返回列表 發帖
佢歌唱事業快d都劃上句號啦
2024年最幸運,最幸福嘅,幸定就是李~!

坤哥既紅館show英皇就主辦
Sherman、Deep既非紅館show就無左影
呢間公司真心好奇怪 ...
Wing1211 發表於 2019-1-27 22:34

呢兩條暗星d騷都無錢賺 點會投資
雖則坤狗呢次都唔見得會有錢賺

生日會其實可以去麥當勞搞唔洗上紅館
Frankiekiekie 發表於 2019-1-28 14:43

去紅磡另一個館搞都得啦

D 人黑心 咒人去殯儀館開演唱會 抵佢偶像消失咁滯
     粉絲格衰 偶像埋單 !

支持坤哥 ! ...
白河喜來登 發表於 2019-1-28 19:38

Kary 有消失咩

純粹好奇點解cm咁多人憎佢
利申: 唔係fans, 但唔討厭佢, 亦唔會去睇
masterdragon 發表於 2019-1-28 23:45

邊止cm呀?上多d網啦

優先訂座平價位$280已經售完
hkwilliamsiu 發表於 2019-1-29 16:09

全場爆滿先cap圖出黎J 啦,肉唔肉酸

一場三面台蝕錢架喎

可能師奶唔識上網買
等下啦
艾石仔 發表於 2019-2-14 13:17

師奶轉晒捧姜濤
坤狗不了

兩張以上=超過兩張
hkwilliamsiu 發表於 2019-2-14 18:06

算吧啦 果二千幾三千張飛 一日都賣唔晒

派飛未,但應該派飛都無人拎

你講緊誰,祖祖未賣飛就叫人派飛,仲話無人拎
hkwilliamsiu 發表於 2019-2-16 23:04

我係你偶像個帖留言咪即係講緊你偶像囉
要拉早早入黎講都唔好咁牽強啦
話晒天后同滯銷暗星爭咁多級

呢條坤哥d橋真係好cheap
借姜濤人氣散飛

賣飛果陣公布嘉賓
引人買飛
只有坤哥會做到咁肉酸

睇下麟伯嘅海報,未賣飛就已經公佈嘉賓啦
乐坛风云 發表於 2019-2-19 15:19

坤狗係見d飛賣唔同先公布嘉賓呀
唔同架 唔好兜啦

仲係未有價位爆 柒到

XYZZY 發表於 2019-2-26 00:17

為銷情力挽狂瀾

唔明MIRROR同坤哥有咩關係-.-
Garfield 發表於 2019-3-6 14:46

根本就無關係
垃圾坤哥想痴人地既人氣就夾硬講到好有關係

咁叫祖祖演唱會唔好揾嘉賓, 因為都是痴人地人氣
hkwilliamsiu 發表於 2019-3-6 17:57

你訓醒未 佢演唱會不嬲唔請嘉賓
就算請都唔會賣飛果陣公布咁肉酸

Alfred i g 有post坤演唱會。
Ching2015 發表於 2019-3-8 11:13

銷情真係好嚴峻

坤gor 都好食腦, Show 肌就未必有, 我估應該露下手臂. 講真佢又不是靚仔, 唱多些靚歌, 玩多些同音樂有關的 ...
hkwilliamsiu 發表於 2019-3-25 13:50

唱到最後果首宣布退出娛樂圈算啦

可唔可以搵位會然入去影空橩

我幫你
艾石仔 發表於 2019-4-12 13:14

係咩驅使你去睇坤哥演唱會

笑死 自己放風出黎話唔續約
叫各大唱片公司考慮佢
呢條友造新聞真係造得好鬼肉酸

滯銷到要搵嘉賓拍片宣傳
myrichardac 發表於 2019-4-17 16:05

柒到笑

一個窮得只有6舊腹肌既「演唱會」
兩個字:垃圾

有無發現好似無乜巨聲幫去撐場
佢真係無乜fd

我現場見到陳國峰,羅孝勇,陳慧敏,何雁詩,唔知周志文定周志康,仲有入咗英皇噶個女。許廷鏗無去 ...
iload 發表於 2019-4-23 12:11

玩開果班無去,hubert joyce mag