返回列表 發帖
希望有《I want to be》

如果有《打開天空》/ YY 水瓶座 medley就好喇
梁詠琪 《時間遇上我們- 台北小巨蛋》 口碑載譽
Side-track音樂會再見

嘉賓真的有GIGi嗎

希望可以合唱《幾分鐘的約會》

救命...780都好少...
黑到一個點
mcjam 發表於 2019-1-21 23:45

今次一千零一場
仲有GIGI做嘉賓
一定爆啦

其實我對開show前劇透嘉賓呢件事非常憤怒
徹底破壞左一個本來完美既surprise... 而家完全唔期待
(利申:  ...
mcjam 發表於 2019-1-22 10:52

可能有Kelly呢~~~

相信東東係想谷票房先選擇公開⋯⋯⋯
初戀無限touch經典組合~

除非有埋陳建穎同邱穎欣
阿mark 發表於 2019-1-22 18:44

或者請倒呢~~~~~

出發去

唔知GIGI今晚唱邊首合唱歌呢?

嫌棄

合唱邊首?
阿mark 發表於 2019-3-9 21:42

幾分鐘的約會

I want to be

開一場,都肯唱到罰錢
可算是良心藝人~~~

希望下次可以請Kelly合唱《打開天空》
唱埋《無愁無怨》、《亂了星座》、《I want to be》

如果有「從心愛你」、「無仇無怨」、「亂了星座」就完美啦!
eddie1008 發表於 2019-3-10 16:41

應該in 埋:
- 打開天空 - 首支派台
- 了解你的所有 - 2/3台冠軍歌
- I want to be - 高質唱作

Out 孫偉明伴奏嗰幾首國語歌

一萬年
娛樂無窮
質感

愛你躲你
迷你

方向感
gordon0807 發表於 2019-3-11 09:49

好多歌想煲翻
但KKBox連《心理遊戲》(廣東話)都無
更遑論《生命你好》......

版權屬環球/ 保麗金?

回復  l00540

所有平台都無啲廣東碟咁濟。
samson712 發表於 2019-3-11 22:50

很奇怪

同唱片公司不和?
情況雷同Juno頭幾張ep

回復  l00540

佢係寶麗金加環球。   但明明早一兩年寶麗金開演唱會佢都有份。

寶麗金版權應該環 ...
samson712 發表於 2019-3-12 09:13

KKBox小編都無整歌單重温
因為好多歌都無⋯

只好等part 2先有機會聽呢批歌~~

好心球記出隻保麗金精選啦

有啦,都算八九成齊既,好彩有精選碟補救
#Playlist 陳曉東Planet XT世界巡迴演唱會 2019 香港站歌單 #KKBOX  ...
mcjam 發表於 2019-3-12 16:26

Thxxx~~

啲快歌係國語版