返回列表 發帖

<皓鑭傳>討論區

簽名被屏蔽

Not interested
但係唔洗睇賓穎 is good
二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

都唔算原班人馬冇呀蛇,冇富察傅恆個男演員

YEAH
新年流流唔洗睇埋晒 D 核突野

本週冠軍歌: 白髮齊眉 - 鄧小巧

其實TVB大把自製劇未播...攝時間倉底劇都已經數得出幾套...即使依家開始停拍未來一年都有貨仔啦。
舞來舞去 不日內開始錄音。

簽名被屏蔽

又播中國劇
SSN Chart (29 Mar)  冠軍: 回復原廠設定 - SADJAY  |  亞軍: Control Freak - 小塵埃

簽名被屏蔽

新年無港劇睇
iamsingingwong 發表於 2019-2-4 22:45

開心速遞

上網睇左十集
節奏去得幾快 唔錯唔錯
頭幾集已經有吳謹言同聶遠調情既鏡頭:p
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

公主雅真係好難頂
每集都要問一問呢條友死得未
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

公主雅真係好難頂
dongbb2332 發表於 2019-2-16 12:16

女版袁春望
利申:冇睇

公主雅真係好難頂
dongbb2332 發表於 2019-2-16 12:16

絲蘿都好賤
SSN Chart (29 Mar)  冠軍: 回復原廠設定 - SADJAY  |  亞軍: Control Freak - 小塵埃

絲蘿都好賤
John 發表於 2019-4-2 17:06

你竟然追依啲垃圾劇

你竟然追依啲垃圾劇
dongbb2332 發表於 2019-4-2 22:58

做孝子

公主雅好慘