返回列表 發帖
簽名被屏蔽

簽名被屏蔽

胡定欣係熱門
佢隨時快過楊千嬅做歌影視大滿貫

《2018年度勁歌金曲頒獎典禮》將於明晚舉行,視后胡定欣憑 ...
Hanson 發表於 2019-1-11 20:55

如果頒俾呢個人噶話,不如繼續取消最女仲好

簽名被屏蔽

100%不信頒俾胡定欣,係就快d摺埋
iamsingingwong 發表於 2019-1-11 21:11

咪係咯,都唔明點解俾佢候選,莫名其妙

回復 554# 阿mark

可能想話俾我地知:古天樂都有歌手獎,點解我地自己人吾得呢?咁咪可以製造話題話未出過碟就有女歌手奬..

簽名被屏蔽

簽名被屏蔽

回復  阿mark

可能想話俾我地知:古天樂都有歌手獎,點解我地自己人吾得呢?咁咪可以製造話題話未出過碟就 ...
RichieLau22 發表於 2019-1-11 21:12

咁寧願俾田蕊妮

回復 558# iamsingingwong

無拍劇姐...份約仲系到架嘛..

簽名被屏蔽

回復 560# 阿mark

我都覺..而且無記錯佢糸肥仔何夫人既愛將黎..

簽名被屏蔽

簽名被屏蔽

簽名被屏蔽

簽名被屏蔽

簽名被屏蔽

簽名被屏蔽

簽名被屏蔽

簽名被屏蔽

簽名被屏蔽

簽名被屏蔽

回復 572# Hanson

定糸佢做頒獎嘉賓頒俾pakho ar?

簽名被屏蔽

點解家燕姐不候選最女?

iamsingingwong 發表於 2019-1-11 21:24

個節目等Captain Nancy拯救

簽名被屏蔽

簽名被屏蔽

簽名被屏蔽

之前慈善家燕姐已唱得好好演得好正,家燕姐仲可有咩突破?
榮譽貢獻大獎9成俾家燕 ...
iamsingingwong 發表於 2019-1-11 21:35

強烈要求所有出席歌手opening一齊跳十字步

五大嘉賓:胡楓、薛家燕、王祖藍、John Laudon、連詩雅

日期: 12/1/2019
活動: 2018年度勁歌金曲頒獎典 ...
Hanson 發表於 2019-1-11 21:24
得獎歌星即係邊個

應該甘講,假如今年大家心愛ge 美泳 拎五到最女,相信以後會更加難。 事關大台簽埋一大埋女歌手,以後其他公司都好難有quota.

點解家燕姐不候選最女?
謝文欣呢?
iamsingingwong 發表於 2019-1-11 21:24

得獎歌星其中之一

五大嘉賓:胡楓、薛家燕、王祖藍、John Laudon、連詩雅

今年係咪冇組合   連詩雅正式開始力捧

得獎歌星=祖祖

簽名被屏蔽

簽名被屏蔽

以下呢班一、二線歌手未知會否出席(已知容祖兒唔出席外)
楊千嬅、胡定欣、田蕊妮、林欣彤、鄭融、鍾舒漫 ...
Hanson 發表於 2019-1-12 00:46

唔係話胡定欣會出席咩

歌迷會話林欣彤會出席

吾會啦,金曲金冇可能吾出席有得拎。 前年可以係因為 關愛座同美容開演唱會,個場可以俾佢唱反同講得獎感 ...
hkbaby 發表於 2019-1-11 14:26

會會金曲金心之科學,同時個邊得獎歌都係心之科學,跟住就轉播或錄播現場唱

提提大家,梅艷芳出道三年就拿最女。如果tvb覺得hana同佢一樣就大膽頒吧⋯⋯會害hana

Featuring計唔計合唱?如果計嘅都仲有大女人主義、趁今天有空、求生、子華說 ...
matt0605 發表於 2019-1-8 01:04

候選名單剛好只有三首合唱歌

歌迷會話林欣彤會出席
lu12 發表於 2019-1-12 07:38

開心,tvb一定要俾金曲獎佢

開心,tvb一定要俾金曲獎佢
阿mark 發表於 2019-1-12 08:18

佢今年值兩個獎。不過公司細到應該只爭得一個

歌迷會話林欣彤會出席
lu12 發表於 2019-1-12 07:38

忍有返個交代

開心忍終於有獎,希望重光紀念日都有

Supper今晚係灣仔有SHOW
未必來到TBB

簽名被屏蔽

簽名被屏蔽

一早比返kay玩.
最女比kay 咪攪掂

簽名被屏蔽