返回列表 發帖

【精壯男人】Tim皮褲現「激凸」 老婆楊洛婷ready等回家

樂隊Dear Jane主音黃天翱(Tim)噚晚全身皮裝出席商台「叱咤樂壇頒獎禮」,皮褲下出現「激凸」效果,Tim搞笑話:「諗起老婆啫,呢排做gym,泵咗啲蛋白質出嚟,老婆send番link出嚟,我都睇到。」記者取笑Tim,佢老婆楊洛婷有冇話噚晚準備好?Tim話:「我哋晚晚都ready好。」老婆可有投訴太攰?Tim再話:「佢講吓啫,我都唔會攰嘅,今日靚衫,係造型師搵嘅全皮,坐喺度摺起晒先咁。」記者話Tim係「精壯男人」,佢有啲尷尬話:「老婆都有問係咪諗起佢。」因為陳柏宇都試過動L,記者笑言如果佢同陳柏宇組隊,Tim話:「咁全場女性都會流鼻血,不過,我唔會因為咁而唔敢着皮褲嘅!」

同場許廷鏗噚晚台上講唔停,佢話今年3月喺紅館開騷,所以佢想將想講嘢講晒:「歌手不擅詞語表達,只識唱歌,我聽到AGA話連飯錢都冇嗰part,好有共鳴。」許廷鏗對古天樂噚晚現身好驚訝,佢話後台最初見唔到:「我有份投佢,都有幫佢一把推佢上去。」對於古仔一身拳王打扮,許廷鏗話想聽佢唱《今期流行》,問到想唔想睇佢跳舞?許廷鏗話:「佢有舞㗎咩?好呀。」許廷鏗仲想演唱會邀請古仔做嘉賓:「係就好鼓舞,佢話推動樂壇,要去聯絡吓。」
此外,陳柏宇話自己唔會喊:「我吹水,有機會會喊,想做啲嘢令大家開心啲。」柏宇直認想接棒做第二個吹神:「係㗎,相比同行,自己得到嘅嘢,唔係咁值得擁有,其他歌手認真投入,我比唔上,好想諗啲方法回饋,因為自己得到咁多,我想將自己思維講畀大家聽,令大家開心,將我有,而你哋冇嘅分享,有時覺得有啲嘢唔係應該有,但人哋畀冇理由唔接受。」

https://hk.entertainment.appledaily.com/enews/realtime/article/20190102/59096186

意見: 希望各位會員唔好群情太洶湧

由到此為止個MV開始J佢到而家
雖然開始有D殘, 但都係好man好型

Master Joe 條女又飛釘啦
47. Bring Him Home
week13
1 . Beanies        今晚抹掉你

好想睇阿Tim Solo!
其他三個就好似伴碟咁
餵都唔會想食!特別係Howie

流口水
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 12
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

同當年四餅一樣
個個淨係想睇Kary
nicknicknick 發表於 2019-1-2 19:57

我當年支持stephy
電燈膽好高汁

叱咤之後已經j咗兩次

一直都覺得佢正

叱咤之後已經j咗兩次
kio0909 發表於 2019-1-2 20:24

小心身子

一個佢一個六號
噚晚成個PatPat突晒出嚟
真係好想一手拍落去

btw佢有一排又肥同好殘唔知係咪畀Master Joe條女吸乾咗
呢排正常返...佢真係好正

一個佢一個六號
真係好想一手拍落去

btw佢有一排又肥同好殘唔知係咪畀Ma ...
Frankiekiekie 發表於 2019-1-2 21:18

六號西裝look都好好j

尋晚看完叱吒後,馬上轉tim粉

SUNNY 琴晚件透視衫都好吸精

一個佢一個六號
真係好想一手拍落去

btw佢有一排又肥同好殘唔知係咪畀Ma ...
Frankiekiekie 發表於 2019-1-2 21:18

D 佬味濃到爆前排見到佢真人影相後真係想入TOILET 出一出

條褲果然成為討論話題

本身已經有男人味,
加埋呢套皮suit真係好癲 好想聞下佢

Dear Jane 其他三子就好啦,成日對住阿tim

tim 正到暈
【This is MC】澳門見

D 佬味濃到爆前排見到佢真人影相後真係想入TOILET 出一出
Kyle_ 發表於 2019-1-2 22:29

OMG。。

叫TIMMY BB 都係正。大家唔好同我爭。

做乜post我男人出嚟
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

凑b好難唔殘啦

其實慶功宴果晚,佢哋同RB出黎都無乜fans圍。所以可能佢地唔知自己會咁吸hehe fans。
舞來舞去 不日內開始錄音。

0鏗雖然減左肥,好睇左少少
但出席大場合有時d look都係好師奶,最多而家係少婦
佢果個花輪同學頭,後生男就幾有feel既,而家梳左成個大媽

Kyle_ 發表於 2019-1-2 22:29

幻想比Tim入?
揀Tim出野好過果個林x謙啦成個BEN SIR

幻想比Tim入?
揀Tim出野好過果個林x謙啦成個BEN SIR
onceuponatime 發表於 2019-1-19 15:36

Tim係堅型加靚仔