返回列表 發帖
係街上失散.../仲有....

巨聲幫真好感情
記得第一次攞奬個年大家+許生+欣宜+奬一齊影相
坤哥拿咗樽豉油 ...
moXYZ 發表於 2019-3-8 13:48

搵番張相 確實仲有........+Hubert

同埋第1次睇到坤哥講自己疏離了許生   仲感謝ALFRED一路無放棄佢
真.兄弟 ...
samsam 發表於 2019-3-8 13:36

係街上失散.../仲有....

巨聲幫真好感情
記得第一次攞奬個年大家+許生+欣宜+奬一齊影相
坤哥拿咗樽豉油

好似坤哥要宣傳多d
艾石仔 發表於 2019-3-8 13:29

有說牙醫請到咁多人宣傳演唱會
佢又幫人宣傳 有乜傷肝 又不是同一日  

坤哥有post番 Alfred 演唱會

禮尚往來 公平公道
moXYZ 發表於 2019-3-8 13:28

同埋第1次睇到坤哥講自己疏離了許生   仲感謝ALFRED一路無放棄佢
真.兄弟

簽名被屏蔽

簽名被屏蔽

禮尚往來 公平公道
moXYZ 發表於 2019-3-8 13:28

好似坤哥要宣傳多d

Alfred i g 有post坤演唱會。
Ching2015 發表於 2019-3-8 11:13

禮尚往來 公平公道   

Ching2015 發表於 2019-3-8 11:13

銷情真係好嚴峻
2024年最幸運,最幸福嘅,幸定就是李~!

坤粉唔夠人講就將視線轉去cm另一狙擊對象美祖度
hihi 發表於 2019-3-8 12:14

其實係咪全部都係同一個人?

坤粉唔夠人講就將視線轉去cm另一狙擊對象美祖度

希望一班fans/朋友上台做嘉賓

同坤哥 同台下來個大合唱 和懷念講再見     

笑到我 坤粉真係不知所謂
咁鬼閒上黎同人嘈 不如去社交平台幫你偶像宣傳下啦
佢啲飛仲係便秘式賣緊呀{:1 ...
放空 發表於 2019-3-6 19:00

你哋終於覺得好笑, 講到你地心儀歌手就咁大反應, 真的五十步笑百步..

咁叫祖祖演唱會唔好揾嘉賓, 因為都是痴人地人氣
hkwilliamsiu 發表於 2019-3-6 17:57

笑到我 坤粉真係不知所謂
咁鬼閒上黎同人嘈 不如去社交平台幫你偶像宣傳下啦
佢啲飛仲係便秘式賣緊呀

hkwilliamsiu 發表於 2019-3-6 17:57

咁你都講得出@@@@@@@@@@@@@@@@

你訓醒未 佢演唱會不嬲唔請嘉賓
就算請都唔會賣飛果陣公布咁肉酸

根本就無關係
垃圾坤哥想痴人地既人氣就夾硬講到好有關係
cathay1996 發表於 2019-3-6 17:12

唔明MIRROR同坤哥有咩關係-.-
Garfield 發表於 2019-3-6 14:46

根本就無關係
垃圾坤哥想痴人地既人氣就夾硬講到好有關係

阿田師奶心態
我想見姜濤多過毒坤
艾石仔 發表於 2019-3-6 13:22

TBB花旦都追捧MIRROR

唔明MIRROR同坤哥有咩關係-.-

閱讀理解:阿田本來已經推左坤哥,然後知道有 MIRROR 後反而想推加拿大果邊,但可惜推唔到  ...
星勤 發表於 2019-3-6 11:57

阿田師奶心態
我想見姜濤多過毒坤

原來阿田轉咗軚唔會去做嘉賓

田蕊妮透露本答應擔任吳業坤紅館演唱會嘉賓,惜最後撞了要飛加拿大工 ...
阻住 發表於 2019-3-6 00:39

閱讀理解:阿田本來已經推左坤哥,然後知道有 MIRROR 後反而想推加拿大果邊,但可惜推唔到
論盡音樂 #愛香港樂壇而存在
https://www.facebook.com/stupidmusichk
Follow 埋我 IG 啦
論盡樂迷,敢愛敢恨

咁鍾意,預錄阿田打氣/合唱片段 硬搬上台唱 《大女人主義》
到阿田化身電腦人物

田蕊妮透露本答應擔任吳業坤紅館演唱會嘉賓,惜最後撞了要飛加拿大工 ...
阻住 發表於 2019-3-6 00:39
無得將《大女人主義》MV搬上紅館舞台

田蕊妮透露本答應擔任吳業坤紅館演唱會嘉賓,惜最後撞了要飛加拿大工作的檔期。她說︰「我跟他沒緣分,他兩次開騷,我也去不到。知道他後來找了MIRROR做嘉賓,我想推掉加拿大的工作,可惜推不了。」

簽名被屏蔽

你不如買1000-2000張
再去d老人院呀或者派街坊當做下善事
hehehaha 發表於 5/3/2019 19:53
不如買左流浪地球先
黨中央會幾鍾意佢

銷情真係咁差,唯有寄望坤gor歌迷是慢熱,之後會買得好一點,始終復活節假期,希望多些樂迷支持坤go ...
hkwilliamsiu 發表於 2019-3-5 19:33

你不如買1000-2000張
再去d老人院呀或者派街坊當做下善事

十連仲有11行 都幾難得
hinz 發表於 2019-3-4 12:29

銷情真係咁差,唯有寄望坤gor歌迷是慢熱,之後會買得好一點,始終復活節假期,希望多些樂迷支持坤gor

十連仲有11行 都幾難得
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

最新情況如何?
John 發表於 2019-3-1 11:33

就快收皮 好行唔送
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 12
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

艾粒開兩場仲好賣過毒坤
建議佢將個演唱會改名做大句號
應該會號召力大啲

最新情況如何?
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

XYZZY 發表於 2019-2-26 00:17

仲有祗會唱一次現場的守護人來打打氣 (坤gor 自己講)

為銷情力挽狂瀾
cathay1996 發表於 2019-2-26 00:52

算吧啦佢

XYZZY 發表於 2019-2-26 00:17

為銷情力挽狂瀾

咁就會係容祖兒靠吳業坤宣傳自己演唱會
nicholashin 發表於 2019-2-25 11:42

天后好親民

前面3月都未擔心 咁快擔心4月 ?

如果搵祖兒做嘉賓
會唔會即刻爆
John 發表於 2019-2-25 10:30
咁就會係容祖兒靠吳業坤宣傳自己演唱會

如果搵祖兒做嘉賓
會唔會即刻爆
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

笑死人 3種票價仲禁到10連位
好心啦 無叫座力唔好開啦
好醜啊
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 12
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

昨天係某地鐵站見到個廣告,Mirror張相比坤哥大。
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

係呀, 有80% 既POST 係同一個人出
lemontea1069 發表於 2019-2-21 14:12

齋計人頭第2位  8>6>5,5   

有什麼問題,電視劇是連續劇,每集不同,有話題才會講,瀏覽人數和出post 都無直接關係,而且近五集 ...
hkwilliamsiu 發表於 2019-2-21 15:23

其實我句說話有講過有問題咩?
既然你"真心"覺得無問題既話做乜咁大反應?
有時你既行為令人好費解
【This is MC】澳門見

派飛未,但應該派飛都無人拎
cathay1996 發表於 2019-2-16 20:19

我估唔會派⋯
但好大機會有跳樓飛
梁詠琪 《時間遇上我們- 澳門站(23/3)台北小巨蛋(13/4》 獨一無二·專屬台灣的全國語rundown

lemontea1069 發表於 2019-2-21 14:12

電視劇是連續劇,每集不同,有話題才會講,瀏覽人數和出post 都無直接關係,而且近五集都唔好睇,我都無再講。

齋講討論..... 呢度 "老千"都多過"兄弟/救妻/大帥哥"
moXYZ 發表於 2019-2-21 13:52

有時唔知點解,坤gor是好容易引起話題, 包括好或吐糟. 今次大老千坤gor 和Baby John 好有火花, 兩個像活寶貝一樣, 看得出Kent哥在演出方面真的幫助坤gor不少. 今次演唱會都期待坤gor 的演出. 他說希望可以突破以往的comfort zone ,可以成為一位專業的歌手. 一位有心的歌手, 我覺得應該要支持一下.

齋講討論..... 呢度 "老千"都多過"兄弟/救妻/大帥哥"
moXYZ 發表於 2019-2-21 13:52

【This is MC】澳門見