返回列表 發帖

謝安琪新MV女女激吻 唔怕拗孿阿仔性取向

謝安琪(Kay)、歐鎧淳、黃芷晴及馬天佑,今日去到尖沙嘴出席護膚品牌活動。Kay今日穿上性感低胸裙出席活動,Kay話配合番產品清爽感覺,性感並非重點,Kay話:「性感睇場合,唔會刻意,阿聰(老公張繼聰)唔會干涉我嘅工作,佢仲性感,佢着啲衫都唔錯,我哋唔會評論對方衣着,因為大家都有專業嘅團隊。」

Kay喺新歌MV中與韋羅莎激吻,11歲嘅囝囝張瞻都有睇過,對於會否擔心搞亂囝囝性向觀念,Kay話:「阿仔知我嘅工作,創作上畀我好大自由度,佢有視野識得欣賞唔同作品,對感情方面係有好奇,但未講到咁深入,慢慢佢想知男女關係,我好開明,我哋可以討論,人與人之間相處係好複雜,冇固定答案,唔覺得拍個MV會震驚佢嘅世界。我哋有教導佢日常遇到有關性取向問題,人有選擇伴侶自由,唔干涉人哋,畀空間人哋,至於佢咁細個未講到佢自己。」對於老婆同女互咀,Kay話張繼聰唔介意,Kay話:「我同韋羅莎識咗好多年,老公好明白創作。」Kay表示今年農曆年會舉家到東南亞旅行享受假期。

https://hk.entertainment.appledaily.com/enews/realtime/article/20190108/59118969

美淫係咪要開拓hehe市場?
[quote]The most iconic pop singers are for the most part are average on the technical front but all have extremely unique and distinct tonal qualities. This matters more than ever in today’s current industry.[/quote]

Touchwood張瞻將來係hehe佢應該都好開明

支持美淫咁開明
二〇一八年度全女班音樂流行榜頒獎典禮
完滿結束!多謝支持,後會有期!

LGBT天后

爆房 破處 早婚 沖涼 除bra 食煙 婚外情 偷食 sheshe 家暴 古天樂 鄭伊健 林家棟
仲有咩可以玩呢?強姦?姦 ...
HOTMAN 發表於 2019-1-9 01:03

駛唔駛咁重口味

回復 5# HOTMAN

邊度有林家棟?
Elio喜歡上別人了

回復  HOTMAN

邊度有林家棟?
黃家正 發表於 9/1/2019 01:12
問董折有無聽張洪量嗰位
唔關你呢條垃圾事 :D
Music Awards 多謝支持
Music Picks Week 11 (16/03/2019)
1. 下一位前度 - 林家謙  2. Ride Along - 黎曉陽  3. 白雲會告訴我 - 雷同二友  4. 寂寞就如 - 麥浚龍  5. 13 樓的大笨象 - 鄭融

如果佢仔仔係gay就正喇
冠軍歌 一吻穿越四十六億歲 - 陳健安 (40)
亞軍歌 其實寂寞 - 謝安琪 (28)
季軍歌 寂寞就如 - 麥浚龍 (28) [ week 11 ]

Touchwood張瞻將來係hehe佢應該都好開明
stephybest 發表於 2019-1-9 00:46

個老母咁正都幾難唔鍾意女人啦
細細個已被循循善誘
季軍歌 寂寞就如 - 麥浚龍 (28) [ week 11 ]

個老母咁正都幾難唔鍾意女人啦
細細個已被循循善誘
Lewis 發表於 9/1/2019 01:18
細個睇飽晒
唔關你呢條垃圾事 :D
Music Awards 多謝支持
Music Picks Week 11 (16/03/2019)
1. 下一位前度 - 林家謙  2. Ride Along - 黎曉陽  3. 白雲會告訴我 - 雷同二友  4. 寂寞就如 - 麥浚龍  5. 13 樓的大笨象 - 鄭融

Good mother!
https://imgur.com/VEipLW9

LGBT天后
hehehaha 發表於 2019-1-9 00:55

希望藍定0發現自己係gay 然後出櫃

回復 13# HOTMAN

即係有新歌男人像你?
Elio喜歡上別人了

希望藍定0發現自己係gay 然後出櫃
HOTMAN 發表於 2019-1-9 01:21

係咪飽傳說中既
兩個男人 0個女人和廁所

果然係開明媽媽、唔介意仔仔hehe 好過千樺對個仔咁 唔比佢唱let it go
謝安琪唯一叱吒樂壇大滿貫女歌手!

果然係開明媽媽、唔介意仔仔hehe 好過千樺對個仔咁 唔比佢唱let it go
白河喜來登 發表於 2019-1-9 08:34

千千最後係有俾仔仔鍾意Elsa架

不過丁生啲遺傳真係好勁

支持大美Kay!!
#琪待 The Alblum Part 2
明知匆匆一世~太缥缈~
花一秒决定自己多么重要

Kay真係一個好媽媽
恭喜Kay成為2010年代第一位雙料女金 (女金 最女)(亦係2004年之後都未出現過既雙料女金)
亦都恭喜Kay成為叱咤史上首位大滿貫女歌手
再恭喜Kay首奪最優秀流行女歌手大獎!

細個睇飽晒
kwanie 發表於 2019-1-9 01:19

可能睇到唔想睇
恭喜Kay成為2010年代第一位雙料女金 (女金 最女)(亦係2004年之後都未出現過既雙料女金)

Kay真係一個好媽媽
kayzzz 發表於 2019-1-9 10:32

前世要積幾多福先可以做到張繼聰同謝安琪既仔女
唔係剩係講錢, 而係同佢地一齊生活應該好開心, 好有家庭溫暖

Kay嘅談吐好好, 講得好有條理

前世要積幾多福先可以做到張繼聰同謝安琪既仔女
唔係剩係講錢, 而係同佢地一齊生活應該好開 ...
Lewis 發表於 2019-1-9 10:42

係唯獨張繼聰食煙呢方面就遜色少少
2018音樂公民頒獎典禮得獎名單:https://goo.gl/NzkrwJ

係唯獨張繼聰食煙呢方面就遜色少少
lms+spray 發表於 2019-1-9 10:52

希望瞻瞻唔好學佢

希望瞻瞻唔好學佢
kayzzz 發表於 2019-1-9 11:06

張生同KEY KISS個陣D三手煙都攞命啦...
KEY真係多得佢唔少

KEY真係多得佢唔少
Lewis 發表於 2019-1-9 11:10

所以佢唱歌唱到就黎斷氣咁都唔可以怪佢
要怪就怪佢老公迫美Key吸三手煙

白河喜來登 發表於 2019-1-9 08:34

你咁開明你同kay生番十幾廿個hehe仔仔比他們唱飽let it go去
恭喜楊千嬅成為新增影后巨星手印壓扁膠kayz2z
及奪得最高銷量女歌手大獎
叱吒大滿貫無人認同好可憐

幾時寫忘年婆孫戀
想睇juno 同汪明荃 kiss

睇返而家啲新聞個仔似老竇個女似老母
呢個屋企真係搞唔掂好鬼正

KEY真係多得佢唔少
Lewis 發表於 2019-1-9 11:10

笑死 咁希望張生唔好錫KAKABALL咁細個
--> MMK MUSIC AWARDS 2018 <--
--> MMK Music Chart 2019 WK 11 <--
[華語榜]1.亂世情侶 2.代你白頭 3.懷很舊的舊
[韓語榜]1.Sunrise 2.CLOCK 3.Traffic Light

睇返而家啲新聞個仔似老竇個女似老母
呢個屋企真係搞唔掂好鬼正
Frankiekiekie 發表於 2019-1-9 21:16

KAKABALL大大下開始似返KAY

媽媽咁正,大左點搵女朋友