返回列表 發帖

王浩信再闖樂壇盼開騷

王浩信、薛家燕和湯洛雯等昨日為節目《新春開運王》錄影,王浩信表示雖然有宗教信仰,但都會參考師傅的流年運勢指點。曾是歌手的王浩信,來年想再向音樂方向發展,因為自覺觀眾緣不俗,加上有唱劇集主題曲,認為要把握機會開騷,更指人生下一個目標,就是奪「最受歡迎男歌星」。

https://hk.entertainment.appledaily.com/entertainment/daily/article/20190117/20592624

好欣賞「因在NEWAY唱K已被發掘入行的歌星」呢份勇氣
希望演唱會到時可以現場直播YOYO條片喚醒大家集體回憶

喂呀!

都要家變了,仲會覺得觀衆緣不俗?

都要家變了,仲會覺得觀衆緣不俗?
數彩虹 發表於 2019-1-17 14:27

咪係,成個負心漢咁

當張彥博同陳國峰都開得 show,佢都可以開丫
論盡音樂 #愛香港樂壇而存在
https://www.facebook.com/stupidmusichk
Follow 埋我 IG 啦
論盡樂迷,敢愛敢恨

當張彥博同陳國峰都開得 show,佢都可以開丫
星勤 發表於 2019-1-17 14:44

可以同可嵐crossover合唱一曲「家變」

對個老婆都"拖字闕"咁
呢d男人真係極品

btw有得食會食

Who?jpg.

自從佢攞咗視帝同果一連串醜聞之後 好憎佢
側田:嚐過勾結醜惡的世間 了解到何謂卑鄙

喂呀!
Jacz 發表於 17/1/2019 14:05
唔好影啦

我覺得自從佢準備攞封視帝前,啲口氣有啲非佢莫屬咁,然後就變得自大討厭

其實我想問最近兩年佢偷食有影到過咩? 全部都係文字喎
雖然我都覺得係事實
【This is MC】澳門見

唱拖字闕未
下個到燒正南出番黎?

唱拖字闕未
下個到燒正南出番黎?
艾石仔 發表於 2019-1-17 17:08

小明肯唔肯同佢唱呀...

Weiya
利申:唔係鏡粉

簽名被屏蔽

愛與被愛都好聽既
可惜太77
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 12
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

傳佢同佢老婆離婚唔知傳幾多次
巳對佢反感

喂呀!
Jacz 發表於 2019-1-17 14:05

有聲有畫面POST

咁其實Singal Wong聲唔差
當年愛與被愛同拖字闕都幾好loop
但佢要出歌出碟咪又係要簽星夢
諗起都feel到陣6+1味

同埋當年佢都算J得落
但入大台之後唔知點解對佢愈來愈無好感
同埋唔知係咪照住馬德鐘個樣整過嚟
一笑個樣好膠同埋似馬德鐘

唔知點解完全唔覺得佢靚仔
有陣暗星味
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 12
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

喂呀!
Jacz 發表於 2019-1-17 14:05

不過,該段疑與陳自瑤相關的短片經LIHKG及香港討論區網民求證後,已發現從沒「喂呀!」出現,是次網絡公審已被證實「炒車」

老老實實我點聽都聽唔到有「喂呀!」呢句話出現過wor
定係我睇錯片仲有另外一條?
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 12 冠軍歌:林宥嘉 / 林家謙 - 瑪莉晚安了

不過,該段疑與陳自瑤相關的短片經LIHKG及香港討論區網民求證後,已發現從沒「喂呀!」出現,是次網絡公 ...
JayantL 發表於 2019-1-17 23:40

當年睇係無"喂呀!"兩個字
只係女方話"影夠未啫"男方話"Huh?"

佢開騷有人買飛睇? 驚佢麥花臣都唔爆

當年睇係無"喂呀!"兩個字
只係女方話"影夠未啫"男方話"Huh?"
Frankiekiekie 發表於 2019-1-18 11:15

所以點解演變成「喂呀」
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 12 冠軍歌:林宥嘉 / 林家謙 - 瑪莉晚安了

唔知點解完全唔覺得佢靚仔
有陣暗星味
帥小寶` 發表於 2019-1-17 10:44 PM

好認同,冇乜大將之風
太平公主

不過好想睇佢拎最男
軒仔仲要坐響台下

再次見證樂壇荒謬
太平公主