返回列表 發帖
希望真係句號
唱完就退出
【This is MC】澳門見

好多280霏
良心歌手
阻住 發表於 2019-2-13 17:19

唔怪得優先飛280會賣晒

賣左半日都仲係字母行
好想香港為你淫出黎發表下

兩張以上已經不是英文字行
hkwilliamsiu 發表於 2019-2-14 15:39

唔該你自己而家入城網襟兩張睇下

剛上城市售票網買了票
hkwilliamsiu 發表於 2019-2-14 16:05

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

浪費左紅館個期

送飛都唔睇 浪費時間

分明自己d 飛唔賣得
搏姜b 班fans 買飛去睇啦

呢個人乞人憎真係有原因

唔該果位朋友認清事實
而家係坤哥見飛賣唔郁公布mirror做嘉賓去飛
唔好拉關淑怡同謝安琪黎混淆視聽

好肉酸

睇下麟伯嘅海報,未賣飛就已經公佈嘉賓啦
乐坛风云 發表於 2019-2-19 15:19

垃圾坤既用心已經非常明顯, 唔好再格硬幫佢兜了, 只會令佢更乞人憎

你都幾技窮, 用詞用完又再用
hkwilliamsiu 發表於 2019-2-19 16:46

其實你想點者? 講事實又唔鍾意, 又唔係我一個人憎佢, 你可唔可以了解下個世界發生緊咩事

睇返留言
兩年前已經有人話佢樂壇攝石人, 今時今日仲有fan以為自己偶像好hit好多人鍾意  
...
hehehaha 發表於 2019-2-19 17:15

拎兩年前既野黎講
轉頭又俾人話你技窮呀

套劇都成三線最低收線
坤哥應該就快句號

齋講討論..... 呢度 "老千"都多過"兄弟/救妻/大帥哥"
moXYZ 發表於 2019-2-21 13:52

係呀, 有80% 既POST 係同一個人出

有什麼問題,電視劇是連續劇,每集不同,有話題才會講,瀏覽人數和出post 都無直接關係,而且近五集 ...
hkwilliamsiu 發表於 2019-2-21 15:23

其實我句說話有講過有問題咩?
既然你"真心"覺得無問題既話做乜咁大反應?
有時你既行為令人好費解

D 飛賣到聖誕都未賣晒

有咩樂器唔係同音樂有關?
nicholashin 發表於 2019-3-25 21:19

喂呀
3月噴言有對手

呢啲咪就係香港人囉!冇尊重過表演者
要追星嘅話,平時出function 喇!唔好拎人哋個show嚟玩野啦
講真好唔 ...
daniel1136 發表於 2019-4-20 16:55

雖然我好唔LIKE坤, 但都極反感呢D咁既觀眾