返回列表 發帖

[Mar/2019]專家Dickson首次個人演唱會

演唱會名稱: 專家Dickson首次個人演唱會
演唱會日期: 2019年3月7日(星期四)- 2019年3月10日 (星期日)
地點: 灣仔會展Hall 3D
票價:HK$480 / HK$580

搞gag呀?仲要4場?

邊位

$480 $580 真係好笑
我去食BUFFET唔好

平時D show都算, 佢一個鐘都無唔知頂唔頂到

送飛比我都唔睇

乜水?

送飛比我都唔睇
jason 發表於 2019-1-15 13:48

貼錢都唔睇 寧願瞓覺好過

100毛上下市cap下水咪算囉
搞咁大壇野做乜Q

好反感
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 12
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

邊位啊?老實講,個嘴好醜樣..

仲以為cm會員見到個dick字會衝去睇
Jason's Playlist 2024
Week 12 白髮齊眉 - 鄧小巧

RE: [Mar/2019]專家Dickson首次個人演唱會

簽名被屏蔽

毛記電視條友?
走音系人性嚟㗎嘛要擁抱瑕疵嘎
世界與你無關 以正義去唾駡人 道德撚

CM 點會賣帳呀佢咁醜樣

最不知所謂...

好肉酸
兒童有著兒童畏懼
成人都有成人唏噓
年年適應年年老去
而智慧是沈著面對

可能又有cm人想j呢條友呢

簽名被屏蔽

佢係會展最细嘅場 美Kay 係2場紅館+1場金光綜藝館  有二萬人以上入場家 ...
白河喜來登 發表於 2019-1-16 11:34

睇下佢又可以spin到去邊
邊個唔知醜顯而易見啦

睇下佢又可以spin到去邊
邊個唔知醜顯而易見啦
kayzzz 發表於 2019-1-16 11:48

連呢啲post都可以燒去kay度
DM多仔多到覆唔哂

簽名被屏蔽

簽名被屏蔽

樓上三位護主心切,咁快對號入座,好有自知之明
iamsingingwong 發表於 2019-1-16 12:17

人地講事實數據
你擺明挑釁撩交嗌
係你無自知之明0者
【This is MC】澳門見

簽名被屏蔽

好嘔心呢條友
2024年最幸運,最幸福嘅,幸定就是李~!

好心佢死開啦, 樣衰都算, 完全冇內涵1左3扮搞笑扮毒L CAP水, 正宗垃圾

可能又有cm人想j呢條友呢
stephybest 發表於 2019-1-16 00:06

我覺得已經超過咗舒文而舒文都係得香港威廉J

幾時到達哥開,贊助商快出手
達哥都有價值過呢條友開

開talk show 好過啦
下次幾時到龍志權開

幾時到達哥開,贊助商快出手
達哥都有價值過呢條友開
PEACH 發表於 2019-1-19 14:42

個人意見達哥應該開到一場紅館 坐得爆

啱啱聽到 竟然會喺903賣廣告

做乜勁

黎生一定好開心,昔日被稱為最冇創意最悶既amusic,
如今竟然同(號稱 或者某部份香港人心目中)好有創意既100毛合作,
仲要d人都幾受落(起碼無反彈)

黎生一定好開心,昔日被稱為最冇創意最悶既amusic,
如今竟然同(號稱 或者某部份香港人心目中)好有創意既 ...
HOTMAN 發表於 2019-1-31 17:46

其實黎生係咪想捧佢做最男 捧側田做男金
一次過攞晒兩個男歌手大獎

如果咁都賣晒, 好鄧一班香港歌手唔抵 lol

真心唔知jm9
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 12
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

原來今日首場
一啲聲氣都無

原來今日首場
一啲聲氣都無
放空 發表於 2019-3-7 17:51

十線暗星都不如一百毛唔係好多fans既咩

原來今日首場
一啲聲氣都無
放空 發表於 2019-3-7 17:51

d飛賣成點先
2024年最幸運,最幸福嘅,幸定就是李~!

d飛賣成點先
cathay1996 發表於 2019-3-7 17:54

應該仲有勁多飛
100毛近年少咗好多fans

簽名被屏蔽

原來開四場嫁

簽名被屏蔽

簽名被屏蔽

入座率?rundown?係咪有欣宜做嘉賓?

應該仲有勁多飛
100毛近年少咗好多fans
放空 發表於 2019-3-7 18:20

尋日睇個網聲稱7-9號賣曬,10號仲有

啲錢用黎開林日曦作品展好過啦
你快樂過生活 我著襪浸溫泉