返回列表 發帖

RE: [Apr/2019] 吳業坤小句號演唱會2019

強烈要求吳業坤彷效許廷鏗post張約炮全裸照刺激銷情

仲係三個價位都有十連 ...
hinz 發表於 2019-3-14 15:36
冇人想睇佢囉

全。。。裸。。。baby。。。照。。。   

全。。。裸。。。baby。。。照。。。
moXYZ 發表於 2019-3-14 19:27

https://orientaldaily.on.cc/cnt/ ... 0406_00282_054.html
#慎入

是這一幅嗎?
2018 梁詠琪好時辰世界巡迴演唱會:圓滿落幕 只有好音樂(不斷更新) · 一起品評吧
http://www.cmusichart.com/discuz ... &extra=page%3D1

就嚟開演唱會仲開劇!?

#慎入

是這一幅嗎?
l00540 發表於 2019-3-14 21:59

墨基舒奇 爭冲涼電視出晒街   

(可能坤媽媽呢d秘照珍藏咗)

電視觀眾一早睇哂,Alfred反而有抄襲之嫌

一扇門是我  可凱旋四方 不怕前面對著那路  不夠康莊

吳業坤小句號演唱會2019 紀念品福袋推出
Tee同Tote bag, 坤哥2張專輯同埋一本珍貴童年照片記事簿

啪都估中   

電視觀眾一早睇哂,Alfred反而有抄襲之嫌
hkwilliamsiu 發表於 2019-3-15 11:33

著番件衫啦
Jim's Music Selection 2019
WK 12: 我要給世界最悠長的濕吻 / 寂寞就如 / 其實寂寞

著番件衫啦
放空 發表於 2019-3-21 19:46

最緊要是樂而不淫 冬菇仔

著番件衫啦
放空 發表於 2019-3-21 19:46

除褲羅咁
恭喜楊千嬅成為新增影后巨星手印壓扁膠kayz2z
及奪得最高銷量女歌手大獎
叱吒大滿貫無人認同好可憐

除眼鏡 除錶 除帽 除外套 除手繩 除手套........好多好多   

咁想騷肌就搵陳奐仁教路啦= =

坤gor 都好食腦, Show 肌就未必有, 我估應該露下手臂. 講真佢又不是靚仔, 唱多些靚歌, 玩多些同音樂有關的樂器好過, 跳舞就不是他強項, 我估有嘉賓mirror 做主導,  跳得不失禮已經算不錯.

D 飛賣到聖誕都未賣晒
暗中傾慕你也是我有的自由