返回列表 發帖
我本身唔知呢單野, 係你講至知
你真係美淫既die hard fan, 完全係百科全書

其 實 張  ...
Lewis 發表於 2019-1-24 15:58

張生同梁小姐98開始拍
(呢個Confirmed梁小姐自己講)

便 : 你 係 咪 同 張 繼 聰 拍 拖 , 係 咪 因 為 謝 安 琪 出 現 而 分 手 ?
梁 : 我 係 同 佢 98 年 開 始 拍 拖 , 幾 時 分 手 就 唔 記 得 啦 。
Link

而張生認拍咗五年07年已經分手五年

張繼聰表示梁嘉琪只是他以往的女友,分手已五年,對該新聞只會視作笑話。 昨日張繼聰接受商台訪問,對於雜誌爆他三角戀,他與舊女友有線女主播梁嘉琪仍有見面一事,他笑謂:「我們是朋友,當然會見面,我太太都知道,有什麼值得大驚小怪。」他又謂與梁嘉琪是同一間中學的同學,更拍了五年拖,不過至今已分手五年。
Link

雖然事業得意,但梁嘉琪的感情路並不暢順。早年她被揭與張繼聰有過一段情,其後張繼聰亦承認兩人拍過5年拖,但入行前已經分手。
Link

而且佢哋三個仲有份一齊拍老表2添 雖然美淫只係客串咗一場
JayantL 發表於 2019-1-24 18:59

時間上應該無overlap張生講到叫做信住先啦
但阿淫好鬼死主動
打畀張生溝佢

及 至 畢 業 後 , 謝 安 琪 無 意 中 在 學 校 通 訊 錄 中 發 現 張 繼 聰 的 電 話 , 終 鼓 起 勇 氣 打 畀 男 方 , 可 惜 男 方 當 時 已 有 女 友 梁 嘉 琪 , 兩 人 惟 有 從 朋 友 做 起 。
Link

當年好似my903會員可以投票決定d歌排名既榜
好似做左大約幾個月就收左山 ...
Lewis 發表於 2019-1-25 09:05

真係考古時間唔提都唔知有啲咁嘅榜

好似都有幾年
節外生枝 9 weeks no.1

鍾無艷好似都5 weeks
kaytse 發表於 2019-1-25 11:24

係咪有啲人長期有冠有啲人長期無所以要摺埋

Eternity Girls——黑人問號
若葉之年 發表於 2019-1-25 17:27