返回列表 發帖

秘戀富貴男!Gin Lee 劏房進駐半億豪宅同居

現年31歲的歌手李幸倪(Gin Lee)轉眼入行踏入第十年,早年孤身由馬來西亞來港發展歌唱事業,沒有收入的她當時要住劏房,亦試過山窮水盡欠租搵人接濟,直至2016年泊得好碼頭簽約環球唱片,又參加內地歌唱比賽節目《中國好聲音》,令她名利雙收,谷底反彈,去年更圓夢在紅館舉行首個個人演唱會,在剛過去的樂壇頒獎禮亦取得不俗成績。

帶男友見家長

如今Gin Lee總算有名有利,Dry了多時的她,原來秘密搭上一位三十餘歲、家底豐厚、身高約六呎的香港男友,為免戀情見光死,她一直避談感情事,實行低調處理,但其實早已讓男友見過家長,早前父母來港探望時,她更拍拖與父母四出到名店購物。事業愛情兩得意的她,最近更搬往男友位於尖沙咀柯士甸道、市值約半億的GRAND AUSTIN面積千多呎的高層單位,與男友築愛巢。

餐廳醫肚嘟嘴

日前下午3時許,Gin Lee與兩位公司同事現身黃埔一個商場搵食,走到該處一間台式餐廳,在門外探頭看看便決定入內醫肚。入座後,她拿着餐牌與同事研究,點餐時更講到嘟晒嘴。眾人逗留約個多小時才埋單走人,臨行前,她出動自拍美顏神器叫同事為她拍照,其後邊行邊拿着電話翻閱靚相,而助手則為她挽手袋,一行人步往附近電台工作。完成工作後,Gin Lee在助手陪同下乘坐七人車離開,然後直駛位於尖沙咀的豪宅。

另一日,她出席活動後,在數名工作人員護駕下離開,期間被大批粉絲包圍,她亦禮貌地笑笑口揮手,之後乘七人車返愛巢。

無透露過個男人係乜水。。唔知單新聞堅定流呢。。 
希望Gin唔好咁快大肚收山唔唱

Gin都幾多依d煲水新聞
希望個”男友”係Adrian Fu

快d嫁人算啦,唔好等女金啦

臨行前,她出動自拍美顏神器叫同事為她拍照,其後邊行邊拿着電話翻閱靚相,而助手則為她挽手袋

邊個話佢係馬拉妹? 港女到出汁喎大佬..

低調做人
利申:唔係鏡粉

幸兒個溝好靚
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

乜相都影唔到
連看圖作文都不如

期間被大批粉絲包圍

有權相信係假新聞!

期間被大批粉絲包圍

gooloo 發表於 2019-1-16 10:27

相都無張

期間被大批粉絲包圍

有權相信係假新聞!
gooloo 發表於 2019-1-16 10:27
相都無張
kayzzz 發表於 2019-1-16 10:29

竟然關注呢點
睇oncc條片有見到。 
佢個fans club愈來愈多人,每次出function都有堆fans到場

Gin終於有緋聞谷人氣,可惜被放逐

快d嫁人算啦,唔好等女金啦
阿mark 發表於 16/1/2019 10:09
嫁左再等又得

Gin終於有緋聞谷人氣,可惜被放逐
stephybest 發表於 2019-1-16 13:04

希望佢同adrian fu傳緋聞 順便谷埋adrian fu啦

環球可以提前簽下一位女歌手啦,將GINLEE雪入冷宮
Dear flop Gin Lee,your  songs are very bored&low!>_<

下一個吳雨霏好快唔使出席叱吒都可以有獎
舞來舞去 不日內開始錄音。

修身齊家出歌攞女金

希望佢同adrian fu傳緋聞 順便谷埋adrian fu啦
kayzzz 發表於 2019-1-16 14:48

adrian fu 唔係gay 既咩
【This is MC】澳門見

John子夢碎了
梁詠琪 《時間遇上我們- 台北小巨蛋》 口碑載譽
Side-track音樂會再見

lemontea1069 發表於 2019-1-16 16:40

唔怪得新歌叫 直得放棄

lemontea1069 發表於 2019-1-16 16:40

下?really?? 堅唔知喎

不過佢未結婚係真 之前睇過佢唯一一個訪問都提過以前女朋友

John子夢碎了
l00540 發表於 2019-1-16 16:44

你又知唔係John
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 14 冠軍歌:留香瓊 - 半空

係呀John 黎架
恭喜恭喜

終於唔使搵aga扮不和

煎煎咁多中佬FANS
會唔會引發中佬自殺潮

因管理不善而暗星群集的環球唱片(香港)
47. Bring Him Home
week16
1 . 林芊瑩 Let Go

唔知佢男朋友係咪林寶 咁就係林寶堅尼組合

篇新聞好有環球特色
希望係真啦 想鄧佢開心
唔知gin會唔會係男友面前做個撇脫女人

笑到噴飯 個記者好愛Gin

好勵志 由劏房搬入豪宅
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 15
1. 無答案 2. 念 3. 現任榮譽顧問

簽名被屏蔽

三十餘歲、家底豐厚、身高約六呎的香港男友

Adrian Fu confirmed.啦

hehehaha 發表於 2019-1-16 21:38

符致逸(Adrian Fu Chee Yat,1976年12月30日-)

40幾歲喇

符致逸(Adrian Fu Chee Yat,1976年12月30日-)

40幾歲喇
kayzzz 發表於 2019-1-16 22:27

寫30歲可以顯得Gin Lee冇咁戀父、Uncle

JOHN , GINLEE 一日未結婚, 你一日仲有機會

J字會然會唔會從此變反Gin力

中佬fans喊緊

笑到噴飯 個記者好愛Gin
HOTMAN 發表於 2019-1-16 18:33

懷疑係gin fans 而且係中佬 而家夢碎所以因愛成恨
鬥命長    多出街
怪物來    不必見怪
無論鐵路會崩壞    方向未會被活埋

為咗寫好Adrian Fu可以去到幾盡年齡-10,高度+5吋

gin lee真係人生嬴家
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 15
1. 無答案 2. 念 3. 現任榮譽顧問

現年31歲的歌手李幸倪(Gin Lee)日前被東網踢爆「破Dry」,秘戀富貴男友兼在西九豪宅同居。她今日現身首屆「KKBOX香港風雲榜」發布會,獲頒「十大風雲歌手」後受訪就事件解畫,沒有否認拍拖兼全程帶記者「遊花園」。甫受訪記者恭喜她時,她表示:「上到C1嚇一嚇、醒哂,但希望下次再上C1係有關音樂上嘅成就。(係咪拍拖?)邊有時間拍拖呀?今年都想Focus喺事業,喺頒獎典禮都有講過要低調做人、高調做音樂,所以生活上都好低調。」

扯開話題護愛苗

問到是否驚見光死,要保護愛苗?Gin Lee否認,隨即扯開話題:「呢幾年都好畀心機做嘢,大家睇住我大,所以多謝你哋關心!」追問現時好幸福?她再說:「兒女私情先擺埋一邊,討論『國家大事』先,就係我今年會進軍大中華市場,會出全新國語碟,依家狀態愈來愈好,多咗人認識。」

生活的確比以前好

講到脫貧住豪宅,她坦言生活的確比以前好,問到是否自購物業?Gin Lee大反應話:「點買得起呀?(男友買?)唔講呢啲,如果有任何好消息就會同大家講。(拍拖都唔係好消息?)有好消息會同大家講。(如果影到會認?)到時先算!」

原來沒有 從來都沒有~~~

現年31歲的歌手李幸倪(Gin Lee)日前被東網踢爆「破Dry」,秘戀富貴男友兼在西九豪宅同居。她今日現身首屆 ...
Garfield 發表於 2019-1-18 15:44

她再說:「.... 就係我今年會進軍大中華市場,會出全新國語碟,依家狀態愈來愈好,多咗人認識。」

自我都可自欺 天生鬥士難自棄
Jason's Playlist 2024
Week 15 拯救我自己 - 陳慧敏

上到C1嚇一嚇、醒哂
SSN Chart (29 Mar)  冠軍: 回復原廠設定 - SADJAY  |  亞軍: Control Freak - 小塵埃

對於昨天戀情曝光,Gin Lee被爆秘戀富貴男友,她則回應:「其實識我嘅人都知道我係十分低調嘅人嚟,我除咗驚嚇之外,係有少少遺憾嘅。如果有機會再上C1全版,我希望係音樂上面嘅成就。我會加把勁,希望下次係攞好勁嘅Grammy、Oscar。」

笑死
多謝Gin Lee又提供笑話
支持 #TheJoke
Jason's Playlist 2024
Week 15 拯救我自己 - 陳慧敏

睇黎Gin Lee 俾人包起咗

42歲啦Adrian Fu, 佢不是gay咩,不過AF真係幾有「父」味,勁佬勁有安全感又有$$$$$$