返回列表 發帖
支持慢慢喜歡你

講到自己好似久休復出咁 ...
不過你又真係非常需要嘅 , 畢竟你都經已年邁六十了
#可憐的老人家 ...
chanchan0909 發表於 2019-1-3 19:53

係咪打情罵俏中...

佢話佢「有一段時間沒有在 CM 打過字了」
跟住又「身心雖然疲憊」又要「讓我喘息」又咩「出走的鑰匙」
唔知 ...
chanchan0909 發表於 2019-1-3 20:20

佢之前可能一直也想打,但無從入手

097  信 - 李幸倪

cardi B throwing her shoe.gif

What an insult to Khalil, Endy, Justin, Hins and Eason

Joey is robbed

SM>per se>Eason>Yoyo>siufay>RB>逆流

ED's Choice Billboard Award 2018

最佳作曲
《愛情是一種法國甜品》--林家謙

其他入圍作品:
《一個 ...
ed8671ed 發表於 2019-2-5 13:15

恭喜好 CunninG 既林家謙有獎

ED's Choice Billboard Award 2018

最佳填詞
《荒原》--林夕

其他入圍作品:
《Let Us Go Then You A ...
ed8671ed 發表於 2019-2-5 13:24

爸爸好可惜
我好支持dong下的力量 仲畀埋年度曲目 Song Of The Year 入圍

不過都恭喜Ellen 恭喜夕爺

SM>per se>>RB>逆流>>R&K>>>>>>>>>>>DJ

笑了

?

我地過多一個鐘先頒女人
逗利是先
ed8671ed 發表於 2019-2-5 15:18

希望冇李恨倪

睇到有少少頭暈眼花

年度女歌手 金獎

Serrini

冠軍歌曲:Pink Song、趣緻的響鈴、Let Us G ...
ed8671ed 發表於 2019-2-5 16:58

抄我上年女金賽果 可恥

Don’t Text Him is robbed

Serrini/Joey Yung

暫時撞四首十二大喲

毋忘我

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

九首入面撞五首
命中率幾高

笑了

專輯同十大都頒得幾好 (除咗第十位)
恭喜大同 恭喜per se
不過天空塌下前好可惜

第十位張專輯/碟又真係唔係幾好
JasOh103 發表於 2019-2-6 09:33

聽講係Bald & Beautiful

支持 Kacey Musgraves

礙瘀推介出得未?
Kacey 等唔切要表演喇

睇黎外語總結已經摺咗

Kacey 好勁