返回列表 發帖
十大 大滿貫又冇 真·大滿貫又唔
國泰bb你算把啦
timc524 發表於 2019-1-13 00:04

佢要柒咪由得佢

評分人數

佢要柒咪由得佢
abcxyz302006 發表於 2019-1-13 00:40

喜帖街堅拎曬四台金曲金 心之科學完全無得比
    Kay 係叱咤史上首位大滿貫女歌手 (女金、最女、至尊歌、最歌、至尊碟)
    容祖兒差 最歌
    楊千嬅差 至尊歌 最歌
    鄭秀文 何韻詩差 至尊歌 最歌 至尊碟
謝安琪唯一叱吒樂壇大滿貫女歌手!

CM會員共和榜: 2018年度 我最喜愛的歌曲第四季季選正接受投票
1月15日截止,歡迎各位會員踴躍參與
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=15570

Juno同大家約定2019年12月12日出the album ...
年頭派歌到年尾出碟好難唔女金+至尊碟again
想睇903點壓 ...
aussie2013 發表於 2019-1-13 00:33

Juno part 狠ban
Btw之前又話年中就出part 2....

喜帖街堅拎曬四台金曲金 心之科學完全無得比
    Kay 係叱咤史上首位大滿貫女歌手 (女金、最女、至 ...
白河喜來登 發表於 2019-1-13 10:06

攞完大滿貫都同下面幾位天后差幾皮

有時滿唔滿貫呢啲真係唔好咁執著
歌手唔係得獎項係成就

歌手唔係得獎項係成 ...
JasOh103 發表於 2019-1-13 15:15

Sad but true 呵呵
希望kay出多d好歌衝出香港好過
恭喜Kay成為2010年代第一位雙料女金 (女金 最女)(亦係2004年之後都未出現過既雙料女金)
亦都恭喜Kay成為叱咤史上首位大滿貫女歌手
再恭喜Kay首奪最優秀流行女歌手大獎!

Kay 點都掂過何韻詩先啦!
謝安琪唯一叱吒樂壇大滿貫女歌手!

呢度有啲會員唔知點解係要咁執著獎項
歌手都未執著(至少表面上)
邊輪到佢地執著?
~Moses Idle in a Narrow Garden~
http://mosesming.blogspot.com/

呢度有啲會員唔知點解係要咁執著獎項
歌手都未執著(至少表面上)
邊輪到佢地執著? ...
mosesming 發表於 2019-1-13 16:30

表面上 Kay 嬅 祖 粉各一個

利申:唔識分曲定直
恭喜Kay成為2010年代第一位雙料女金 (女金 最女)(亦係2004年之後都未出現過既雙料女金)
亦都恭喜Kay成為叱咤史上首位大滿貫女歌手
再恭喜Kay首奪最優秀流行女歌手大獎!

美之IG:

今日收工
今個月超級音樂計劃啟動,再加三部電影開鏡,其實十二月開始已經擔心精神狀態,我同自己講,唔好諗,每日做好,話咁快就會到二月㗎喇! #年糕同日本等緊我 #雖然嚴格嚟講2019會一路踩到年尾
Jayant Music Chart 2018 頒獎禮
Jayant Music Chart 2019 Week 3
1.古巨基 - 亂世情侶
2.張敬軒 - 裝睡的情人
3.黃淑蔓 - 光引致疼痛