返回列表 發帖
佢好明顯就係個幾十個素人loser之一
我已經都話由佢啦⋯⋯又要妄想被批鬥逼害   ...
dicksonkwok 發表於 2019-2-4 21:56

拿呀DICKSON姨姨:
我5音不全只識食花生,首先單野LOSER係呀謙謙姐wo,比人踢爆左立即「笠水」,2ND,單野一早傳左開去啦天才,反而你又好似好清楚bor,唔通你係佢近身?wow!

打手身份自暴了,小心比老細鬧你越幫越忙呀,傻西
妄想症?你睇下自己打d乜先啦

好心你就咪咁反差,一路話由佢,一路狂REPLY幫手推po,笑死我
我就真係唔會再應你啦,  大陸仔

評分人數

估唔到家謙咁快有haters,不過似係hate左多年
隻歌越聽越好聽,希望繼續出歌唔好理人 ...
samuel1993 發表於 2019-2-5 13:47

原來呢度有兩個男仔名既女人?oh , 不如兩個"女人型"男仔相認結義再交換溫柔啦,好似姣謙咁

評分人數

原來係咁.. 好唔要得......
好cunning
bagfgfcde 發表於 2019-2-4 22:11

Yes, 樂壇就係咁,唔通單靠才能上位咩

曲詞俱佳 演繹更佳
家謙bb真係好charm
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 12
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

究竟onceuponatime 係咪同家謙爭女爭輸咗?
係咁狙擊佢

不過佢唱live 麻麻
希望佢練習多啲

同MAG合唱版正到
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

呢首好聽程度次於心之科學!
支持家him 作曲作品

咬字有沙石

Mag 唱得勁好聽

合唱版好聽好多,MAG完全KO林生啦,想聽MAG獨唱版多啲囉
任我行 失憶蝴蝶

MAG 主歌唱得好難聽
佢啲低音完全落唔到
[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

MAG 主歌唱得好難聽
佢啲低音完全落唔到
matthew1990 發表於 2019-2-16 16:27

個key對mag黎講係低左小小
但mag 依個live已經足夠公開處決林家謙
業餘 vs 專業 水準分別
Mag聲沙+就住唱都蓋過謙把聲
希望mag快d出番黎

第一plug仲未聽厭,但又好期待我謙第二plug
kio0909 發表於 2019-2-5 08:46 PM

明贊暗踩
走音系人性嚟㗎嘛要擁抱瑕疵嘎
世界與你無關 以正義去唾駡人 道德撚

BB出新版

個 remix 會唔會難聽咗啲
突然覺得原版冇咁差

BB出新版
帥小寶` 發表於 2019-2-23 21:08
呢個version如果x1.25倍speed會好聽好多
C.Y. Music Awards 2021 [完, 多謝支持 !]
Cyrus Top 20 2022 [WEEK #17]
01 醫生我無病 / 藍奕邦 (Ft. Matt Force) [2 Weeks No. 1] 02 兩種語言 / 鄧小巧 03 半意識 / Edward.C

呢排睇訪問 發現佢成日不經意流露左自大既性格
唔係好同唔好 或者呢個可能係創作人所需既野黎既

個 remix 會唔會難聽咗啲
突然覺得原版冇咁差
bagfgfcde 發表於 2019-2-23 21:32

驚 成件事會唔會唔夾左小小

唔係好同唔好 或者呢個可能係創作人所需既野黎既 ...
HOTMAN 發表於 2019-2-24 01:34

俾咁多CM人讚靚仔都幾難唔自大
BTW首remix幾正, 可以拎黎煲

個remix難聽到

唔係好同唔好 或者呢個可能係創作人所需既野黎既 ...
HOTMAN 發表於 2019-2-24 01:34

佢幾(自)大我都(接)受

希望可以推出合唱版派台。

佢幾(自)大我都(接)受。

希望可以推出合唱版派台。
xteve 發表於 2019-3-10 23:41

我都受佢呢種性格 但你既字體可以唔洗咁(大)

我都受佢呢種性格 但你既字體可以唔洗咁(大)
HOTMAN 發表於 2019-3-10 23:45

Sorry.. 剛才手機唔知點解將字體放大左,已修正。

個remix難聽到
ed8671ed 發表於 2019-3-10 14:34

我聽左幾秒已經頂唔順上一頁左

期待2nd plug

別乾等 美麗的新世界
47. Bring Him Home
week13
1 . Beanies        今晚抹掉你

簽名被屏蔽

聽極都唔厭嘅呢首

聽極都唔厭嘅呢首
放空 發表於 2019-3-21 19:43

播到十大真係嚇親我