返回列表 發帖
CH細聽.音樂推介 第二週

Rk Lw Nw Singer Song
1  5  6  RubberBand 發麻
2  1  5  艾怡良 Forever Yo ...
CunninG 發表於 2019-1-9 21:23
我都分享一下 !

A - 零度聖誕
B - 夏令時間
C - 海.地
D - Dedicated To…
E - Slow & Easy
F - 坦白
F? - 你和我
G - 堅彌地城
呢度 - 山河故人
H - 未來見
All time favourite - 夏令時間

你漏左《呢度》
同埋我而家先發覺發現號係無落碟 , 一直以為係收錄喺 Connected 到

全力支持永遠年輕 !!!

CH細聽.音樂推介 第十一週

1  R  4  陳柏宇 中佬旅行團
2  3  2  馮允謙 聲音導 ...
CunninG 發表於 2019-3-13 22:43
我禁左 wiki 個 page 去睇
下面 參見 → 認知偏誤列表 → 裡面仲有無數個唔同嘅學名

終身美麗有第二 , 估唔到 !

CH細聽.音樂推介 第十五週

1  2  2  陳輝陽×女聲合唱 終身美麗
2  n  1  容祖兒 ...
CunninG 發表於 2019-4-10 22:44
最後仲要冠埋
一直做快歌嘅女歌手仲有終輸慢呢

支持第十位 , 期待榜主獨家披露個人感情同受傷經歷

高質到喊
又交換溫柔 又終身美麗

明年準備投呢位榜主做壇草 ...
JasOh103 發表於 2019-5-3 12:14
呢啲咪就係傳說中用歌示愛嘅真正示範囉
支持你地兩個下年拎情侶大獎金獎

慢慢喜歡你 is the best  
CunninG 發表於 2019-5-9 22:32
已經連續輸左兩年
等睇你下年贏 情侶 + 壇草
CH細聽.音樂推介 第十九週

1  R  2  五月天 轉眼(2018自傳最終章)
2  7  2  Roby ...
CunninG 發表於 2019-5-9 22:39
支持新上榜同重新上榜 !
送首歌比你啦
唇在笑眉在跳感覺開了 唇在笑眉在跳感覺開了 唇在笑眉在跳感覺開了 ...

但我見到你地星期六去拍拖
覺得你地更實至名歸 ...
CunninG 發表於 2019-5-15 22:05
呢個煙幕黎嘅姐 , 有時我地眼見嘅野未必係最真實架嘛
例如喺我見到你地一班人咁 , 我以為你地組團拍拖
CH細聽.音樂推介 第二十週

1  6  2  Serrini 靜謐神林
2  7  2  蔡依林 你也有 ...
CunninG 發表於 2019-5-15 22:08
1 , 3 , 4 厲害 !

你段感情傷左 7 個禮拜

慢慢喜歡你再次慘遭 bully

CH細聽.音樂推介 第二十七週

1  3 11 艾怡良 Forever Young (#1 for 3 weeks)
2  ...
CunninG 發表於 2019-7-3 22:48
希望下周孫盛希強勢上榜 !!!

見到陳零九孫盛希高位上榜 , 本人深感安慰 !
希望有機會同艾怡良合作 !

CH細聽.音樂推介 第二十九週

1  3  6  陳健安 在錯誤的宇宙尋找愛 (#1 for 2 wee ...
CunninG 發表於 2019-7-17 23:31
可惡 ! 野木蘭高 Everyday 咁多分都上唔到 !

CH細聽.音樂推介 第三十七週

1  2  2  林欣彤 失戀的人站起來
2  3  3  陳健安  ...
CunninG 發表於 2019-9-11 22:52
我都諗起周國賢 !