好努力咁嘗試做第二首
至今都未成功,
反而曲風一轉可能會有新出路喎。

年度女歌手
銀獎

李幸倪 (668)
上榜歌曲:很堅強 [53]、信 [70]、自我感覺還好 [28]、風靡 [74]
三甲歌曲:曌 [79]、侘寂 [132]
冠軍歌曲:天地一沙鷗 [232]

年度女歌手
金獎

其實蜜月期都差唔多完架啦,
開始要諗吓條路要點行,
不過今年都算係Good Try 嘅
可惜啦發行搵咗間廢嘅公司,
乜嘢都爭唔到喎 LOLLLLLL。

同意
我鍾意一個女人都只係因為佢既曲詞編唱都ok
但已經唔再係以前唱山林道 獨家村個謝安琪 ...
CunninG 發表於 5/1/2019 17:04
山林道係衷心感激
十大中文金曲嗰首只係表演, 無內容。
嘩 啊堅唔係保得住個銀咁叻叻吖嘛
616.1314 發表於 5/1/2019 17:04
輕鬆啦
除左雙十祖 仲有幻國K囉
PerryXD 發表於 5/1/2019 17:05
佢就算啦

恭喜新任萬年女銀 堅堅!!!!
JasOh103 發表於 5/1/2019 17:06
下年啦, 早啲派廣東歌打定個底先
英記四大天皇
謝唔計
其餘三個人音樂水準都不如佢哋係舊公司咁 點搞
林仔 發表於 5/1/2019 17:06
邊四個 ?__?
公起小巧
mamakin 發表於 5/1/2019 17:06
應得嘅應得嘅

幸兒好慘 不過天后第11位係開心既
JasOh103 發表於 5/1/2019 17:07
永恆的第11 位 !!
仲以為阿堅要食白果添... 好感動
616.1314 發表於 5/1/2019 17:07
佢又肯定值得有返個獎嘅

睇返紀錄,
原來佢今年先第一次拎金獎啫。
好啦比你啦比你啦。

《和好》同《將沙拋給一片海》都好係佢本身嘅格調,
《芭樂》都可以嘅,叫做延續囉,不過睇到MV 就知出事。
《四大發明》唔係唔好,只不過好似駕馭唔起,
《重陽》直頭太灰喇係咪,好似多咗喎。

寰亞好似有少少莫財,
希望唔好影響到呢位新星嘅前路啦。

年度女歌手
金獎

鄧小巧 (857)
上榜歌曲:重陽 [69]
亞軍歌曲:四大發明 [168]
冠軍歌曲:將沙拋給一片海 [149]、芭樂 [235]
年度歌曲:和好 [236]

女歌手第四名 - 408 分 AGA
女歌手第五名 - 386 分 浦銘心

最後三 SET 獎!

古 李 張 謝 (掛?)
616.1314 發表於 5/1/2019 17:09
好啦女金就唔識估 因為大家都知啦

謝古張李吖嘛
林仔 發表於 5/1/2019 17:09
諗緊謝係KAY .__.
幾時都話英皇根本唔識做歌
MARKETING 幾叻都假

年度組合

呢個獎 TAG 得好容易,
全因得獎三隊組合都幾唔同下。

一隊好貼身嘅,寫嘅都係關於自己,關於我。
一隊好貼地嘅,寫呢個社會,幫每分每刻譜上一首首好歌
一隊玩氣氛嘅,乜風格都有,最緊要做得好聽得享受。

呢三隊組合過去一年嘅表現都唔差吓,
起碼全部都有年度級嘅作品啦,
係咪先。

銅獎

Come Back 之後勢頭相當唔錯,
17 年嘅轉變持續去到18 年,
做嘅音樂拋棄晒以前嘅嘢,
重新開始過,
越做越好。

質就幾好喇,
量就唔夠抽囉。
《世界對我們》係跨年作品
唔係只得三首派台作品
咁無用啦,點夠鬥啫。
爭一隻歌就夠出碟喇,
就等隻 Single Collection 幾時出到。

年度組合
銅獎

Robynn & Kendy (604)
三甲歌曲:青春終老 [63]
冠軍歌曲:世界對我們 [111]、未來紀念館 [197]
年度歌曲:荷光 [233]

年度組合
銀獎

真係對佢哋改觀喎,
曾經有一排都 OK 嘅,
不過越嚟越覺得佢哋為做而做。
不過佢哋嘅歌係幾上腦嘅,
唔公式架,但聽得多嘅話,
係唔知點解會上癮啵。

RK RM SM?
616.1314 發表於 5/1/2019 17:15
好明顯係架啦
睇下點排啦

十幾年前係ok嘅
近年就可能換咗部門主管
林仔 發表於 5/1/2019 17:17
睇D 班底好散下
恭喜 RK
616.1314 發表於 5/1/2019 17:16
都係RK->SM->RB
JasOh103 發表於 5/1/2019 17:17
原來打錯咗一隻字  
估 SM 銀 RB 金
616.1314 發表於 5/1/2019 17:17
真係跟足?

其實佢哋產量又唔算係好高,
但係《靈感床》嗰期係有啲唔鍾意嘅
嫌佢哋好似唔夠真摯咁。
不過如果當佢哋係 Mayday
能夠帶動全場氣氛嘅
佢哋嘅能力都真係幾強吓。

過去一年出咗隻唔錯嘅碟,
而五首上榜作品都幾好幾好,
包括埋《全世界暫停》啦。
估唔到《橙海》呢首都上到神枱,
港台都真係幾得意,
係咪要多謝埋旅發局。

年度組合
銀獎

Supper Moment (650)
上榜歌曲:撼動 [90]、LOVE is NEARBY [76]
亞軍歌曲:不要死在崇拜裡 [83]
冠軍歌曲:橙海 [160]
年度歌曲:全世界暫停 [241]

年度組合
金獎

決定分開監製
每人做兩首歌
感覺好似同以前嘅歌有分別
最特別係主音
好似唱落去嘅感覺唔同咗喎。

天地有正氣
帥小寶` 發表於 5/1/2019 17:23
天地仲一沙鷗添

我成日覺得rb係佬先會開始懂得欣賞
恭喜你, 你已經變成一個佬
CunninG 發表於 5/1/2019 17:24
好 _ 老啦 _ 。

以前都幾唔鍾意 6號啲 ad-lip
去年幾首歌竟然搵唔到喎LOL

原來自己做監製效果好似好咁多
搵Mark 搵 Carl 都唔夠自己嚟咁好
《未來見》有幾好都唔多講
其實《阿發好風光》、《動物兇猛》都幾唔錯

第一次拎三甲就有金獎
呢個組合金其實都等咗幾耐嘅
還住一個先啦好無 :)

年度組合
金獎

RubberBand (746)
上榜歌曲:逆流之歌 [48]、那一端 [37]
冠軍歌曲:城市當代配樂團 [202]、發麻 [203]
年度至尊歌曲:未來見 [256]

組合第四名 - 331 分 Fabel
組合第五名 - 223 分 Nowhere Boys (其他太弱)

得返六個獎咋!

年度唱片

呢個年代要出碟當然難啦,
不過老實講今年出嘅碟質素都幾好嘅。
呢三隻全部都有買 !!

由於分數已經開晒,所以決定一次過頒

銅獎
派台作品穩妥,Side Track 有驚喜,進一步發掘到潛能

Alfred Hui - 許廷鏗 (681)

----------------------------------------------------------------------
銀獎
雖然歌曲傳唱度一定唔夠嚟,
但比起令人津津樂道嘅《The Key》嚟得更放更自然

L.O.V.E. - 陳奕迅 (685)

----------------------------------------------------------------------
金獎
用心感受由心出發的音樂製作
上乘、真摯而不做作
用自己既有一套進一步打進主流

Hours - RubberBand (746)

大碟第四名 - 644 分 the album PART ONE (麥浚龍/謝安琪)
大碟第五名 - 484 分[dal sengno] (Supper Moment)

計埋呢兩隻今年呢五隻碟全部都有支持 !! (好窮而家)

最後送上壓軸嘅三首年度非主打歌。

OK嘅 五隻碟買齊
全壇之中可以做到嘅人應該唔多
林仔 發表於 5/1/2019 17:33
呢五隻我都買齊
帥小寶` 發表於 5/1/2019 17:35
好波!!
真係好痴線囉
RubberBand第一次上台就拎晒至尊歌 至尊碟 同 組金
CunninG 發表於 5/1/2019 17:39
呢啲咪叫「同一年」大滿貫囉
Kfmusic 發表於 5/1/2019 17:40
RB起呢個賽區都有掃獎既一日
Wonders 發表於 5/1/2019 17:41
真心實至名歸喎

年度非主打

呢個獎旨在表揚一啲出咗碟又唔PLUG 嘅歌,
當然我個榜上得嘅自Plug 成績唔會差得去邊,
所以呢個獎叫做補返啲打唔到入十大嘅歌啦。

銅獎
好似無人記得呢首咁
佢同《天地一沙鷗》都真係嘥鬼晒

人間鬍子 - 李幸倪

見到Hinry輸咗比條淫0
有d戥佢唔抵
cymusic 發表於 5/1/2019 17:44
WHO

同alfred同公司果位
cymusic 發表於 5/1/2019 17:46
every people 都係淫0

年度非主打

銀獎
Side track 好聽過派台,此風不可長。
幾首未曝光作品唱得好自然,唔再曬唱功,
聽落舒服好多,好似環球年代啲歌咁 (轉會嚟把鬼)。

明明他已離開你 - 張敬軒

幸兒又有得唱歌
都期待呢首既首live 希望唔好咁快灰
JasOh103 發表於 5/1/2019 17:44
勇奪兩個獎
係某女歌手嘅 undefined 倍
零鏗咁多獎
帥小寶` 發表於 5/1/2019 17:48
無十大啦

我都係
Kfmusic 發表於 5/1/2019 17:49
你乜料

年度非主打

金獎
聽完成隻碟得呢首有印象
好舒服好 Sweet
《閱後即焚》作曲人,應該大有作為。

對人歡笑 - 陳柏宇

多謝咁多位收睇,稍後送上完整得獎名單。
2020 未來見 :)。