返回列表 發帖

[Mar/2019] 陳曉東Planet XT世界迴演唱會 香港站

演唱會名稱:陳曉東Planet XT世界迴演唱會 香港站
地點:紅磡香港體育館
日期:2019年 3 月 9 日
時間:20:15
票價:HK$780 / $580 / $380
2019年1月7日 AEG 信用卡優先預訂 www.aegpromotion.com
1月22日 城市電腦售票網公開發售
https://www.planetxt.com

先生你邊位呀

余迪偉?

林峰 2.0

余迪偉都開演唱會
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

好似話會唱好多快歌

簽名被屏蔽

余迪偉有無咁靚仔?
係咪真係世界巡迴? 千其唔好好似kay大媽咁香港1場澳門2場就當世界巡迴咁樣衰喎 ...
iamsingingwong 發表於 2018-12-29 14:09

已做既有澳門站同台灣站
應該好過kay 媽
【This is MC】澳門見

一場咁少?

有冇人知點解個演唱會叫Plant XT

個樣好膠

有冇人知點解個演唱會叫Plant XT
LALALA 發表於 2018-12-30 18:38

好似係 國語拼音 Xiao Tong (曉東)

留名有跳樓飛

今日AEG開訂
780、380 冇晒
580仲有
1月22日 城市電腦售票網公開發售

10:00已訂了兩張580, 唔知前唔前呢

好似係 國語拼音 Xiao Tong (曉東)
samxdxd 發表於 2018-12-30 22:46

唔係Dong咩
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 12 冠軍歌:林宥嘉 / 林家謙 - 瑪莉晚安了

三面臺,估計會加場

三面臺,估計會加場
lightupmylight 發表於 2019-1-7 17:13

confirm 三面?

confirm 三面?
lemontea1069 發表於 2019-1-7 17:20

喺,我加咗主辦單位娛人製造(亦都喺郭富城舞林密碼世界巡演嘅主辦方)嘅炎總WeChat,佢親口回復喺三面臺

估計會加場都係主辦單位講?

唔係Dong咩
JayantL 發表於 2019-1-7 16:00

演唱會名為「Planet XT」,意義深遠,概念來自科學家最近發現的真正第九大行星「Planet X」,以宇宙星期的毀滅和重生來帶出生命的奇妙,而XT是曉東二字普通話英文拼音,由Daniel用他的經典歌曲去歌頌和感恩一切生命,當中包括有浪漫、時尚、令人感動的時刻;每一部份每一首歌Daniel也希望可以用心帶出背後的故事及訊息,對整個演唱會的每一個細節他也一絲不苟,希望為歌迷帶來感動和驚喜。

http://www.billboardradiochina.com/story/2018-01-03chen-xiao-dong-shi-jie-xun-hui-yan-chang-hui-zh_hk

話唔會加喎

陳曉東今日到商台宣傳三月喺紅館舉行嘅演唱會,佢透露演唱會只演一場。今次紅館騷有別於去年澳門站,東東指係加重料製作,服飾已經訂製,亦開始跟製作單位傾談舞台設計

https://hk.entertainment.appleda ... e/20190108/59118749

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

其實好似賣得都唔錯?
我聽d fans講話佢自己親口講其實紅館比佐6日期佢
甘都唔開多場咩?驚蝕死?

好想聽:

娛樂無窮
去街
無人城市
不必說感謝
黑色領帶
這就是生活 (C'est La Vie)

口水多過浪花 陳曉東 interview
https://m.facebook.com/story.php ... ;id=591146314238266

希望有《I want to be》

如果有《打開天空》/ YY 水瓶座 medley就好喇
梁詠琪 《時間遇上我們- 澳門站(23/3)台北小巨蛋(13/4》 獨一無二·專屬台灣的全國語rundown

嘉賓真的有GIGi嗎

希望可以合唱《幾分鐘的約會》
梁詠琪 《時間遇上我們- 澳門站(23/3)台北小巨蛋(13/4》 獨一無二·專屬台灣的全國語rundown

380公售都唔知有冇30張,580坐山頂,坐等打折

救命...780都好少...
黑到一個點

黑到一個點
mcjam 發表於 2019-1-21 23:45

380係近年最少嘅一次
「微笑之中 接受還未有 答案。」

不如唔好set 380 啦

有無人入到?
比想像中難入好多....

黑到一個點
mcjam 發表於 2019-1-21 23:45

今次一千零一場
仲有GIGI做嘉賓
一定爆啦

今次一千零一場
仲有GIGI做嘉賓
一定爆啦
l00540 發表於 2019-1-22 10:30

其實我對開show前劇透嘉賓呢件事非常憤怒
徹底破壞左一個本來完美既surprise... 而家完全唔期待
(利申: 我都係Gigi fans,上年兩場都有睇)

完全入唔到

完全入唔到
lemontea1069 發表於 2019-1-22 11:23

網站有問題,學友賣即日幾日完全24小時都入唔到

網站有問題,學友賣即日幾日完全24小時都入唔到
乐坛风云 發表於 2019-1-22 13:20

你入唔到就話人個網有問題
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

希望有《I want to be》

如果有《打開天空》/ YY 水瓶座 medley就好喇
l00540 發表於 2019-1-21 10:19

除非有埋陳建穎同邱穎欣

其實我對開show前劇透嘉賓呢件事非常憤怒
徹底破壞左一個本來完美既surprise... 而家完全唔期待
(利申:  ...
mcjam 發表於 2019-1-22 10:52

可能有Kelly呢~~~

相信東東係想谷票房先選擇公開⋯⋯⋯
初戀無限touch經典組合~

除非有埋陳建穎同邱穎欣
阿mark 發表於 2019-1-22 18:44

或者請倒呢~~~~~

全部售罄

可能有Kelly呢~~~

相信東東係想谷票房先選擇公開⋯⋯⋯
初戀無限touch經典組合~ ...
l00540 發表於 2019-1-22 19:02

Kelly 一定無,果日佢澳門演唱會

收到AEG 0的飛勁後

今晚陳曉東
780  隨機賣 每張  700  有連位
580  隨機賣 每張  500  有連位
紅館交收
佢都有減價飛
Infinity & Eternity

出發去

唔知GIGI今晚唱邊首合唱歌呢?

「微笑之中 接受還未有 答案。」

嫌棄

明報話佢今日打開聲針
misterben111 發表於 2019-3-9 20:46

開聲針唔係好傷既咩……